Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám

Melindánál

 

Ez számomra nagyon érdekes klub este volt, és gondolom mindenkinek akik ott voltak! Melindánál voltunk és szeretném itt megköszönni neki, hogy biztosította számunkra a helyet és az ennivalót, mert lecsóval lepett meg bennünket.

Ezen a héten nagyon sok embernél volt mélypont vagy is olyan események, amik negatívon hatottak rájuk, és pont péntek volt az a nap amikor ez beteljesedett. Így adott volt, hogy ezen a foglalkozáson egy pszichodrámai csoportfoglalkozást kell tartanunk, aminek a lényege, hogy mint amikor a színészek eljátszanak egy darabot, úgy kell eljátszani azt az eseményt nekünk is mások segítségével, ami épp problémát okoz. Utána megbeszéltük, hogy kinek mi a véleménye a történtekről. Részletezhetném az eseményeket, de nem teszem, hisz ennek a játéknak az a lényege, hogy az emberből a felszínre hozza azokat a dolgokat, amikkel nem tud mit kezdeni. Nagyon sok érzelmet tapasztaltam a csoporttagoknál, mély sebeket nyitottunk meg, és most fordult elő először, hogy mindenki meg tudott nyílni. Ezzel a megnyílással nagyon sokat adtunk a másik embernek magunkból!

Semmi sem kötelező itt, ha valaki akar megbeszéli velünk a dolgait, ha valaki nem akkor hagyjuk. Mindennek eljön az ideje!

Még mindig kijelenthetem, hogy nem figyelünk egymásra, az eseményekre annak ellenére, hogy erre mindig felhívom a figyelmét a társaságnak. A másik, hogy elmagyaráztam a pozitív gondolkodás lényegét. A pozitív lét hét fázisát és arra is rávezettelek benneteket, hogy még az első lépcsőfokon sem járunk ezen az úton, mivel nem tudunk pozitívan gondolkodni, és az események pozitív oldalát megnézni. Nem könnyű tudom, de nem adom fel addig gyakoroljuk míg meg nem marad bennetek!

Nagyon fontos tényező lenne ez, hogy tovább mehessünk, azon az úton ahová szeretném, szeretnénk eljutni! Szeretnék egyszer úgy ülni a csoportban, hogy csak pozitív gondolatokat, érzéseket érezzek a csoporttagokon legalább addig míg együtt vagyunk, nekem már akkor megérte, hogy dolgozunk! Miért is? Mert akkor már ti is megtapasztaljátok, hogyan lehet irányítani az érzelmeket, gondolatokat mások segítsége nélkül is, és félre lehet tenni a saját érzelmeinket. Ez még nem megy!

Nagyon sokáig maradtunk Melindánál, nagyon sok dolog jött a felszínre és indított el eseményeket az emberekben, ami a következő héten tetézett be. Lesz miről és mit megbeszélnünk a következő foglalkozáson!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned.

Mamadas Putas