Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám

Advent


Értékelés:
(0 szavazat)
Jó reggelt ❤ Meggyújtottuk a harmadik gyertyát is Advent alkalmából! ❤ Érzitek, hogy mostanában nagyon erős energiák vannak körülöttünk, sok furcsa dologgal! Év vége felé mindig nyílnak meg olyan energia kapuk melyek változást, új dolgokat, tisztulást hozhatnak az emberek életébe! Néha félelmetes jeleket kapunk csak, hogy ideje változtatni, és egy korszakot lezárni! Ebben az időben az idén ezt még erősebben lehet érezni a félelem miatt! Egyre nagyobb energia lesz a félelemből, mert jelen helyzetben nincs meg a biztonságérzés, és még az ünnepi szeretetérzést is képes háttérbe szorítani, sajnos!
Remélem tanulunk most, és az ünnepek tényleg a szeretetről, családról, barátokról, és a hozzájuk fűződő érzésekről szólnak majd, csak kicsit másként! MI eldöntöttük, hogy nem találkozunk a szüleinkkel, gyerekünkkel. Mi szeretnénk velünk még jövőre is ünnepelni, és akkor már úgy, hogy ölelhetjük őket! ❤
Vigyázzunk egymásra! ❤ (ancsajosno)
Acsa Jósnő

Blogjaim által szeretnék átadni számotokra olyan tapasztalásokat, melyek a valós világban történnek meg! Nem rólam szólnak, hanem, amit veletek élek meg, nevek nélkül, csak érzésekkel, eseményekkel!
Az életről és rólatok szólnak, nektek!