Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám

Tisztítás, elengedés


Értékelés:
(0 szavazat)
Jó reggelt ? Akkor kezdjük: fehér papír, feher gyertya, tol, füstölő, ha van, és kell egy tányér, tálca, amin égetünk.
A gyertyát tisztítsátok meg ( lehet olaj, baba étolaj, három ujjat kicsit beolajozni és kifelé húzni az ujjatokkal háromszor. ) Füstölő meggyújtása, gyertya meggyújtása majd a fehér papirt háromszor a láng fellett áthúzva megtisztítjuk, és a tollat is.
Utána kezdjétek összeírni, hogy milyen negatív dologtól szeretnétek megszabadulni, pl, félelem, bizonytalanság, munkanélküliség, párkapcsolat.......! A végen, írd alá és köszönd meg. Ha készen vagytok akkor a lánggal gyújtsátok meg a papírt ,és amíg ég gondoljatok arra, hogy távozik az a sok negatív energia.
A hamut a wc-be húzzatok le, a gyertya leéghet, ha nem, akkor 24 órán belül még kell szabadulni tőle, elásni, vagy vízbe dobni.
Tudjátok amilyen érzelemmel léptek át az új évbe, az fogja meghatározni általánosan a következő évedet. Ne aggódjatok, hogy valamit nem csináltok jól, olyan nincs, ha hiszitek amit csináltok, akkor működik. Meg tudjátok csinálni, meg tudjuk csinálni!
Menjen aminek mennie kell! ?? Köszönöm ??
Acsa Jósnő

Blogjaim által szeretnék átadni számotokra olyan tapasztalásokat, melyek a valós világban történnek meg! Nem rólam szólnak, hanem, amit veletek élek meg, nevek nélkül, csak érzésekkel, eseményekkel!
Az életről és rólatok szólnak, nektek!