Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám

Többen egy kapcsolatban


Értékelés:
(0 szavazat)

Egy ember, több játékos, vagy is nem játékos, hanem ennek az embernek a játékszerei. Most ezt a kort éljük. Vannak olyan életszakaszok, melyben a véletlen, élethelyzet, és hasonlóság összehozhat embereket, kik gyűlölték egymást. Aztán egy szép napon ez megváltozott, és egy cél érdekében összefogtak. Ez a cél egy ember, akit szerettek, szeretnek.

Úgy gondolták, ha összefognak, meg tudják fogni, talán felelőségre tudják vonni, vagy, hogy bosszút állnak rajta, mivel becsapta, kihasználta őket. Tévedés! Még így is képes manipulálni, bántani, és ne hidd, hogy ez a szövetség barátság! Csak egy védelem számodra, hogy vele nem ver át többet, de hogy nem, egy szerelmes embert, mint te magad is, képes vagy ezt a szövetséget becsapni. Közben, míg ti szenvedtek, és bosszút forraltok, őneki már van más játéka, és nem is egy rajtatok kívül. Ugyanazt teszi, ugyan úgy udvarol, és ugyanazokat a módszereket használja, mint veletek. Ja, hogy nem érdekel már? J Akkor ne nyomozzatok utána, ne kutakodj az exeknél vagy az új áldozatoknál. Tegnap te voltál mellette, ma ő van, holnap már az újabb, attól függ, ki mit tud adni, és érdeke hogy kívánja. Közben ti szenvedtek, ő meg játssza tovább a játékait, és mindenkinek hazudik. Ő nem hibás, zaklatják, szerelmesek bele, ő nem tehet semmiről, mondja ő. És a szövetségetek egy pillanat alatt porrá hullik, ha ő elkezd visszahúzni, nem számít barátság, cél, dobsz mindent csak, hogy vele lehess! Sok idő kell, hogy tisztán lással, hogy helyére tud tenni hazugságait, és felismerd, hogy itt mindenki áldozat, és mindenki jó ember, csak rossz embernek a játékszerei, áldozatai. (ancsajosno)

Acsa Jósnő

Blogjaim által szeretnék átadni számotokra olyan tapasztalásokat, melyek a valós világban történnek meg! Nem rólam szólnak, hanem, amit veletek élek meg, nevek nélkül, csak érzésekkel, eseményekkel!
Az életről és rólatok szólnak, nektek!