Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám
Acsa Jósnő

Acsa Jósnő

Blogjaim által szeretnék átadni számotokra olyan tapasztalásokat, melyek a valós világban történnek meg! Nem rólam szólnak, hanem, amit veletek élek meg, nevek nélkül, csak érzésekkel, eseményekkel!
Az életről és rólatok szólnak, nektek!

hétfő, 18 november 2019 17:27

Fájdalom múlása

 

Ezt a blogot egy olyan embernek szánom, aki közel áll hozzám! De, gondolom sokan majd magatokra ismertek!

 

Ne hidd, hogy a fájdalmadat nem érzem át, ne hidd, hogy untatsz vele, vagy, hogy amin most keresztülmész, nem érdekelne! Nehéz időszakod van már egy ideje nehéz megélned ezt, és még nehezebb megértened saját magadat! Egyszer mindennek vége, de ne hagyd, hogy az agyad játszón és felülírja a múltat, a múltban azokat a szép emlékeket melyeket megéltél! Igen, talán szeretet, igen talán nem, hiszen ők nem úgy szeretnek, úgy éreznek, mint egy normális ember! Hogy vége? Szeretném hinni, hogy vége, még sem szeretném, hogy vége legyen számodra! A fájdalom, kín, és fizikai erőtlenséged a lelked, tested minden zugában ott van, és ezt még sokáig hordozod, éled! Lelki dolgokat nem lehet rövidíteni még, ha erősnek érzed magad, teszem hozzá, néha igen, néha nem! Természetes folyamat!

Miért fáj a lélek, miért akar a tudat? A hiány! Még ha sokszor maga volt a pokol a kapcsolat, akkor is volt valaki, akit szerethettél, akihez tartoztál! Tudod a személyes emberi önzőség! Adni, és adni csak, hogy érzelmeket kapj, csak, hogy szeressenek, és észre sem veszi az ember, hogy a másik részéről ez már csak használat!

Ha fáj, hát fájjon, éld meg, ha sírnod kell, sírj, csak ne reménykedj, ne várd, hogy jelentkezzen, semmi sem lenne másként, csak visszarántana. Nehéz új utakat, új célt, terveket keresni és elindulni, hosszú hosszú idő mire megint élvezni tudod az életet, ha nem ragadsz bele ebbe a nyomorba! Emeled magad fel, tartsd magad valakinek, büszkének, embernek, akit lehet szeretni magáért, aki valójában vagy, és nem azért aki mellette lettél!

Adj időt, éld meg, merj tervezni, változtatni, és főleg élni. Mindig lesznek olyan emberek melletted, akik szeretnek, és ne félj a magánytól, attól még nő vagy! A nagy betűs NŐ, még, ha most nem is ezt érzed!

hétfő, 28 október 2019 15:05

Szív agy harca

 Sose harcolj a szíveddel valamiért, vagy valakiért! Amikor már az agy jelez és hajtogatja, hogy figyelj, érezz, még sem hallgat az ember az agyára, tudatára!

Sokan azt mondják, hogy az agy becsaphat, és a szívre kell hallgatni. Még is, ha belegondol az ember, általában akkor van bajban, ha a szívére hallgat. A tudat mindig figyelmeztet, hogy valami baj van, valami nem jó, mert fogja a jeleket a környezetből, de amíg a szív érezni akar, addig fog is! És újabban érdekes jelenség vetette fel a fejét. Szeretetet, szerelmet akarnak kicsikarni, zsarolni, vagy rafinált módon megszerezni olyan emberektől, akik már mélyen leszarják, hogy mit érez a másik feléjük, ebből kifolyólag még jobban küzdenek a szeretetért, figyelemért. Mindhiába! Ahol az egyik félben már nincsenek meg azok az érzelmek, fölösleges energiapocsékolás bármit is, szeretetet adni, és cserébe várni! Még sem tudja a szív felülírni a józan észt! Pedig mennyi, de mennyi csalódástól, szenvedéstől mentene meg embereket! De, még akkor is akarja, kell neki, megy, teszi makacsul, ahol már értelmetlen bármi is!

Miért játssza ezt a szív és tudat? Ezekben az esetekben, és tudom, ez nem fog tetszeni sok embernek, saját önző vágyai hajtják, a berögzült érzelmek, helyzetek, és a félelem, hogy nem kap mást, egyedül marad! Önbecsülés hiány, és nem szeretik az emberek magukat, nem bíznak saját magukban. Pedig sok esetben csak ilyen szenvedés után jönnek rá az emberek, hogy van sokkal jobb, hogy többet érnek, és olyan élet van előttük, melyben megtalálhatják magukat, és olyan céljukat, melyben nem szolgálnak és adnak, hanem viszont szeretve vannak! (ancsajosno)

csütörtök, 04 július 2019 14:17

Álmaink

Mindenkinek vannak álmai, kinek nagyok, kinek kicsik! A fizikai síkon ezeket nevezzük terveknek, céloknak. Más tudatszinten pedig ténylegesen az álomvilágról beszélhetünk.

Álmodni jó, álom nélkül nincs értelme az életnek. Lehet olyat álmodni mi soha nem teljesül be, de még is viszi előre az embert, és, lehet, olyat mely nagynak tűnik még is sikerül megvalósítani.

Mindig azt mondjuk, hogy merjetek nagyot álmodni, merj élni erőddel, és energiáddal, és főleg használd jóra! Hogyan kell álmodni, és vele teremteni?

Először hiszel magadban, másodszor kellenek a célok, harmadszor mersz változtatni. Sose azon agyalj, hogy hogyan valósítod meg, hanem a végcél a fontos. Képzeld el, rajzold le, írd le, és sokat gondolj rá! Be fogod vonzani! Itt is, mint a mágiánál nem lehet időt meghatározni, tudom számotokra az a fontos, és nem lehet azt tenni, hogy ma ezt akarom, holnap már mást! Ha, így cselekszel olyan, mintha nem is tennél semmit. És azt sem lehet, hogy úgy gondolod már nem sikerült, akkor azzal vége! Nem így műkődnek az energiák, és maga a teremtés.  Ha egyszer elindítasz valamit, és azt tudatosan nem szűnteted meg, az attól még működik, csak idő kérdése, idő mely valójában nem is létezik! (ancsajosno)

kedd, 06 november 2018 19:56

Bevonzás társra

A kis varázsló mindenkiben benne van! Annyian szeretnétek egy normális párkapcsolatot magatoknak, ahol szeretve és megbecsülve vagytok!

Akkor, nosza rajta, és csináljatok egy sima egyszerű bevonzást párkapcsolatra.

A lényeg, hogy higgyél abban, amit csinálsz, higgyél magadban, és utána légy nyitott, és befogadó!

A bevonzásnak az a lényege, hogy nincs meghatározott személy, vagy is, előtte jól gondold át, milyen társat szeretnél magadnak, kívül, belül. Időt ne adj meg az Univerzumban nem létezik, jön, mivel megteremted! A másik lényeg, hogy belül érezned kell, mit szeretnél, mit szeretnél attól a kapcsolattól, érzések, érzetek.

Képzeld el magadnak a társat, magas, vékony, fekete, sportos, stb. utána jöhet, hogy felruházod tulajdonságokkal, becsületes, megértő, tud szeretni, őszinte, jó lelkű, kitartó, erős egyéniség stb. ezek után jöhetnek, hogy mit is szeretnél, ha veled van már, sok nevetést, beszélgetést, vidámságot, kirándulást, együttlétet, bújást, ölelést, csókot, szeretetet stb.  Ezeket írd le egy fehér papírra, de közben érezz és virtuálisan is képzeld el! Ha, megvagy, köszönd meg és írd alá, majd hord magadnál és sokat gondolj arra, amit leírtál, és szeretnél. Itt most nem írtam, hogy használj gyertyát, meg füstölőt! Teremtsünk a gondolat és írás erejével. A legerősebb mágia a saját mágiánk, mivel saját erőnket, és energiánkat használjuk!

Legyél nyitott, ne akard görcsösen, és higgyél magadban, és a szerelemben! Sok sikert mindenkinek! Ja, a lényeg: előtte mindenképpen tegyétek le a rossz kapcsolatotokat, legyetek pár hétig tiszták, hogy emelkedhessen a rezgésszintetek!  (ancsajosno)

 

Te egy csodálatos ember vagy, lelkedben ott a szeretet, békesség, vidámság, öröm! Mutasd meg másoknak is, mert ők is csodálatosak! (ancsajosno)

kedd, 06 november 2018 19:54

Találkozások

Találkozások, véletlenek, séták, és utak emberekkel. Hihetetlen, ha leteszed a telefont észreveszed, hogy van élet, és az emberek többsége már nyitott a személyes találkozásokra, beszélgetésekre.

Sétálsz és bevonzod a beszélgető társaidat, ha érzik rajtad, hogy nyitott vagy, megköszönik a mosolyodat és azt a pár percet, míg beszélgettetek.

Ezt te sugárzod magadból. Látod a természetet, az embereket, az érzéseket, a mosolyt a szemükben, és az arcukon. Nem felszínes beszélgetések, kíváncsiság van a másik ember felé, és vannak szívük az embereknek.

Két ismeretlen ül egymás mellett, idegen helyen, egymás felé fordulva, mosolyogva beszélgetnek. És a legcsodálatosabb, hogy a végén, felállva elhangzik:

Köszönöm a mosolyod, és mosolyogj sokat még! (ancsajosno)

kedd, 06 november 2018 19:51

Megosztani.

Szössszenet…

 

Minden reggel kérdezd meg szeretetteidet, hogy vannak! Hogy aludtak, és hogyan érzik magukat?

Fontos, hogy mások is érezzék, hogy fontosak számodra, hogy érdekel, hogy mit gondolnak, mit élnek meg. kommunikáció, ami hiányzik az emberi kapcsolatokból. Olyan természetes, hogy ott vannak, élnek, dolgoznak, és még sem tudják az emberek kimutatni, elmondani érzéseiket.

Megosztani valakivel a gondolatokat, érzéseket félelem nélkül egy kapcsolat alapja. Nem csak az örömöt, félelmeket, hanem gondolatokat, hibáztatás nélkül. Beszélgetni és nem beszélni! Nem csak hallgatni és egyre csendesebbnek lenni, mintha ott sem lennél, hogy nem érdekli a másikat a te dolgaid, érzéseid, gondolataid, pedig nem vagy hülye, mindenről lehetne véleményed, veled is történnek események.

Érdeklődni, kíváncsinak lenni a másikra, ébredéskor megkérdezni: hogy aludtál? Este pedig milyen napod volt? Nem természetes ma már ezek a kérdések. Egy kapcsolatban ne csak hallgass, hanem kommunikálj, beszéljetek, nevessetek, érezzetek! (ancsajosno)

kedd, 06 november 2018 19:30

Virtuális tanfolyamok.

Virtuális tanfolyam…

A mai világban az internetnek van előnye, mint hátránya is. Előny, hogy már olyan helyeken is lehet tanulni otthonról, ahová én nem jutnék el a távolság végett.

Ezek a tanfolyamok is olyanok, mint a valós világban. Jós tanfolyam, mágia. A mágia nehezebben volt kivitelezhető, de működő képes is.

Fele-fele arányban vannak már a virtuális tanítványaim is. Igaz én ég mindig jobban szeretem a személyes konzultációkat, de így egyre több emberhez képes eljutni az ezotéria.

Vannak vicces részei is, amikor valami félremegy, de ez élőben is megtörténhet.

Vannak kik azt vallják, hogy virtuálisan, gondolati síkon nem működik. Bizony itt lehet igazán kipróbálni nekem mint tanítónak, és a tanítványoknak is, hogy az energia, hogyan képes alkotni.  (ancsajosno)

hétfő, 18 június 2018 12:35

Vége

Szösszenet…

Valami elmúlt, de nem érted önmagadat. Hibáztál? Hibás vagy?
Minden átalakulhat az emberben, de ha nem kap figyelmet, szeretetet hosszú ideig akarata ellenére is megváltozhatnak az érzelmek. Szerelemnél fontos a testi együttlét, a meghittség, és főleg az érzelmek.
A lélek egy idő után feladja, nem harcol, nem követel, elcsendesedik és megváltozik minden. Kilépsz a lelki nyomorból mely a hiányból eredt, kilépsz a félelemből, hogy nem kellesz, és egy üresség tölti be teljesen a szívedet. Mindegy legyen ahogyan lennie kell! Szerelmeseknél minden pillanatba ő jár az agyadban minden percérő tudni szeretnél minden gondolata, lelke, érzelme csak tied szeretnéd, hogy legyen. Ölelni, fogni, tartani, érezni. Érezni, hogy kellesz, hogy kívánnak! Szerelem!
Ha ezek nincsenek meg, akkor gondolkodj el, érdemes-e ott maradni, kifogásokat sírásokat, hiányt megélni, mellyel saját magadat alázod érzelmekért.
Szerelem két emberről szól, két olya emberről kik ugyanazt élik és érzik! (ancsajosno)

hétfő, 18 június 2018 12:21

Unuverzum

Szösszenet…

 

Szíved halkabb, lelked üres, agyad nem dolgozik! Nyugalom van!

Tudod, mit kellene tenned, de még nem teszed meg! Miért? Teszed fel magadnak a kérdést.

Vannak dolgok, érzések melyeket az ember egy idő után elenged, hadd menjen, történjen, aminek történnie kell! Az Univerzum úgy is tudja, hogy mit kell tennie, és főleg mikor! Begörcsöltél, akartad, harcoltál, rámentél és az eredmény? Egy helyben topogás! Mikor elengedsz egy érzést, történjen, aminek történnie kell, és ezt elfogadod, egy felismerésben van részed. Vannak dolgok amiket nem neked kell megoldanod, hagynod kell az eseményeket, érzéseket, lelkeket dolgozni. Veszteni valód ezekben az esetekben nincs, hiszen eddig attól féltél talán, hogy veszteség ér!

Ott fent tudják hogyan alakítsák, hogyan mutassanak jeleket, utakat számodra, akár eseménnyel, akár emberekkel, vagy csak simán jelekkel! Olyan még nem volt, hogy nem oldódik meg valami, ami az egész életedre hatással lehet majd. (ancsajosno)

hétfő, 07 május 2018 19:22

Változás (videó blog)

Jó reggelt! Ha változtatni akarsz magadnak kell megkeresni a módot, embereket akik degitenek ebben! Állandóság, változás, az egész életünk állandó változás, ha akarjuk és teszünk érte! Merj változtatni, merj megújulni, hogy jól érezd magad a bőrödbe és a lelked is sugározhasson!