Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám

Aura

A testet körülvevő energiaburok

Az ember fizikai testét körülvevő, szabad szemmel "láthatatlan", különböző színű és vastagságú rétegekből álló, állandóan változó nagyságú és sűrűségű energia burok. Az embert tojás formában veszi körül, rétegeinek száma 9, viszont a nyolcadik réteg nem mindenkinél van meg.

Maximális mérete 7m. Átlag emberé: 1-1, 5 m. Az aurát a lélek fejleszti ki az égben, a halál után megsemmisül. Az aura első rétege tudományos eszközzel, Kirlián fotóval fényképezhető. A szabad szemmel való auralátás bizonyos fokig fejleszthető, de csak az alacsonyabb réteg szín látásáig. A teljes látás nem ránk tartózik, mert ha látnánk, mindent tudnánk egymásról, ami nem mindig lenne jó.

Uralkodó érzelmeink energiáinak színe, sugárzása, áthatja egész auránkat.Pl.: a szerelmesek egész aurája rózsaszínűvé válik. Aki szeretettel telítődik, annak zöldes lesz. Aki mély áhítattal Istenhez imádkozik, annak aranyszálak szövik át auráját. Akinek sötét gondolatai vannak, annak aurája is szürkévé válik. Az aura testek egymásra hatása - Un-szimpátia: a két aura taszítja egymást. Barát: Kék vagy zöld színű összekötő erő van közöttük. Szerelmesek: Ha közel vannak egymáshoz akkor aurájuk eggyé válik. Harag: távtartó energia csövek alakulnak ki.

Az ember igazi természete az, ami megmarad, ha felismerjük és elhagyjuk összes megszokásunkat, sztereotípiánkat, a képmutatást, felszínes viselkedést és teljesen tudatossá, természetessé és ösztönössé (spontánná) válunk. Figyeljük csak meg, néhány ember annyira a szokásainak és bevett viselkedésmódjának a rabja, hogy nagyon nehéz, ha nem lehetetlen felidézniük, kik is ők valójában. Az egyetlenegy mód, hogy azonnali belátást nyerjünk a személyiségükbe az, ha megnézzük Aurájukat, ami a mindenféle felületes viselkedés mögötti igazi természetüket mutatja. Általánosságban, minél színesebb, tisztább és ragyogóbb az Aurája, annál jobb és spirituálisan fejlettebb az adott ember.

Tiszta színek: a szivárvány fényes, ragyogó, monokromatikus színei

lila: Spirituális gondolatokra utal, sosem erős pont az Aurában. Mindössze átmeneti felhők vagy lángok formájában jelenik meg.

kék: Kiegyensúlyozott létezés, helytállás, nyugodt idegrendszer, vagy energia küldése. Ha egy embernek ez a szín dominál az Aurájában, az illető nyugodt, kiegyensúlyozott, arra is késznek érzi magát, hogy egy barlangban éljen és életben is maradjon. Született túlélő. A kék gondolat jelentheti az idegrendszer pihentetését a tudat egyensúlyának eléréséhez, vagy szólhat a túlélésről is. Az acélkék az egész Aurát uralhatja, mikor az illető energiát kap vagy küld, vagy telepatikus kapcsolatban van.

türkiz: Lendületes és nagyon energikus személyiségre utal, aki képes az énjének kivetítésére és hatással van másokra. Az olyan emberek, akiknél a türkiz erős pont az Aurában képesek egyidejűleg több dolgot is csinálni és jó szervezők. Unatkoznak ha arra kényszerülnek, hogy egyszerre csak egy valamire koncentráljanak. Az emberek szeretik azokat a főnököket, akiknek türkiz Aurájuk van, mert elmagyarázzák céljaikat és képesek hatni a csapatukra, ahelyett, hogy csak parancsolgatnának. Az ilyen színű gondolat szervezésről és a másokra hatásról árulkodik.

zöld: Nyugalmas, mérséklő energia, természetgyógyászati képesség. Az emberek, akiknél a zöld erős pont az Aurában természetgyógyászok. Minden ilyen foglalkozású személynél jelen kellene lennie ennek a színnek. Minél dominánsabb a zöld, annál jobb a gyógyító. Az ilyen emberek szeretnek kertészkedni és értenek a növényekhez. Egy zöld színű, erős Aurájú ember jelenlétében lenni nagyon békés és nyugalmas érzés. A zöld gondolat nyugalmi állapotot és gyógyítást jelent.

sárga: Öröm, szabadság, kötődés nélküliség, létfontosságú erők felszabadítása vagy szabadon bocsátása. A sárgával sugárzó emberek tele vannak belső örömmel, nagyon nagylelkűek és nem kötődnek semmihez. A sárga fényudvar a fej körül magas spirituális fejlettséget jelent. A spirituális tanító ismertetőjele. Senkitől se fogadj el spirituális tanítást, akinek nincsen hasonló glóriája.

narancssárga: Felemelő és érdekfeszítő. Inspiráló. Az erő jele. Képesség és/vagy vágy mások irányítására. Ha a narancsszín erős ponttá válik, általában sárga glóriával párosul, ami aztán aranyszínű lesz jelölve, hogy az illető egy nagy spirituális tanár, aki képes egyedülálló képességeinek szemléltetésére. A narancsszínű gondolat a hatalom gyakorlásával és más emberek irányításának vágyával kapcsolatos.

piros: Materialista gondolatok, gondolatok a fizikai testről. Ha túlságosan domináns szín az Aurában, materialista beállítottságú embert jelöl.

rózsaszín: (=lila+piros) Szeretet. A tiszta rózsaszín eléréséhez vegyíteni kell a lilát (a legmagasabb frekvencia, amit érzékelni tudunk) a pirossal (a legalacsonyabb). A rózsaszín Aura azt jelzi, hogy az illető megteremtette a tökéletes egyensúlyt a spirituális tudatosság és az anyagi létezés között. A legfejlettebb embereknek nemcsak sárga glória van a fejük körül (amely egy állandóan erős pont az Aurájukban) de óriási rózsaszín Aurával is rendelkeznek, ami messzire kiterjed. A rózsaszín az Aurában nagyon ritka dolog a Földön, és mindössze átmeneti gondolatok formájában jelenik meg, sohasem erős pontként.

Piszkos színek: Színek, amelyek sötétebbnek tűnnek a háttérnél, és fényár helyett inkább füstre hasonlítanak,

barna: Felzaklató, nyugtalanító, materialista, spirituálisan tagadó.

szürke: Sötét, lehangolt gondolatok; tisztátalan szándékok, a személyiség sötét oldalának jelenléte.

kénsárga/zöldessárga: (olyan mint a mustár): Fájdalom vagy könnyedség hiánya, harag.

fehér:Súlyos betegség, szintetikus behatás (drogok). Miért is jelent a fehér szín az Aurában problémát? Mert a fehér leginkább a zajra hasonlít, nem olyan, mint a harmonikus színtónusok összessége. Néhány órával a halál beállta előtt, az Aura fehérré válik és nagyban növekszik az intenzitása. Figyeld csak meg, hogy a legtöbb kultúrában a halált FEHÉRNEK (nem pedig feketének) ábrázolják, mert a múltban az emberek látták a fehér Aurát a halál beállta előtt.
Ennek a gyakorlatnak a célja az, hogy először lássuk az Aurát és/vagy gyakoroljuk ezt a képességet. Fontos a megfelelő körülmények megteremtése, mert így nemcsak az Aurát látod jobban, de egyfajta önbizalomra is szert teszel a látottakból.

1. Ültesd le az alanyt egy nagyon finoman megvilágított EGYSZÍNŰ FEHÉR háttér elé. A színes háttér megváltoztatja az Aura színeit, ehhez többlettudásra van szükséged a színek kombinálásáról. Néhány háttér/Aura variáció félreértelmezéshez vezethet.

2. Nézz ki EGYETLEN PONTOT, és csak arra figyelj. A homlok közepe TÖKÉLETES erre a célra. Itt található az ún. Homlok Csakra vagy más néven Harmadik Szem. Néhány kultúrában (Indiában például) egy jelet raknak a homlokra. Az ilyesfajta jelek az ősi időkben egyfajta felkérést jelentettek, hogy vessünk egy pillantást az illető Aurájára.

3.

Nézd ezt a pontot legalább 30-60 másodpercig vagy még tovább.

4. 30 másodperc után elemezd a környező dolgokat a periferikus látásoddal, miközben még mindig a kinézett pontra nézel. A koncentráció megtartása a legfontosabb. Álld meg a kísértést, és ne nézz máshova. Látnod kellene, hogy az alany körül a háttér világosabb és MÁS SZÍNE van, mint a távolabbi környezetnek. Így érzékeled az Aurát. Minél tovább koncentrálsz, annál élesebben látod. Jusson eszedbe, hogyha csak egy pontra figyelsz az növeli érzékenységedet a szemedbe jutó Aura rezgések felerősítésével.

5. A legmagasabb szintű Aura gyakorlatokat teljes sötétségben végzik, de ehhez több órányi folyamatos koncentrációra és rendszeres gyakorlásra van szükség.

Állj körülbelül 1.5 méterrel egy megfelelő méretű tükör előtt. Kezdetben legjobb, ha a mögötted lévő háttér egyszínű és fehér, árnyékok nélkül. A megvilágítás legyen NAGYON lágy és egységes, nem pedig ragyogó. Kövesd a fent említett utasításokat az Aurád meglátásához.

GYAKOROLJ legalább 10-15 percet egy nap, hogy növeld az érzékenységedet és fejleszd Aurikus látásodat. Ne feledd, a gyakorlás a legfontosabb ezen képesség kifejlesztéséhez.

A domináns színek mellett, az Aura tükrözi a gondolatokat, érzelmeket és vágyakat, amik "villanások", "felhők" vagy "lángok" formájában jelennek meg általában kicsit távolabb a fejtől. Például egy narancssárga felvillanás az Aurában azt a gondolatot vagy vágyat jelzi, hogy az illető hatalom és irányítás gyakorlására vágyik. A narancs, mint domináns szín az erő és a más emberek irányítására való általános képesség jele. Gyorsan változó "felvillanások" gyorsan cikázó gondolatokra utalnak.
Mamadas Putas