Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám

Horoszkópok - Vér

Vércsoport horoszkóp

Keresd ki milyen vércsoportba tartozol:

Fantasztikus energiával veti bele magát az elvállalt feladat végrehajtásába. Hivatását lelkiismeretesen látja el. Képes szinte minden mást háttérbe szorítani annak érdekében, hogy teljesítménye felülmúlhatatlan legyen. Gyakran kerül ki közülük un. csúcsmenedzser.

Tökéleteset szeretne nyújtani szinte mindenben. Gyakran habozik, hogy egy privát kapcsolatba belemenjen-e, mert elotte alaposan átgondolja, hogy képes lesz-e eleget tenni a vele szemben támasztott elvárásoknak anélkül, hogy hivatása meg ne sínylené. Mindenesetre ha valamit nem tud felvállalni, azt nyíltan, elore közli. Ez az attitud gyakran arra vezet, hogy minden igyekezete ellenére magányos, emberkerülonek tunik. Ha viszont valamit egyszer megígért, azt megbízhatóan teljesíti. Ezért környezete megbecsüléssel övezi. Szükséges, hogy az ügy vagy egy személy komolyan érdekelje. A felszínességet nem ismeri semmiben. Vagy szenvedélyesen csinál valamit vagy sehogyan.

Alkalomadtán kevésbé tunik barátságosnak, mivel az foglalkoztatja foleg, amivel éppen foglalkozik. Így ennek a típusnak az a hátránya ami az elonye.

Ha egy olyan feladatot kell ellátnia amely nem nyerte meg kelloképpen tetszését, érdeklodését, azt csak nagy nehézségekkel, belso kényszerrel képes megoldani, egyszeruen azért, mert nem tud kötelességbol cselekedni. Ilyenkor egy állásváltoztatás valósággal csodát muvel nála.

Sem barátságot, sem szerelmet nem köt, amíg meg nem gyozodik róla, hogy a legjobbat választotta. A személyes kapcsolat kezdetén "tabula rasa"-t csinál, s mindent közöl, amit gondol, elvár a másiktól. Ha viszont döntött, a végsokig kitart.

Forrás: Elixír 4.szá

Gyengédségét, tapasztalatát durva köpönyeg alá rejti. Nem lehet gyorsan kihozni a sodrából. Igyekszik távol tartani magát minden szentimentális és túlfokozott érzelmi megnyilvánulástól, ezt egyébként másoknál is elítéli.

Önmagával szemben is magas követelményeket támaszt és semmi gyengeséget nem tur magával szemben sem. Ugyanúgy türelmetlen és egyáltalán nem elnézo a környezetében élok hibáival, gyöngeségeivel szemben is. Az a szigorú követelmény, amelyet magával szemben támaszt, gyakran konfliktushoz vezet, ha nem tudatosítja magában, hogy embertársaival szemben a toleranciának egy bizonyos mennyisége elengedhetetlen ahhoz, hogy az együttélés funkcionálhasson. A magabiztos önérzet kétélu dolog.

Keményen megdolgozik azért, hogy saját hibájától, amelyet még magában sem hajlandó elismerni, elterelje a figyelmét. A tökéletességre való igyekezete erosen kihat a magánéletére is. Eros hajlama van a féltékenységre. Érzelmi kapcsolatait is teljesen és hibátlanul, minden kivetnivaló nélkül akarja megélni. Aki kapcsolatba kerül vele, annak feltétlenül számolnia kell e típus ilyen elvárásaival. Persze ha rájön, hogy féltékenysége alaptalan, nem tulajdonít jelentoséget az egésznek többé.

Tudni kell, hogy féltékenysége nem beteges vagy eltúlzott, hanem abból ered, hogy ideált képzelt magának, azt megvalósulva szeretné látni.

Forrás: Elixír 4.szá

Nem komplikált karakteruek. Mivel karakter jellemzoi számos elembol tevodnek össze, ezek egymással harcban állva nem jeleznek egy kiegyensúlyozott egyéniséget. Ezzel magyarázható, hogy érzelmi élete szinte sohasem jut nyugvópontra. Erosen függ hangulataitól, érzelmeitol. Cselekedeteit inkább kifinomult ösztöne és intuíciói irányítják, mint a tudatos akarata. Ezért tunik olykor ingatagnak vagy tétovának mások szemében, hiszen pillanatok alatt képes egy személytol vagy ügytol elfordulni, ha úgy érzi, nem boldogulna vele. Kapcsolataiban is állandóan kétségek gyötrik, gyakran alaptalan félelmek áldozatává lesz, s ilyenkor érzelmei a nullponton vannak, s mély depresszióba merül.

Szerencsére ez az állapot sem tart sokáig. Ha egy pozitív élményben részesül életkedve visszatér.

Kedvezotlen esetben néha megbízhatatlan, mivel korábbi elhatározásait könnyen feladja. Jó tulajdonsága, hogy tanulni vágyó, uj tapasztalatokat, szellemi, érzelmi élményeket keres.

Saját véleményéhez nem ragaszkodik túlzottan, ha úgy látja, hogy a mások érvei logikusabbak, vagy egyébként elfogadhatóbbak, mint a sajátja. Szemlélete rugalmas. Gondolkodásmódja sohasem korlátolt vagy merev. Az egyhangúságot szinte utálja. Éppen az állandó újak keresése és befogadóképessége akadályozza meg azt, hogy az érzelmi behatások és nyomukban fellépo hangulatváltásai drámai módon befolyásolják életében.

Az érzelmek nagy jelentőségűek számára. Alkalmazkodóképessége kiváló. Nem akar a másik felett uralkodni, sot úgy tudja alárendelni magát a másik akaratának, hogy közben boldog. Foleg akkor ha ebben a kapcsolatban megfelelo támaszt is talál.

Forrás: Elixír 4.szá

Az "AB" csoporthoz hasonlóan, intenzív érzelmi életet él azzal a különbséggel, hogy nem rendelkezik olyan kifinomult alkalmazkodóképességgel. Ezt inkább partnerétol várja el. Szinte állandóan kapcsolatot keres másokkal, de ebben nem csak érzelmei befolyásolják, hanem az ésszeruség - sokszor a számítás is. Munkatársaival, lakóhelyi környezetével is szinte pillanatok alatt közvetlen, jó kapcsolatot tud kiépíteni. Ez a kapcsolatteremto készség segíti az üzleti életben is. Feltunoen sok "0" vércsoportú férfi és no dolgozik az üzleti szférában. Sok film-, tévésztár is e csoportba tartozik, mivel a muvészi tehetség keresztülvitele erovel és jelentos mértéku gyakorlati érzékkel párosul. Üzleti szimata úgyszólván sohasem hagyja cserben, tevékenykedjen akár muvészként akár üzletemberként.

A szinte félelmetes ereju energiája, aktivitása a gyökere a siker utáni vágyának. Állandóan mozgásban van, nem hagyja magát nyugodni. Mindig a sikerhez, elismeréshez vezeto lépcso következo fokára szeretne lépni. Céljait mindig szemelött tartja, és képes mindent ennek alárendelni.

Sohasem adja fel. Ha a körülmények folytán kénytelen elorehaladását szüneteltetni, ha zöld utat kap, visszafojtott energiái szinte robbannak. A szerelemben általában sikeres. Csak addig engedi át magát az érzelmeknek, amíg a kapcsolatnak valamilyen praktikus haszna is van; így szinte elérhetetlen számára, hogy egy szerelmet teljes intenzitással éljen át.

Kedvezotlen esetben az ész elnyomja nála az érzelmeket, s ilyenkor képes érdekházasságot kötni -persze a partnerét ilyenkor is biztosítja érzelmeirol.

Forrás: Elixír 4.szá

Mamadas Putas