Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám

A tanfolyamról

Szabad-e sémák és tabuk által tanulni és tanítani ezt a hivatást? Meglehet-e tanulni könyvből azt a tudást, amivel későbbiekben dolgozunk, és emberek életében avatkozunk bele?

Semmiképp sem, hisz ez nem erről szól a könyv a internet csak segítség, hogy elinduljunk valami felé amihez még nagyon sok minden szükséges! A jóslás nem arról szól, hogy bemagolom a lapok jelentését, és már tudok jósolni. Sokkal bonyolultabb dologról van szó, amit nem könnyű átadni és egy másik személynek, hogy egy olyan jellemet és személyiséget kialakítani mire végeznek a tanfolyammal, hogy készen legyenek magukkal és a tudásukkal!

Mindenki, aki ezzel kezd el foglalkozni a lelke mélyén érzi, hogy valami másra képesebb mint egy átlag ember, mert van valami a birtokában amivel nem tud mit kezdeni. Sok olyan emberrel találkoztam, akik már évek óta az ezotériával foglalkoznak és tanulják autodidakta módon, és még sincsenek kész arra, hogy azt a sok tudást alkalmazzák a másik ember javára. És természetesen beszélni kell arról, hogy önigazolást is keresnek, hogy tényleg van képességük, van joguk beleavatkozni a másik ember életébe és alkalmasak erre a feladatra!
Annak idején én is ezeket kerestem, amikor elmentem egy jó nevű jósnőhöz tanulni és megmondom azt is őszintén nem kevés pénzt fizettem érte. Ma már nem bánom, hogy egyszer voltam nála és ő a könyvet akarta nekem lediktálni, hogy mi a tarot és a lapok jelentését. Mikor kérdezte, miért nem írok, mondtam, hogy a könyv nekem is megvan és tudom a lapok jelentését, nem ezért jöttem, hanem, hogyan működik és mit, hogyan kell csinálnom. Hát erre nem kaptam választ csak azt, hogy egy darabig ne jöjjek, majd jelentkezik. Azóta is!!!!! És még is azt kell mondanom, hogy megkaptam azt, amiért mentem, hogy ő sem tudta és nem is értette, csak tanította volna azt, amit mások bemagoltattak vele! Akkor fogadtam meg, hogy ha egyszer eljutok odáig, hogy a tudásomat átadjam másoknak, akkor azt úgy teszem, ahogy senki más! Mindent átadok, amit tudok, és amit az idő enged, de főleg azt, hogy mire végzünk addig letisztulva, nyersen, de értve vizsgáznak a tanulóim!

Épp ezért nem szeretek tematika szerint tanítani, vallom, hogy minden tanítvány más- és más tudásra és jellemre is! Épp ezért Őket veszem figyelembe! Nálam nem csak a kártyák jelentését tanulják meg, mivel azzal már sokan tisztában vannak csak értelmezni, nem tudják! A jósláshoz kevés a kártya ismerete, mivel az csak számunkra egy segédeszköz kell, hogy legyen! Ennél sokkal többre van szükségünk!