Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám

Gyertya

Az én hitvallásom szerint a gyertya a lélek, a lángja pedig az élet jelképe! A gyertyát a mágiánál a tűz jelkének tekintem és ő szentesíti meg számomra a négy elem egyikét. A gyertya számomra jóseszköz, amit kártyajóslás közben is használok. A gyertyajóslásnál is a lángok viselkedéséből lehet egy lehetséges jövőképet kiolvasni.

Ha kimondottan csak gyertyajóslást végzek, előtte megtisztítom a gyertyát és kiválasztom azt a színű gyertyát, amire épp szükségem van. Halk, csendes zenét hallgatok és közben füstölőt is alkalmazok. Minden esetben-félhomályban vagy teljes sötétségben gyújtom meg a gyertyákat és ügyelek arra, hogy semmilyen huzat vagy légzés ne zavarja égésüket és magát a jóslást.

Elkészítem az úgynevezett oltárom (tálca, só) és a kiválasztott három egyforma magasságú gyertyát elhelyezem háromszög alakban. Vele szemben ülők és meggyújtom a gyertyákat egyenként és elkezdem figyelni őket! Lehet konkrét kérdéseket feltenni vagy csak figyelni minden kérdés nélkül! A gyertyák mesélni fognak számunkra!

A lángok értelmezése

- Ha az egyik láng tüzesebben, fényesen lobog a többinél, akkor az azt jelenti, hogy váratlan, kellemes fejlemények változtatják meg az életünket, amelyek boldogságot hoznak.

- Ha az egyik láng serceg, ropog, akkor álnok személy kihasználhat, becsaphat bennünket. Anyagi veszteséggel, durvasággal, önzéssel is számoljunk.

- Ha az egyik láng körül fekete korom képződik a levegőben, akkor a közeljövőben el kell válnunk valakitől vagy valamitől, ami nélkül eddig nem tudtuk elképzelni az életünket. Ha elengedtük, elkezdődhet életünk új szakasza.

- Ha az egyik láng elalszik, akkor gondokkal terhes időszak következik az életünkben, amikor főleg magunkra számíthatunk. Valaki bosszút forral ellenünk, vagy ellopja azt, ami fontos nekünk. Mások gátlástalansága is kárt okozhat.

- Ha mindegyik láng előre-hátra lebeg, akkor a szerencsekerék hirtelen elindulhat felfelé. A változások megteremtik testünk, lelkünk harmóniáját.

- Ha mindegyik láng nem várt módon emelkedik és süllyed, akkor a tűzzel játszunk, vagy elvétjük a mértéket és a vesztünkbe rohanunk! Hiú, gőgös viselkedéssel ellenségünkké tehetjük azt, akire szükségünk lehet.

- Ha a három láng egyformán ég, akkor a kívánságaink meghallgatásra találnak, és vágyaink szerint alakul egy fontos ügy, amelyre már eddig is sok energiát fordítottunk.

- Ha mindhárom láng csúcsosan, magas lánggal és egyformán ég, akkor a merész nagyvonalú tervek is megvalósíthatók, felemelkedés, jólét a jutalmuk. Az ilyen gyertyaláng az utódok sikereit is jelzi.

Mamadas Putas