Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám

A Mágia Működése

Valójában mi is a mágia? Miért működhetnek a szeánszok és mágikus cselekedetek?

Évek óta alkalmazom azt a tudást, amit a mágiáról szereztem meg, mint tanulással, mint tapasztalással. A mágia a gondolati síkba való beleavatkozás az érzelmi sík befolyásolásával és a fizikai síknak a megjelenítő erejével.

Saját gondolataink uralása alapvető lenne mindenki számára, de a mágiánál már elengedhetetlen tényező. Ezen keresztül tudunk hatni másokra és az ő éltűkre. De, mivel emberek nagy százaléka csak a fizikai létben él és hisz így egy szeánsznál, amikor egy másik emberrel dolgozunk, már szükségeltetik a fizikai sík is.

De magában még ez is kevés lenne, hisz a lelki erő és hit hatalma is szükségeltetik. Amikor a mágiával dolgozunk teljesen tisztán hinni kell minden kétség nélkül azt amit cselekszünk, ezt nem könnyű elérni főleg, ha az ember egy másik emberrel dolgozik. Pedig a hitnek az ereje és maga a tudás és lelki erőnk lehetőségei korlátlanok.

Tanulóimmal megtanuljuk a mágiák közötti különbséget és, hogy mit mire kell és lehet használni. Milyen mágiával mit érhetünk el és mit kell tennünk, hogy sikerüljön, amit szeretnénk.

Tanulható és alkalmazható, ha az ember hite és képessége képessé teszi az embereket, hogy elfogadják, hogy létezik azon világ, ami kézzel nem fogható, de még is befolyásolható!