Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám

Szerelmi kötésről

Érdekes dolgok ezek, ahogyan a hit is az!

Hiszek a vallásban vagy bármiben, például magamban?

Akkor Én csak a tapasztalataimat és a nézeteimet tudom megosztani ezzel a témával kapcsolatban, meg talán a hitemet!
Gondolom mindenkinek megvan az egyéni véleménye ezzel kapcsolatban, legyen az bármi is, és ezt tiszteletben kell tartani.
Én sokáig nem vállaltam kötést, pedig akkor már rég jósoltam és tudtam hogyan, miként kell azt végrehajtani, de még is valami visszatartott és ugyanúgy az átok levevéstől is, na de talán majd ez egy másik írás lesz!
Míg egyszer egy nagyon jó ismerősöm kétségbeesve nem keresett fel. Beszélgettünk és megkérdezte, hogy elvégezném-e számára, mert úgy érzi már semmi reménye nincs csak ez, hogy szeretett férfiját visszakapja. Hiába is mondtam neki bármit, hogy még nincs semmi elveszve a lapok szerint, de Ő már csak ebben az egyben tudott hinni, érdekes nem? És itt jön a hit és az ember!
Tudtam, hogy ha nem csináljuk meg nálam, akkor két lehetőség van, vagy elmegy máshoz aki megteszi és itt nem a máson van a lényeg. Ő bennem már nagyon régóta bízott, és mi van akkor, ha valaki olyanhoz megy, (mert ez is sajnos a mai világban fenn állhat) aki csak a pénzre megy! A másik, hogy nem csináltat semmit és tényleg elveszti a férfit. De nem a kötés hiánya miatt, hanem mert Ő saját maga elvesztett minden reményt, és nem úgy fog viselkedni és cselekedni, hogy visszakaphassa, hanem éppen ellenkezőleg.
Egy héten belül megcsináltuk a kötést vagy is a szertartást. Elmondtam neki, hogy lehet, hogy sikerül, lehet, hogy nem. Innentől minden rajta függ! Cselekszik-e úgy, hogy a helyzet megváltozzon, mert, ha csak otthon ül és vár, akkor nagyon kevés esély van arra, hogy beteljesüljön a kérése.
 
Vagy is: itt nálam kapott energiát, hitet és reményt ahhoz, hogy Ő saját magában elindítson egy változást a segítségemmel, hogy változtatni tudjon a dolgokon! Minden belőlünk indul ki és érkezik vissza! A hit nagy erőt tud adni bármihez, akár, hogy életben maradjunk, akkor egy szerelmi kötésben való hit?

Gondolkodjunk csak!

Neki sikerült, mert akart, hitt és reménykedett, betartotta azt amire kértem. De hazudnék, ha azt írnám, hogy mindenkinek sikerült. Volt olyan, aki félúton feladta. Azt is tudni kell a kötésről, hogy nem ripsz-ropsz működik, hisz maga a szertartás is majdnem egy hétig tart. Ma már elmondhatom, hogy ő az aki meg is tett mindent, hogy így legyen és meg is fog tenni mindent, hogy így maradjon!
Arra a kérdésre, hogy van-e 100%-os kötés és, hogy biztosan működik-e nem adnék olyan választ, hogy van! És, miért nem? Mert, igen van az univerzum, vannak az erők, van a hit, és van maga az ember. A kötéshez fontos mindegyik!
Én csak azt tudom, hogy én mit tudok adni az ügyfelemnek, amivel elősegíthetem azt, hogy dolgai sikerüljenek és nagyjából azt is, hogy ő mire képes ennek érdekében. De, hogy közben ő megbeszélteket betartja e az már rajta múlik!
Ancsa Jósnő

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned.