Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám

Jóslás

Ha túl jutottunk azon, hogy körülbelül ismerjük a kártyák jelentését, és még mindig nem baj, ha segítségül hívjuk a könyvet, akkor nézzük, meg hogyan használjuk a kártyát.

A kártya segítségével az élet alapvető kérdéseire kereshetjük a válaszokat, útmutatásokat, a múltban, jelenben, és a jövőben.

A kártya egy üzenet közvetítő személy segítségével ad választ a kérdéseinkre, és ezeket, a személyeket ma jósoknak hívják. Egyszerűen lefordítva a jós üzenetet közvetít az ember és mondjuk úgy, hogy a kozmosz között. Szerintem a kártyavetésnek nincsenek megkötött szabályai, ugyanúgy, mint a kártya értelmezésénél. A következő részben fogom kifejteni a kirakási módokat majd.

Érdekes, Én hosszú ideig kezdő koromban nem tudtam, hogy a kártyajóslás is mágia, és tudtomon kívül cselekedtem helyesen, amikor minden egyes alkalommal gyújtottam gyertyát. Ma már tudom, hogy így helyes és ezt mindenkinek ajánlom, még akkor is, ha csak gyakorlunk. A gyertyákról az oldalamon található írás már. A mágia azt ajánlja, hogy fehér gyertyát használjunk, kivéve, ha szerelemről van szó, mert akkor érdemes pirosat gyújtani. Piros a szerelem színe.

Fekete gyertyát soha ne használjunk!

A jóslás arra való, hogy konkrétan kérdezzük a kártyát akár milyen témában, vagy időben. A téma lehet akár szerelem, egészség, pénz, munka stb. A kérdések felvetése nagyon fontos,nem mindegy hogyan kérdezünk. Például, ha a betegségre vagyunk kíváncsiak, akkor ne kérdezzük, hogy holnap milyen beteg leszek, hanem, hogy veszély fenyegeti-e az egészségemet? Mindig legyen kiinduló alapkérdés. Ennyivel másabb a tarot például, mert a cigány kártyánál csak egy lap van, ami a betegséget jelzi, addig a tarotnál, ha feltettük a kérdést tovább is tudunk menni, hogy milyen típusú, és mikor várható.

Előfordulhat, hogy a kártyát nem tudjuk értelmezni, vagy egyszerűen csak homályos válaszokat ad. Ilyenkor mindig el kell gondolkodni, hogy mit is akar üzenni nekünk a kártya, mert oka biztosan van. A jósnak ilyenkor sokkal jobban bele kell mélyednie, hogy mi lehet a mögöttes mondani valója a kártyának. Erre majd külön kitérek egy írással az oldalon!

Nálam minden jóslásnak megvan a szertartása, mert felkészülök helyileg, és lelkileg is, mert vallom, hogy megtisztult gondolatokkal tudok helyesen koncentrálni a kérdéseke, amelyekre választ szeretnék kapni. És ezt ajánlom mindenkinek! Minden jóslásnál csak az ügyfél számít, és ilyenkor az Ő gondolatait, érzéseit kell átvenni. Fél órával a jóslás előtt gyertyát gyújtok, füstölőt, és halk meditációs zenét kapcsolok be. Közben megtisztítom a kártyáimat, ami azt jelenti, hogy fehér gyertya fölött háromszor a paklit elhúzom, és gondolatban arra gondolok, hogy mindentől tisztuljon meg. Én sohasem adom a kártyámat senki kezébe, mármint az egész csomagot, ha ez mégis megtörténne, akkor új csomagot vennék. Vallom, hogy más keze által a kártyára ragadhatnak olyan erők, amiktől nem tudom megtisztítani, mivel az emberekben különféle energiák dolgoznak.

A kártya nagyon fontos kelléke a jósolásnak, és a jósnak is!! Kezeljétek nagy gonddal, meg fogja hálálni Nektek!
Mamadas Putas