Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám

Lélek dönt


Értékelés:
(225 szavazat)

A lélek sokszor döntésképtelen!

Mi nem segíthetünk, hogy egy lélek maradjon vagy menjen, csak abban, hogy energetikailag segítünk, és kérjük az Univerzum erőit, hogy döntsenek belátásuk szerint, hogy marad-e a földi létben vagy átkel a köztes dimenzióba!

Nehéz megérteni, hogy sok szenvedés után még mindig mi tartja a lelket itt, és nagyon fájdalmas is a szeretteiknek. Látni a szenvedés, és végigkísérni egy olyan lelki fájdalom, amit csak az érthet, meg aki ezen az úton végigment már.

Mi tartja itt a lelket? Sok esetben vár valakit, akivel még utoljára találkozni akar, vannak, olyan esetek mikor csak elköszönni szeretne valakitől, de van olyan is, amikor még nem döntött, hogy megy vagy marad. Ezekben az időkben már a segítők már mellettük vannak, segítenek megtisztulni, és megtisztulva lépni át. Egyes nézetek szerint valaki minél hosszabb ideig beteg, vagy szenved, annál több ideje van erre.

Hiába látszik az, hogy gyenge a fizikai test, a lélek nagyon erős, és addig, míg dolga van, itt marad. Még akkor is, ha úgy látszik, hogy már feladta! A lélek élni akarása borzasztóan erős, erősebb bárminél, és, ha ezt az akarást tudjuk erősíteni, bármi megtörténhet.

És beszélni kell azon lelkekről is, akik köztes állapotban vannak! Itt a földi létben, de már odaát is! Náluk tapasztalható, hogy hol jobban vannak, hol rosszabbul. Ők már találkozhatnak az ott lévő szeretteikkel is, de még itt is van kapcsolatuk az itt lévőkkel. És amikor a lélek dönt, akkor megy, közben a fizikai teste egyre gyengébb, és érthetetlenebb, hogy mit miért tesz.

Egyes kutatások szerint vannak jelei az átkelés előtt olyan három nappal:

„ A verbális ingerekre adott csökkent reakció

A vizuális ingerekre adott csökkent reakció

A nevetőráncok elhalványulása Hörgés

A nyak hiperextenziója

A szemhéjak nem csukódnak

A pupillák nem reagálnak

Vérzés az emésztőrendszer felső szakaszában (a gyomorban)” Forrás: internet

Hogy a lélek mikor kel át, azt saját maga dönti el! Vannak marasztaló tényezők is, mint amikor nem engedik el a hozzátartozók, vagy még valamit el kell mondani valakinek, vagy csak nem döntötte el, hogy meg vagy marad! A lélek átkelte után, még negyvennyolc órát a test közelében tartózkodik, és lát, hall mindent, majd utána tér a köztes dimenzióba. Ezért szoktam javasolni, a régi hagyomány is ezt tanácsolja, hogy ebben az időben a tükröket érdemes letakarni, mert egy átkelő, hogy a lélek nyugalomra találjon ott ahová tart! (ancsajosno)

Acsa Jósnő

Blogjaim által szeretnék átadni számotokra olyan tapasztalásokat, melyek a valós világban történnek meg! Nem rólam szólnak, hanem, amit veletek élek meg, nevek nélkül, csak érzésekkel, eseményekkel!
Az életről és rólatok szólnak, nektek!