Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám

Unuverzum


Értékelés:
(0 szavazat)

Szösszenet…

 

Szíved halkabb, lelked üres, agyad nem dolgozik! Nyugalom van!

Tudod, mit kellene tenned, de még nem teszed meg! Miért? Teszed fel magadnak a kérdést.

Vannak dolgok, érzések melyeket az ember egy idő után elenged, hadd menjen, történjen, aminek történnie kell! Az Univerzum úgy is tudja, hogy mit kell tennie, és főleg mikor! Begörcsöltél, akartad, harcoltál, rámentél és az eredmény? Egy helyben topogás! Mikor elengedsz egy érzést, történjen, aminek történnie kell, és ezt elfogadod, egy felismerésben van részed. Vannak dolgok amiket nem neked kell megoldanod, hagynod kell az eseményeket, érzéseket, lelkeket dolgozni. Veszteni valód ezekben az esetekben nincs, hiszen eddig attól féltél talán, hogy veszteség ér!

Ott fent tudják hogyan alakítsák, hogyan mutassanak jeleket, utakat számodra, akár eseménnyel, akár emberekkel, vagy csak simán jelekkel! Olyan még nem volt, hogy nem oldódik meg valami, ami az egész életedre hatással lehet majd. (ancsajosno)

Acsa Jósnő

Blogjaim által szeretnék átadni számotokra olyan tapasztalásokat, melyek a valós világban történnek meg! Nem rólam szólnak, hanem, amit veletek élek meg, nevek nélkül, csak érzésekkel, eseményekkel!
Az életről és rólatok szólnak, nektek!