Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám

Magamról

Spirituális utam, maga az élet utam! Az út melyen járok, tanulok, tapasztalok és dolgozom.

Gyermekkorom óta érzem az emberek kisugárzást, tudatokat, gondolataikat, érzéseiket, melyeket vizuális síkon képpé tudok alakítani. A gondolat teremt, vallom, és hiszem, a jós ebbe avatkozik bele, befolyással, olyan mélyetekig ahol sokszor maga az ember sem járt.

 

1966.03.01-én születtem elég érdekes körülmények között, tűz ló vagyok és természetesen halak. Furcsa és nehéz gyerekkorom volt, és mint felnőtt sem lett könnyebb az életem, de vallom, hogy ez segített odáig eljutnom ahol most tartok. Provokatív, kihívó, személyiségnek tartanak még azok is, akik azt vallják, hogy ismernek. Őszinteségem és nyitottságom sok embert meglep még az ügyfeleimnél is. Az ezoterikus hivatásnál soha nem lehet azt mondani, hogy kész vagyok! Az ember születésétől fogva haláláig tanul! Én is tanulok, annak ellenére, hogy ma már tanítok!

Elmondhatom magamról, hogy megtaláltam életemben azt a hivatást, ami teljes egészében kitölti időmet és tudásvágyamat, annak ellenére, hogy már háromszor akartam feladni! A hitem erős az emberekben, hiszem, hogy nincs csak jó és rossz, hanem csak egységes energia létezik, amiben benne van a negatív és pozitív pólus is! Hiszem az emberi szeretet, amivel olyan energiákat lehet felszabadítani, hogy a fizikai síkon lévő rezgésszámot növelni lehet!

Cigány és tarot kártyával jósolok, milyen jól hangzik! De, ma már tudom az igazságot, hogy maga az emberből jósolunk, bennük van minden és a kártya csak segédeszköz kell, hogy legyen számunkra! Mágia számomra ma már természetes életem része, ha kell segítségre, ha kell pozitív gondolkodás tanítására! A mágia nem más, mint a bennünk lévő gondolatok gondolati síkjába való beleavatkozás, amihez sok embernek még szüksége van a fizikai síkra, hogy hite erősebb legyen!

Spirituális tanácsadó, személyiségfejlesztővé alakította az életem a hivatásomat, melyben erőm és tudásom másokat is arra ösztönöz, hogy tanuljanak és fejlődjenek, és ez által változtathassanak életükön!

 

Vallom, hogy az emberi akarat befolyásol mindent a világban, így az én képességeim is ezekre irányul, mikor valaki felkeres és beenged a tudatában akkor áll össze számomra az egyén személyisége és élete, amiben benne van a múltja, jelene és már a jövője! Annak ellenére, hogy sorsunk nincs előre megírva és csak lehetőségeket, utakat kínálok számukra még is meg lehet jósolni egy lehetséges jövőt az emberből. Csak a döntés joga marad mindig az emberre akkor ott, amikor épp kell és szükséges, hogy merre menjen, és hogyan alakítsa úgy az életét, hogy az számára pozitív legyen és ki tudjon védeni negatív dolgokat.

Tudom, most rólam kellene írnom itt és az életemről, de nem tehetem meg ezt, hisz ez a hivatás nem rólam szól, hanem azokról az emberekről, akik felkeresnek és segítséget, vagy csak jóslást kérnek tőlem.

Nem lehet úgy élni, hogy ne szeress, és ne higgy magadban!

Ancsa jósnő

Telefonszámom:

30/592-70-60

Mamadas Putas