Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám

Boldog Új Évet...


Értékelés:
(0 szavazat)

Boldog újévet kívánok mindenkinek!

Köszönöm az elmúlt évet, hálás vagyok, hogy megértem és veletek lehettem. Köszönöm a bizalmat, szeretetet-mit kaptam tőletek.

Kérem az Égieket, hogy 2021 jobban teljen, és több sikert, egészséget, szeretetet, boldogságot, biztonságot hozzon mindenkinek!

Nézzünk, egy olyan év elé melyben meglátjuk a lehetőségeket, mely gyógyulást hoz a Földre, és annak lakosaira, hogy legyőzzük a mostani helyzetet. Tanuljunk tovább, melyben ott van az emberi szeretet, tisztelet, hála, alázat. Tanulni és fejlődni sosem késő, hiszen erre tanít a mostani helyzet. Legyen, olyan év melyben mindenki felismeri képességeit, tudását és annak megfelelően segít pozitív energiákkal megemelni a rezgésszámot, mely legyőzheti az emberekben a félelmet.

Tanuljunk meg újra figyelni egymásra, tisztelni, és segíteni a másikat. Az Univerzum csak olyan feladatok ad melyeket a mai tudásunkkal képesek vagyunk megoldani, még akkor is, ha ahhoz tanulni, és fejlődnie kell az emberi léleknek.

Azok az emberek, akik már magasabb szellemi síkkal rendelkeznek segítség az embereket abban, hogy megtalálják önmagukat, és az általuk kitűzött célokat.

Legyen kevesebb szenvedő, éhező, bizonytalan, beteg ember.

Vigyázzunk egymásra, és szeressük egymást! (ancsajosno)

Acsa Jósnő

Blogjaim által szeretnék átadni számotokra olyan tapasztalásokat, melyek a valós világban történnek meg! Nem rólam szólnak, hanem, amit veletek élek meg, nevek nélkül, csak érzésekkel, eseményekkel!
Az életről és rólatok szólnak, nektek!