Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám

Tarot kártya másként

A tarot lapjainak értelmezése, ahogyan azt én látom!

Sok könyvbe van benne, hogy mit jelentenek a lapok, de ettől függetlenül nem sokan értik meg, hogy miért és hogyan és természetesen mit kell olvasni a lapokból!

Amik a könyvekben vannak leírások alapnak nagyon jó, hogy megtanuljuk egy-egy kártya jelentését, de ettől még nem tudjuk értelmezni. Nagyon fontos dolog a tarotban, hogy vannak negatív és pozitív lapok, és amit kevesen tudnak, hogy semleges lapok is, amik nem eldöntött tény, hogy az most jó vagy rossz jelentéssel bír. Az ilyen lapokra még huzatunk, hogy megkapjuk, hogy negatív vagy pozitívra utal a kirakás. És ezek mellett még a szimbólumok, a lapok színei, elhelyezkedésük is sokat számít abban, hogy megértsük a jelentéseket.

Én most szeretném megosztani veletek, hogy számomra az évek folyamán milyen jelentést kaptak a lapok, amiket értelmezni és használni tudok. De ez mellett még sok számos tényező befolyásolja, hogy miért pont azt jelenti az egyik embernél és miért mást a másiknál. Én arra szeretnék rámutatni, hogy szabadon szabad használni a kártyákat, úgy, hogy az számunkra érthető legyen, mert ha ragaszkodunk a könyvekben leírtakhoz akkor sose fogjuk megérteni, hogy mit is szeretne számunkra mondani. Folytatom....
Mamadas Putas