Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám

Szent Iván Éjszakája a csodák éjszakája számunkra! A csoda, amit a tanítványaimmal kivihetünk az emberek közé, hogy ők is részesüljenek ebből!
A szerelem és a boszorkányság éjszakája a napforduló alkalmából, amikor megmutathatjuk elveinket, hitünket, ami szerint mi élünk és gondolkodunk! A hit mely erősít, elvek melyek szerint dolgozunk és az ezotéria, ami alapján viselkedünk és élünk nap, mint nap! Én naponta élhetem meg ezt a csodát ügyfeleimmel és tanítványaimmal! Ezt visszük ki megmutatni és alkalmazzuk ezen az éjszakán, hogy életek fordulhassanak jobbra, vagy csak, hogy hitet kaphassanak a folytatáshoz!
Boszorkányság az alapja ennek a napnak, és vallom, hogy vannak még boszorkányok akik a jó oldalon dolgoznak! Boszorkánynak lenni annyi, mint hinni valamiben aminek múltja van, és alkalmazni a tudást a pozitív energiák felhasználásával, hogy így az embereknek segíteni tudjunk!
Ezen az éjszakán ezeket a hagyományokat adjuk át, hogy mások is használni tudják a jövőben! Csodát teszünk, hogy a csoda működjön, de ez a csoda az emberekben van és csak akkor van jelen, ha ezt hiszik is.
Számunkra az a csoda, hogy ezt a világot, nézetet és hitet ezen az éjszakán megmutathatjuk és használhatjuk! Számomra meg az, hogy a tanítványaim velem vannak, és ott avathatom be őket a nyilvánosság előtt, és segíthetünk önzetlenül azoknak, akik jelen vannak és kérik azt!
Erők, energiák melyek jelen vannak, és melyeket irányítani tudunk! Az est elején még mindenki külön-külön energia, ami a végére egységes sugárzó erős, pozitív energiává alakul át! Akkor már mindenki egy energia halmaz közé tartozik és elindulhatnak a jövő felé a folyamatok, változások!
Hát nem csoda maga az ember? És nem boszorkány mindenki?

Szent Iván Éj

Évek óta a nyári napforduló napján, ami a Szent Iván (János) napjának (június 24) előestéjére esik tartjuk a tűz ünnepét. A hagyományok és babonák napjainkig élnek, az ünnep ünnep maradt számos népnél, a hozzájuk kapcsolódó rituális szertartások nagy része mára hagyománnyá változott.
Szent Iván éjji Örömtűz hamuja a legerősebb termékenységi varázsszer.
A régiek hiedelme szerint varázslatos éjszaka ez, amikor szinte bármi, és ennek az ellentéte is megtörténhet, a kívánságok teljesülhetnek.
A tűzbe vetett almának gyógyító hatást tulajdonítottak, mondván, aki abból eszik, nem betegszik meg.
Mécses úsztatáskor jövőlátó álmot és szerencsét remélhetünk.
Szerelmi praktikák és jóslások is fűződnek e naphoz. A hagyomány szerint a megrakott tűz fölött való átugráláskor sokféle jövendölést lehet kiolvasni. Ha választottunkkal kézen fogva átugrunk a parázsló máglya felett, azzal örökké tartó és viszonozott szerelmünket pecsételjük meg.

 

Szoc 2011

Először azt szeretném megosztani veletek, hogy én mit éreztem kint Szőcön. Nem csak én éreztem így, mert sok visszajelzést kaptam erről.

Sok negatív energia volt kint, ez abból eredt, hogy nagyon sok olyan ember jött ki akinek sok fájdalom, vagy fel nem dolgozott esemény volt akkor jelen az életében.

Mi ezen az estén adni szerettünk volna nektek, adni azt a tudást, amit mi már használunk, megmutatni azt a világot, amiben élünk, és ahogyan. Nem vagyok boszorkány, de a mágia egyes részeit alkalmazom, mint a magam részére, (és itt inkább a gondolati síkra kell gondolni) mint az ügyfeleimnél, a segítség részeként.

Kolontar 2012

Az idén Kolontáron voltak a Boszik!
Elvittük hitünket, tudásunkat, és szeretetünket! Cserébe rengeteg energiát és szeretetet kaptunk!

Szent Iván Éj számunkra minden esetben azt jelképezi, hogy megmutathatjuk másoknak is hogyan élünk, gondolkodunk és mit takar hivatásunk!

Minden évben máglyagyújtással kezdünk körtánc kíséretében, ahol már kérhetünk! Kérhetünk hitünk szerint szerelmet, munkát, egészséget, bármit, amit a következő egy évben szeretnénk megvalósítani! A körtánc segít felszabadítani az energiákat és

PIC 0028

Szent Iván Éj eljött megint!

Második alkalommal rendeztük meg Szőcön a Boszorkány Éjszakát! Ezúton szeretném megköszönni az ajkai ezoterikus (Boszi) klubnak, hogy részt vettek és segítettek a megvalósításban és a kivitelezésben. Nagyon szép bevezetőt mondott el nyitásként Mária amit ezúton szeretnék megköszönni neki!

Ez az éjszaka a csodák éjszakája, amikor minden megtörténhet ha az ember hisz, és mer kérni azoktól az erőktől amik láthatatlanok, de még is léteznek és körülvesznek minket.

Maglya

Ma este újra fellobban a máglya fénye, tele energiával, fénnyel, csodára várva! Arra a csodára, ami bennünk emberekben van, amivel teremtünk és rombolunk is egyben!

Szent Iván éjjelén minden megtörténhet csak kérni kell, kérni az Univerzumtól és hinni azt, hogy mi magunk teremtünk.

Ezen az éjszakán van a nyári napforduló, vagy nyárközép napja, a Nap évenként ismétlődő (látszólagos) útjának egyik fontos állomása. A nyári napforduló szinte az összes kultúrában a Nap, és ennél

IMG 3765
Egy hagyomány, egy hit és történelem tartozik Szent Iván éjjeléhez. Június 24-én van ez a csodálatos esemény mikor a napfordulóról kell beszélnünk. Ezen a napon áll a legmagasabban a nap, ekkor éri el pályájának csúcsát és kezd hanyatlani fél évig majd. Ez a nap életének felezőpontja, ezen az estén vannak jelen legerősebben az energiák, erők körülöttünk. Ilyenkor csapnak össze a fény és sötétség erői, hogy megvívják harcukat egymás ellen és átvegyék egymás helyét az univerzumban. Ezt lehet érezni, és ez ad lehetőséget számunkra, hogy ezeknek az erőknek használatával olyan csodálatos dolgokat vigyünk véghez, amit más egyszerű
Mamadas Putas