Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám

Lelkek beszélgétese a sikerről.


Értékelés:
(0 szavazat)
Lelkek beszélgetése a sikerről! ? ? ?
Nem veszek részt a játékban, nem én hajtom le fejemet, és nem nekem van szükségem arra, hogy embereken gázolva át sikeresnek mutassam magam! Siker? Pillanatnyi állapot, jön, megy, egyes embereknek csak helyezkedni kell, de valós tudás nincs mögötte!
Emlékszem első találkozásra, mikor olyan embert húztál le, akire büszke voltam, és a valós tudására felnéztem! Sose dicsértél, sosem ösztönöztél, csak kritizáltál! Ott voltam és csendben hallgattam, hogyan teszed viccesé azt az embert, akit tiszteltem, és gúnyolod ki, és tehenezed le, aki a siker kulcsának lehetőségét a kezedbe tette, és hogyan jelented ki, hogy azt fogja csinálni, amit mondasz neki. És itt, mint ember megbuktál, de hallgattam, és hallgatni is fogok!
Aztán láttam, hogyan aláztak meg tudásod hiányában, hogyan tanítottak mások, és csak sajnáltalak, amint megalázkodva, csendben, de belül dühöngve fogadtad el, és hallgattál. Én még is elfogadtalak! ? Tanulunk! Láttam benned a napi küzdelmeket, a megfelelni akarást, és a világ gyűlöletét, még is azt gondolom jó ember vagy!
A siker titka az alázat, kitartás, segíteni tudás!
Én is tanítok, de mindig emelve, építve, és senkitől nem sajnálva a tudás megszerzését! Soha nem alázom meg, soha nem mutatom, hogy több és másabb lennék bárkinél, hiszen nem is vagyok az! Ha valaki megbántott, tegye azt akarata ellenére, akkor is szeretettel fordulok felé, és segítem, nem én vagyok a fontos!
Tettél kijelentéseket, melyeket meg is valósítottál. Na, most jobban érzed magad?
Van egy baj: én megértem mit miért tettél, megértem és elfogadom, elfogadom és ezzel így nincs több dolgom! Hálás vagyok, mert nekem minden ilyen eset egy útmutatás, megerősítés arra, hogy igen menjek tovább az utamon. Nem engem minősítettél le, hanem magad, hiszen azóta se mersz a szemembe nézni, se te, se mások! Én itt vagyok, és mosollyal, és szeretettel fogok mindig rád nézni! De, ne várd el tőlem, hogy beálljak, egy hazug, érdek, képmutató sorba, ahová nem tartozom, és amivel nem akarok azonosulni!
Aztán évek jönnek, mennek, emberek jönnek, mennek, siker jön, megy, és rájössz, hogy szart se ért az életed! (ancsajosno)
Acsa Jósnő

Blogjaim által szeretnék átadni számotokra olyan tapasztalásokat, melyek a valós világban történnek meg! Nem rólam szólnak, hanem, amit veletek élek meg, nevek nélkül, csak érzésekkel, eseményekkel!
Az életről és rólatok szólnak, nektek!