Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám

Kártya vetés

Tarot jóslás

Akkor kezdjük értelmezni a jóskártyát és a kirakásokat. Mint említettem már az előző anyagoknál, hogy mindenkinek mást és mást jelentenek a kártyák és majd a kirakási módszereknél is ez lesz a jellemző. A könyvekben különböző kirakási módszerekkel találkozhatunk, de szerintem, nem kell ragaszkodni a meg szokott dolgokhoz mindig!

 

Gyakorlás:

Amikor gyakorlunk, akkor egy lappal kezdjük és vegyük játéknak még az egészet. Tegyük fel a kérdést, egyszerűen, és érthetően ez nagyon fontos. Keverjük meg a kártyacsomagot, és vagy valakivel, vagy saját magunknak húzzunk egy lapot. Mindig bal kézzel húzunk ez nagyon fontos. A kihúzott lapot helyezzük magunk elé függőlegesen, mert jó tudni, hogy nem mindegy hogyan helyezkedik el a lap az asztalon, és az sem mindegy, hogy a kártya fejjel lefelé, vagy felfelé áll. Mindennek megvan a jelentősége, épp úgy, mint a kérdésnél, mivel a kérdésben már benne van a válaszra utaló jelek is.

Minden kártyának van negatív és pozitív jelentése, és persze vannak döntés lapok is, amik nem egyértelmű választ adnak nekünk. Akkor még negatívabb a lap, ha fejjel lefelé áll nekünk, akkor semmi jót nem mondhatunk a kérdezőnek.

Az egy lapos húzásnál, ha nem egyértelmű a lap, akkor húzatunk még rá egy lapot. Minden negatív lap nem lesz a kérdésre, és minden pozitív lap igen lesz, de ez mellet azért nézzük meg még a lap jelentését is, mert azt is értelmezni illik.

TarotkártyaA húzott lap rá: a szerelem lapja, amiből egyből látom, hogy ebben a kapcsolatban hárman vannak, de mivel ez kétes lap, így húzatok még egy lapot. A következő húzott lap legyen az akasztott ember, ami azt jelenti, hogy nem szeret, csak kényszerhelyzetben van, és nem tud kilépni ebből a kapcsolatból.

Az egylapos húzást bármelyik időre alkalmazhatjuk, múlt, jelen és jövő. Én általában a jelenre és a jövőre alkalmazom, és a jóslás végén, amikor az ügyfelemnek kérdései vannak magához és a kártyához. Minden esetben fontos, hogy ki a kérdező, és csak Ő számít semmi más, figyelni kell a testbeszédét, szemét és érezni a gondolatait és érzelmeit. Jóslásnál a mi személyiségünk megszűnik a másik által, mert Tőle kapjuk, és természetesen a kártyától a választ a kérdésekre, és nem csak ezt, hanem a visszaigazolást is, hogy jó úton járunk.

Nem elég a kártya jelentése, hanem éreznünk is kell!

A múlt kirakásáról a későbbiekben külön anyagot szeretnék összeállítani!

Ha nem sikerül elsőre nem szabad elkeseredni, gyakorolni kell nagyon sokat, és tapasztalatot szerezni! És észre se vesszük, hogy már értjük és érzékeljük a kártyák üzenetét felénk!

Kedves kezdők, és mindenki, akit érdekel, hogyan működik a kártya, és hogyan lehet értelmezni egy kirakásnál a kártyákat.

De nem csak a kirakás módszerét szeretném átadni, hanem egy útirányt is, hogy mi kell még hozzá, hogy igazán meg tudja fejteni az ember a kártyát, hogy mit akar mondani nekünk.

Lesz benne:

  • Kártya és vásárlása (milyen fajtát tudunk értelmezni),
  • Ezotéria,
  • Önismeret,
  • Képességek,
  • Emberismeret,
  • Testbeszéd,
  • Intuíció,
  • És még sok minden más..

Mielőtt Én is neki kezdtem a jóslásnak sok könyvet, elolvastam ezzel kapcsolatban, de csak nem értettem, miért nem tudom értelmezni, és miért nem mesél nekem a kártya semmit. Hiába tanultam meg a kártyák jelentését még sem tudtam, rávetíteni az emberekre. Én rájöttem, és a magam módszerét szeretném itt átadni, hátha tudok segíteni ezzel másoknak, hogy megértsék, hogy működik a kirakásnál a kártya. Ha bárkinek kérdése vagy mondani valója van számomra ezzel kapcsolatban, nyitottam egy topikot a fórumban. Kérdezzetek nyugodtan Tőlem. Nincs időhöz kötve, mindenki egyénileg haladhat, ahogy ideje engedi.

Az alap, hogy igenis meg kell tanulni az első időben minimum a tarot nagy arkanum kártyáinak jelentését. Ez összesen 22 lapot jelent, de ne magolva, ha van lehetőség, barátok, ismerősök segítségévével, mert náluk nyugodtan elővehetjük a könyvet, hogy megnézzük minek mi a jelentése. És ez nem szégyen, valahol el kell kezdeni tanulni és gyakorolni.

Ha túl jutottunk azon, hogy körülbelül ismerjük a kártyák jelentését, és még mindig nem baj, ha segítségül hívjuk a könyvet, akkor nézzük, meg hogyan használjuk a kártyát.

A kártya segítségével az élet alapvető kérdéseire kereshetjük a válaszokat, útmutatásokat, a múltban, jelenben, és a jövőben. A kártya egy üzenet közvetítő személy segítségével ad választ a kérdéseinkre, és ezeket, a személyeket ma jósoknak hívják. Egyszerűen lefordítva a jós üzenetet közvetít az ember és mondjuk úgy, hogy a kozmosz között. Szerintem a kártyavetésnek nincsenek megkötött szabályai, ugyanúgy, mint a kártya értelmezésénél. A következő részben fogom kifejteni a kirakási módokat majd.

Érdekes, Én hosszú ideig kezdő koromban nem tudtam, hogy a kártyajóslás is mágia, és tudtomon kívül cselekedtem helyesen, amikor minden egyes alkalommal gyújtottam gyertyát. Ma már tudom, hogy így helyes és ezt mindenkinek ajánlom, még akkor is, ha csak gyakorlunk. A gyertyákról az oldalamon található írás már. A mágia azt ajánlja, hogy fehér gyertyát használjunk, kivéve, ha szerelemről van szó, mert akkor érdemes pirosat gyújtani. Piros a szerelem színe.

 

Fekete gyertyát soha ne használjunk!

A jóslás arra való, hogy konkrétan kérdezzük a kártyát akár milyen témában, vagy időben. A téma lehet akár szerelem, egészség, pénz, munka stb. A kérdések felvetése nagyon fontos,nem mindegy hogyan kérdezünk. Például, ha a betegségre vagyunk kíváncsiak, akkor ne kérdezzük, hogy holnap milyen beteg leszek, hanem, hogy veszély fenyegeti-e az egészségemet? Mindig legyen kiinduló alapkérdés. Ennyivel másabb a tarot például, mert a cigány kártyánál csak egy lap van, ami a betegséget jelzi, addig a tarotnál, ha feltettük a kérdést tovább is tudunk menni, hogy milyen típusú, és mikor várható.

Előfordulhat, hogy a kártyát nem tudjuk értelmezni, vagy egyszerűen csak homályos válaszokat ad. Ilyenkor mindig el kell gondolkodni, hogy mit is akar üzenni nekünk a kártya, mert oka biztosan van. A jósnak ilyenkor sokkal jobban bele kell mélyednie, hogy mi lehet a mögöttes mondani valója a kártyának. Erre majd külön kitérek egy írással az oldalon!

Nálam minden jóslásnak megvan a szertartása, mert felkészülök helyileg, és lelkileg is, mert vallom, hogy megtisztult gondolatokkal tudok helyesen koncentrálni a kérdéseke, amelyekre választ szeretnék kapni. És ezt ajánlom mindenkinek! Minden jóslásnál csak az ügyfél számít, és ilyenkor az Ő gondolatait, érzéseit kell átvenni. Fél órával a jóslás előtt gyertyát gyújtok, füstölőt, és halk meditációs zenét kapcsolok be. Közben megtisztítom a kártyáimat, ami azt jelenti, hogy fehér gyertya fölött háromszor a paklit elhúzom, és gondolatban arra gondolok, hogy mindentől tisztuljon meg. Én sohasem adom a kártyámat senki kezébe, mármint az egész csomagot, ha ez mégis megtörténne, akkor új csomagot vennék. Vallom, hogy más keze által a kártyára ragadhatnak olyan erők, amiktől nem tudom megtisztítani, mivel az emberekben különféle energiák dolgoznak.

A kártya nagyon fontos kelléke a jósolásnak, és a jósnak is!! Kezeljétek nagy gonddal, meg fogja hálálni Nektek!

Mamadas Putas