Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám

Horoszkópok - Keltafa

Keltafa Horoszkóp, a születésed dátumnapja szerint

Keresd ki a születési dátumnapodat, melyik napon születtél :

Kőrisfa

Rendkívüli vonzereje, bája miatt szinte mindenki kedveli. Élénk, impulzív, sőt olykor kihívó. Sajátos képessége van arra, hogy személyiségét kiemelje és céljait játszva elérje. A megszokást gyűlöli. Legszívesebben vándoréletet élne, hogy szüntelenül új emberekkel, helyzetekkel ismerkedhessék. Ötletekben gazdag. Fantáziája rendkívül élénk. Igen sok művész született ebben a jegyben. Nagy céljai vannak az életben, mivel igen becsvágyó. Szinte mindig ugrásra kész. A kitartás és türelem nem éppen erős oldala. A szerelem csak játék számára. Mivel lelkes alaptermészetű, mint a pillangó, virágról virágra száll. Bezárni nem hagyja magát. Ha egyszer viszont igent mondott, lehet rá számítani. A házasságban igen hosszú pórázt igényel.

Gyertyánfa

Száz százalékig megbízható. Amit ígér, azt megtartja. Ha valakinek segítségre van szüksége, mindent otthagy és siet, hogy segítsen. Született idealista. Hivatásában elismerést és csodálatot keres. Vágy él benne, hogy főnökei, munkatársai dicshimnuszt zengjenek felőle. Értelmes, képzett és igen kötelességtudó. Sok az önálló és a szabadfoglalkozású e jegy szülöttei között. Szinte már fiatal korától kezdve az önállóságra vágyik. Amint teheti, a saját lábára áll. Erős vágy él benne a luxus után. Kevés barátja van, mivel alaposan megválogatja őket. Még ezeknek is csak ritkán tárja fel szívét. Fél attól, hogy megsebzik, hogy csalódnia kell bennük. A szerelemben is sokáig tart nála, míg valakit elfogad. Ezzel együtt sok szabadságra van szüksége. Sokan közülük országról országra vándorolnak. Tudásszomja olyan erős, hogy sokszor könyvmoly válik belőle. Magánéletének vitelében erős kötelezettségérzete miatt kissé nehézkesnek tűnik. Ehhez az is hozzátartozik, hogy döntéseit lassan, jól átgondolja.

Fügefa

Erős, fejlett akaratereje van. Ítéleteiben független, és mindig kész arra, hogy másoknak ellentmondjon, vagy más, az övétől eltérő véleményt elnyomjon. Mindig azokkal szeretné körülvetetni magát, akik kedvelik. Főleg családtagjai körében érzi jól magát. A gyermekek iránti viselkedése kifejezetten szeretetteljes. Már fiatal korában tudja, miként kell maga köré gyűjteni azokat az embereket, akik hajlandók valamilyen formában a segítségére lenni. Gyakran álmodik arról, hogy a világ valamennyi csodás dolga az ölébe hull. Kis befektetéssel nagy eredményt akar elérni. Humorérzéke fejlett. Állandóan ugrásra kész magatartásával gyakran fárasztja a környezetét. Családias érzésvilága ellenére többnyire később köti le magát, de a hűséget akkor sem tűzi zászlójára. A szerelmet csupán, játékos időtöltésnek veszi. Az érzései nem mélyek. Két lábbal áll a földön. Ügyesen céltudatosan tervez, s mint jó stratéga, jól is kivitelez. Célja általában praktikus eredmények elérése az életben.

Nyírfa

Szimpatikus, barátságos megjelenése vonzóvá teszi. Elegáns. Reakciója élénk. A társaságban igen közkedvelt, mentes minden sznobizmustól. Szívesen tölti idejét otthon, ahol mindig munkálkodik valamin. Az anyagiak nem jelentenek túl sokat számára. Nehezen kel útra. Rejtett erdei utakon viszont órákon át képes barangolni. Idegen országokat, városokat legszívesebben a televízió képernyőjén keresztül figyel meg. Kivételesen konzervatív ellenérzést vált ki belőle minden új és extrémen modern. Mivel a változatosságot egyáltalán nem igényli, egy szeretetteljes, gyöngéd párkapcsolat a vágya. A szenvedély nem erős oldala, szívesebben simogat, vagy cirógat, mintsem viharosan ölel.

Almafa

Személyes vonzerő, sok báj, sajátos benső sugárzás jellemzi késő öregkoráig. Gyakran törékeny testalkatú. Kiegyensúlyozott ember. Élete nem unalmas, mert mindig újabb élményeket keres. Sokszor naivnak tűnik, mert embertársairól rosszat nem feltételez. Ezért gyakran csalódik. Mindig kész adni, s megosztani javait másokkal. Bár a pénzzel jól bánik, anyagi természetű céljait csak élete második felében éri el. Ennek oka, hogy hivatását fiatalabb éveiben nem veszi elég komolyan. 30 éves kora után viszont egyre szorgalmasabban dolgozik. Az almafa különösen igényli a szeretetet és az odafigyelést. Mindig tartozni szeretne valakihez, akire érzékenyen vigyáz. Az eltávolodás legkisebb jeleit azonnal észreveszi. Szívesen flörtöl, szinte állandóan keres. Ha viszont egyszer megtalálta a neki valót, ahhoz hű marad. Igen házias.

Fenyőfa

A fenyő hidegnek, fanyarnak, kissé szertartásosnak tűnik. Fellépése méltóságteljes, visszafogott és kulturált. Ízlése különlegesen fejlett. Bár szeszélyes, viselkedése mindig egyforma, ezért olykor unalmasnak látszik. Ezzel a magatartással az idegen tekintetek elől akarja elrejteni belső világát, érzéseit. Sok időbe kerül, amíg mások előtt kitárulkozik. Ugyanakkor tud tréfás, szellemes, sőt elbűvölő is lenni. A Fenyő-ember állandóan védekező állásban van. Amit érez, tapasztal, az ő titka marad. Szívét meghódítani nem egyszerű dolog, ám ha egyszer már választott, az örökre szól. Mindig és mindenben megbízható társ. Mivel szereti a függetlenséget, nem szívesen tesz kötelező ígéreteket. Tudatában van értékeinek, adottságainak. Kitűzött céljától nem lehet egykönnyen eltéríteni. Szorgalma, becsvágya, képességei és intelligenciája révén komoly sikereket érhet el pályáján, hivatalában.

Szilfa

A szilfa szívesen hangadó. Semmit sem gyűlöl jobban, mint a más parancsának való engedelmességet. Ezért már kora ifjúságában az a fő célja, hogy minél magasabbra jusson az életben. Munkáját nagy felelősséggel végzi, ha egyszer állást foglalt, véleménye mellett a végsőkig kitart. Erős akarattal visz végig mindent. Takarékos, de nem fukar. Akit szeret, annak két kézzel ad. A család és a szerelem fontos szerepet játszik életében. A szép iránti érzéke igen fejlett, ezért szinte mindig attraktív partnert keres. Igyekszik szép otthont teremteni. Saját külsejére, a divatos öltözködésre is gondot fordít. Különösen kedveli a természetet, képes órákon át sétálni az erdőben, ülni a fűben vagy a partról figyelni a tengert. Nagyvonalúsága sajátosan keveredik a makacssággal, önfejűséggel. Humoros és praktikus, éles intelligenciája, gyors felfogása könnyen áttekinthetővé teszi számára a dolgokat, eseményeket.

Ciprusfa

Megjelenése erős, tömör, izmos. Modora simulékony. Akadályokat szinte nem ismer. Még önmaga előtt is állandóan bizonyítani akarja, hogy mindent képes megoldani, véghezvinni. Az életben mégsem a hivatása a legfontosabb számára. Legelső helyen a szerelem és a szenvedélyei állnak. Szerelme viharos, mohó. Találékony és fantáziadús partner. Ifjúkorában gyűjti az élményeket, tapasztalatokat, ezért tartósan nem hű. Élete második felében azonban megváltozik, harmonikus és kiegyensúlyozott lesz. Hangulatingadozásaival azonban állandó harcban van. Vidám, optimista alaptermészetű. Ha saját érdekeit nem érzi veszélyeztetve, mindig számítani lehet rá. Szereti és igényli a szabadságot és függetlenséget. Annak, aki ki akarja őt sajátítani, hamarosan hátat fordít. A külsőségekre sokat ad. Látókörét mindig újabb kapcsolatok, összeköttetések kialakítása által akarja szélesíteni.

Jegenyefa

A jegenyefa első pillantásra — magasba nyújtózkodva — erősnek, szívósnak tűnik. Ez azonban csak a látszat. Tulajdonképpen olyan, mint a mimóza. Védelmet, elismerést, harmonikus környezetet keres. Ifjúkorában szinte félénk, bátortalan, majd évei szaporodtával egyre magabiztosabb lesz. Életkörülményeit szinte mindig nehéznek érzi. Sok segítő jóindulatra és kellemes környezetre van szüksége a jó közérzethez. Jó a forma- és színérzéke. A művészet szinte minden ága érdekli: a zenéhez különösen vonzódik. A partnerkapcsolatokban hű és ragaszkodó. Az igazán komoly kapcsolat mégis csak életének másik felében jön el, mivel igen sokáig válogat, vagy hivatását a magánélete elé helyezi. Ám ha igent mond, az egy életre szól. Erős vágy él benne a harmonikus otthon és család iránt. Mivel a társas kapcsolatnak szinte minden formája fontos neki, megbízható és lelkiismeretes barát, munkatárs.

Cédrusfa

Kiválóan alkalmazkodik minden élethelyzethez. Magabiztos, zárkózott, olykor viszont türelmetlenül mások befolyásolására törekszik. Öntudatossága olykor arrogánsnak hat. Elszántan, bátran járja saját útját. A függetlenség és szabadság mindenekfölött való számára. Olyan hivatásra van szüksége, melyben örömét leli. Ha megtalálta, nagy kedvvel és szorgalommal végzi munkáját. Ez leginkább akkor kedvére való, ha alkotó, művészi jellegű. A rutint gyűlöli. Fiatalkorában egyik kaland a másikat követi. Mivel ritkán elégedett, sokat válogat. Szinte egész életében a nagy, az egyetlen szerelemre vár. Nagy érzelmi mélységek ennek ellenére nem jellemzik. Aki együtt él vele, hosszú pórázra kell, hogy engedje. Toleránsnak kell lennie, s a féltékenységet nem szabad ismernie. Ért ahhoz, hogy ápolt, jól öltözött és csinos legyen. Életét ésszerűen tervezi, családi kötelezettségeit nagy felelősséggel teljesíti. Partnere energiájából, optimizmusából mindig profitál.

Erdeifenyő

Két lélek lakozik benne: az egyik egyszerű, igénytelen, kevéssel beéri, a másik élvhajhász, vágyódik a komfort, a kényelem, a luxus után. Hivatásában határozott, gyökereit nem lehet egykönnyen kitépni. Kitűnő szervező és bátor végrehajtó. Minden élethelyzetben jól megállja a helyét, elfogódottság nélkül cselekszik. Gyorsan szerelemre lobban, izzó szenvedélye azonban csupán szalmaláng. Alaptermészete szerint visszahúzódó. Sokáig tart, amíg valaki előtt bensőjét, gondolatait feltárja. Mivel gyakran olyan álmokat kerget, melyek megvalósítására kevés a reális lehetősége, sokszor csalódik. Jó barát és társ. Akit barátságába fogadott, azt figyelmességgel, kedvességgel veszi körül. Ha valakit élettársául választott, ahhoz hű marad. Szenvedélye ugyan néha lángra lobban, de rövid idő múlva visszatér a régi partnerhez. Ezért nem szabad féltékenységet mutatnia a partnernek.

Szomorúfűz

Szépségével és bájával arat elsősorban sikert a másik nemnél. A partnerkapcsolatokban érzékeny, kiváló empátiaérzéke van. Ennek ellenére sosem lehet tudni, hányadán áll vele az ember. Énje kettős: az egyik álmodozó, melankolikus, a másik ugrásra kész, nyugtalan, változékony. A szerelemben szeszélyes és igényes, de alapjában véve tisztességes. Félénk, először elutasító minden újjal és ismeretlennel szemben. Fél a csalódástól. Minden apró kilengésre érzékenyen reagál. Újabb és újabb bizonyítékra van szüksége a szerelemben. Házias. Csöndes családi életre vágyik. Ebben viszont akadályozza a féltékenysége. Úgy körülfonja partnerét, hogy az alig jut levegőhöz. Sokszor álmodozik, gyakran érzi meg nem értettnek magát. Munkáját becsületesen, szorgalmasan végzi. A nehézségek nem rémítik, csupán gyakori hangulatváltásai hatnak kedvezőtlenül rá.

Hársfa

Szereti a kényelmet. Olykor restnek, tunyának tűnik. Mégis igen kellemes partner, aki kész áldozatot is hozni azokért, akik közel állnak hozzá. A feszültségektől irtózik. Legszívesebben a sült galambot várná. Legfőbb vágya a jólét és a biztonság. Emberpárti. Akinek gondja, bánata van, lombjai alatt védelmet, vigasztalást talál. Sokan dolgoznak közülük ápolóként, vagy szociális területen. Akit egyszer a szívébe zárt, az örökre ott marad. Ez érvényes a szerelmére és a barátságára is. Magától sohasem hagyná el partnerét, ez elviselhetetlen feszültséget jelentene számára. Többnyire mégsem boldog a szerelemben, mert nagyon féltékeny. Szenvedélyes, de nagyon sebezhető is.

Olajfa

Önzetlensége idealizmusával rokon. Embertársainak panasza, gondja nála mindig nyitott fülekre talál. Mivel igen érzékeny, mindig megérti a másikat. Az anyagiaknak nincs különösebb jelentőségük a számára. Nagyon szereti viszont a könyveket, az okos emberek társaságát. Hivatásában igen tevékeny, viszont pozícióért, hatalomért sohasem küzd. Kiegyensúlyozott. A szerelemben melegszívű. Ő maga ugyan hű, de a partnernek igen nagy szabadságot biztosít. A féltékenység ismeretlen fogalom a számára. Talán azért is van ez így, mert a szenvedély nem párosul nála a szerelemmel. Nyugalma és harmonikus lénye ugyanakkor nem tükrözi nyomát sem a rezignációnak vagy a gyengeségnek.

Mogyorófa

Mindig tetszeni szeretne és megfelelni mások elvárásainak, annak ellenére, hogy nem az a személyiség, aki azonnal magára vonja mások figyelmét. Mihelyt beszédbe elegyedünk vele, kitűnik bája és különleges sugárzása. Közösségi érzése igen fejlett. Mások gondjaival szemben megértő és segítőkész. Gyakran munkálkodik szociális területen. Nagy intelligenciával, intuícióval rendelkezik. Ítélőképessége tiszta, éles. Barátságos, bizakodó és vidám. Jókedvét nem lehet egykönnyen letörni. Első hivatáséveiben keményen harcol. Második életszakaszában az anyagiak igen fontos szerepet játszanak. Harci kedve támadó. A szerelemben nem a leghűségesebb, de mindig szenvedélyesen szeret. Partnerének nem kell féltékenynek lennie rá, hiszen alapjában tisztességes és toleráns. Ha a társa hosszú pórázra engedi és változatos életet biztosít számára, hű marad.

Berkenyefa

A tettek embere. Törékenynek látszik, pedig erős, kitartó, tántoríthatatlanul állja az élet viharait. Mindig vezető szerepet akar játszani. Érti is a módját annak, hogy a vezetést magához ragadja. Könnyedén az ujja köré csavarja az embereket. Nyugtalan, élénk és szinte mindig kész meglepetésekkel szolgálni. Nyitott a világ felé. Mindig kész befogadni, sőt keresi is az újdonságot mindenben. Ezzel a szerelemben is így van. Szereti a függetlenséget, a folytonos változást. Ennek a nyugtalan kutató természetnek nem szabad féltékeny társat választania. A szerelemben féktelen, heves, szenvedélyes, sőt érzelmes is. Mivel állandó keresésben van, nem talál beteljesülést a szerelemben. Folyton arra gondol, vannak még olyan partnerek, akik újat, olyat tudnak, amit ő még nem ismer.

Juharfa

Nem mindennapi ember. Kitűnik a többi közül fantáziájával, eredetiségével. Egyrészt visszahúzódó, sőt szinte szemérmes, másrészt óriási ambíció, büszkeség és önérzet jellemzi. Mivel igen sokféle konfliktussal küzd, szívesen veszi a hízelgést. Idegileg sem nagyon terhelhető. Könnyen, szinte játszva tanul. Intelligenciája magas fokú. Kiváló, eredeti gondolkodó, céltudatos, kitartó. Amibe egyszer belekezdett, azt kitartóan véghez is viszi. Amíg mások a hétvégeken a karosszékben pihennek, ő ha teheti, dolgozik. A legaktívabb mind a 21 típus közül. Az élet számára egy érdekes játék. Bár az idegeivel gyakran hadilábon áll, mégis erős, mint egy medve. A szerelemben nem szívesen enged a lelke mélyére tekinteni. Visszafogottan szeret. Bár szerelmi élete igen komplikált, mégis többnyire hűségesnek mondható. Tud gúnyos, harapós, ironikus lenni. E mögé rejti belső bizonytalanságát. Szinte betegesen fél a csalódástól.

Diófa

Egoista, hajthatatlan, sőt néha kifejezetten agresszív. Már kora ifjúságában a saját útját járja. Erről senki sem tudja letéríteni. Szellemi horizontja tág, szinte a lehetetlent akarja. Reakciója spontán. Mérhetetlen becsvágya sokszor rugalmatlanná teszi. Gyakran ébreszt ellenszenvet másokban. Személyiségét azonban ennek ellenére sokan csodálják. Az olcsó népszerűség nem az ő kenyere. Zseniális stratéga, sokoldalúan intelligens. Szorgalmas és igyekvő. Vágyik a változatosságra, kalandokra, de mivel gyökerei mélyek, mozdíthatatlan. Állandóan kiéhezett a csodálatra, elismerésre. A szerelemben roppant szenvedélyes. Akinek egyszer igent mondott, ahhoz abszolút hű és alkalmazkodó. Féltékenysége azonban állandó problémaforrás. Ha a házasságán erőt vesz az unalom, szenvedélye újra lángra lobban és új partner után kutat.

Gesztenyefa

Született diplomata. Sajátos igazságérzete van. Nagy idealisták születtek ebben a jegyben. A szükségben mindenét képes odaadni, annak ellenére, hogy a birtoklás nagy jelentőségű a számára. Takarékos, sőt olykor szinte fösvény. Önmagával szemben nagy igényeket támaszt. Minden jegy közül a leghűségesebb. Sőt, a legszenvedélyesebb is. Ehhez azonban teljesen biztosnak kell lennie abban, hogy a másik is szereti. Könnyen megsértődik, és ilyenkor elvonul. Ezért nem talál egykönnyen megfelelő partnert magának. Ha szeret, csak egyszer igazán. Ha már egyszer választott, szép otthont, népes családot akar maga körül. Féltékenysége határtalan, dühe ugyanúgy. Ahhoz, hogy hivatásában sikeres legyen, békés, kiegyensúlyozott otthoni körülményekre van szüksége.

Tölgyfa

A tölgy a fák királya. Pompás és életerős. Ereje és energiája mellett bátor is. Bátorsága büszkeségén és nem vakmerőségén alapul. A változást nem szereti. Vezetni akar. Embertársait, mint alattvalókat tekinti. Energiája, harci kedve határtalan. A mélypontról senki sem tudja olyan gyorsan felrúgni magát, mint ő. A szerelemben is uralkodni akar. Partnerétől függetleníti magát, de a másiktól teljes alkalmazkodást vár. A finomkodás nem az erős oldala. Gyakran úgy viselkedik, mint az elefánt a porcelánboltban. Szerelme szenvedélyes. Legjobban, a gyakorlati életben érzi jól magát.

Bükkfa

Megjelenése kellemes és előkelő. Késő öregkoráig fitt és formás marad. Hideg fejjel tervez és kivitelez. Egyébként egész élete alaposan megtervezett. Ennek ellenére mély és nemes érzelmekre is képes. Gazdagságra, szerencsére vágyik, és mindent el akar érni ami birtokolható, a komfort legmagasabb fokáig. Ok nélkül mégsem kockáztat. A legerősebb a fák között. Senki sem tudja útjáról eltéríteni. Kitartása határtalan. Különös érzéke van ahhoz, hogyan lehet pénzhez jutni. Otthona igen fontos számára, szívesen időz benne. Partnerkapcsolataiban hű. Többnyire "észből" házasodik. Nagy családot, sok gyermeket szeretne. A szerelemben mértéktartó, nem különösen szenvedélyes.
Mamadas Putas