Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám

Nárcizmus és a kártya


Értékelés:
(0 szavazat)

Manapság már népbetegség lett a narcisztikus kapcsolat.

Ezek a bántalmazó kapcsolatok az áldozatok részére maga a pokol egy idő után, még sem tudnak kilépni belőle, csak nagy sokára, és sok szenvedés árán. Mint a videóiban is elmondtam, hogy amiket megosztok veletek azok megtörtént események vannak mögöttük, de még sem orvosként, pszichológusként, vagy rábeszélésként osztom meg, hanem segíteni szeretnék azoknak, akik ilyen kapcsolatokban vannak, és nem tudják, hogyan tovább.

Amikor érzékelem, hogy valaki ilyen kapcsolatban van, azonnal a lapok más értelmet kapnak számomra. Az elmúlt idő alatt a kártya megmutatta számomra, hogy ilyen elemzéskor ez teljesen más nyelvet is lehet értelmezni. Végig tudja mutatni a szakaszokat egy bántalmazó kapcsolatban, és annak érzelmi síkjait, mind a bántalmazó oldaláról, mind az áldozat szemszögéből. A 22-két lap a nagy Arkanumból szépen elmeséli, hogy éppen holt tartanak. Nemsokára elkészítem a videó anyagot ebből a látásmódból, mind a két oldalt megvizsgálva! (ancsajosno)

Acsa Jósnő

Blogjaim által szeretnék átadni számotokra olyan tapasztalásokat, melyek a valós világban történnek meg! Nem rólam szólnak, hanem, amit veletek élek meg, nevek nélkül, csak érzésekkel, eseményekkel!
Az életről és rólatok szólnak, nektek!