Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám

Mágia, jóslás, tanulás


Értékelés:
(0 szavazat)

Tegnap arról beszélgettünk egyik tanítványommal, hogy ma már teljesen másként írnám meg a tananyag segédanyagát. Elmúlt jó pár év mióta ebben élek, és tanítok, dolgozok, sokat kaptam, tanultam, és egy olyan világ mélységeit ismerhettem meg, amiben sokan még nem hisznek. Hiszem, hogy nem is kell mindenkinek, ez így van jól!

Visszatérve, ma már nem a felszínt tanítom, hanem az alapoktól, nagyon is az alapoktól, hiszen úgy nem lehet mágiázni, hogy nem tudod mi az a rezgés, energia, gondolati energia. Főleg, hogy nem tudod, hogyan működik.

Ha csak azt tanulod meg, hogy van mágia, van kártya és azoknak jelentéseit, sosem fogod tudni használni, kell hozzá a lelki folyamat, melyen mindenki átmegy mikor neki áll ezzel dolgozni, kell hozzá hit, hogy igen, tudom ezt végezni, és tudni kell azt is, hogy sose használj olyan dolgokat, gondolatokat melyek feketének, rossznak számítanak. Igaz, hogy akkor tudnod kell, hogy mi számít feketének! És talán a legfontosabb ismerned kell magát az emberi működését, és az univerzum törvényeit. Bonyolultabb, mint azt az emberek gondolják, és gondolod te, aki a tanítványom leszel.

Számomra a legfontosabb, hogy saját magad ismerd meg, ahhoz, hogy ebben a világban működni tudj, és működtetni tudj majd energiákat, mágiát, kártyát. Itt minden mindennel összefüggésben van, és, ha tudod, hogy mi hogyan képes működni, akkor képes vagy működtetni, és teremteni áltani. Változni és változtatni, ha te változol, változik a világ is körülötted! (ancsajosno)

Acsa Jósnő

Blogjaim által szeretnék átadni számotokra olyan tapasztalásokat, melyek a valós világban történnek meg! Nem rólam szólnak, hanem, amit veletek élek meg, nevek nélkül, csak érzésekkel, eseményekkel!
Az életről és rólatok szólnak, nektek!