Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám

Fénygömbök

Ezek a gömbök a Föld energia mezejének tényleges egységei! Sok-sok folyamat zajlik körülöttünk, amiről még nem tudunk csak tapasztalhatjuk őket és vizsgáljuk! Minden mi az ezotériában jelen van hit kérdése egészen addig, amíg a tudósok nem találnak megfelelő magyarázatot rá!

Én a fotókon lévő fénygömbökről szerettem volna többet megtudni, de nagyon sok kétellyel, és olyan magyarázattal találkoztam, ami megkérdőjelezi ezeknek a valós lényegét!

Legelőször Szent Iván éjjelén találkoztam ezekkel a gömbökkel az ott készült fotókon! Azt hittem, hogy a gépem lencséje okozta ezeket a gömböket, majd több helyről is kaptam képeket és kérdezték, hogy ezek mik lehetnek! Akkor kezdtem el keresgélni! Azt már eddig is tudtam, hogy rezgésből vannak az energiák és ezek az energiák mindenhol ott vannak, magyarul minden energia mely minket körbevesz és mi magunk is azok vagyunk! Ezeket a gömböket az emberi érzések kelthetik és főleg az öröm érzete és érzelme! Az örömre jönnek elő és vesznek minket körül, de nem csak körül vesznek, hanem emelik a rezgésszintünket is! Rá tudnak kapcsolódni az öröm hullámhosszára és ott jól érzik magukat!

’’ Rendkívül jóindulatú lények, akik élvezkedésük során szétszórják a maguk örömegységeit is, és megmártóznak az emberi örömminőségben, amit visszavisznek a Föld körüli energiamezőbe, ahonnan különböző minőségeik alapján különböző helyekre kerülnek, és különböző feladatokat látnak el. Összevonásuk felsőbb irányításra történik, amikor is szeretet-rezonancia egységeket tömörítenek, és ezeket viszik kijelölt helyekre.’’ Forrás: internet

Ezek a gömbök amikor bekapcsolódnak az emberi örömben és segítenek a fejlődésben! Mikor a képek készültek Kolontáron, sok boldog ember és felszabadult lélek volt ott a tűznél és önfeledten élték meg azt az éjszakát! Mikor igazán elgondolkoztam a fénygömbökön az a rólam készült kép láttán indult el bennem! Erdőben sétáltam és tényleg nagyon boldog és örömteli voltam abban az időben, ott azon a helyen! Jól éreztem magam és teljesen új dologra készültem fel a pályámon, ami örömmel töltött el!

Ők az érzelmi test, az érzelmi energia más dimenzióbeli megnyilvánulásai, éppen ezért érzelmekkel kommunikálnak, nem szavakkal. Jó érzés önti el azokat, akiknek közelében megjelennek. Amikor ezek a gömbök a közelünkben vannak feltöltődünk boldogság és öröm érzésével, mind lelkileg, mind fizikai testünk, ők pedig örülnek és erősödnek ebben az emberi aurában!

Hisszük vagy nem ez lényegtelen, de hitünk és boldogság érzésünk megmutathatja számunkra a mai technikákkal, hogy van valami körülöttünk, amit nem láthatunk csak néha érzékelhetünk!