Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám

Egyszer volt, hol nem volt!

Volt egyszer egy boszi klubunk! Nagyon szerettem ezt a klubot, és ma már bánom, hogy akkor nem vezettem részletes blogot a klub életésről, a tevékenységeinkről, a klubról! Az életem része, a fejlődésem egy szakasza volt! A klub tagokkal azóta is nagyon jó a kapcsolatunk, ha csak tehetjük találkozunk, bár a messzebb lakókkal sajnos ritkábban!
Az itt található leírásokat ismét közzé teszem, nem csak nosztalgiából, hanem mert sokat beszélünk róla, és többen is keresik. Jó néha visszaemlékezni, nézegetni a régi fényképeket, olvasgatni a régi írásokat!

 

Melindanal

Ez számomra nagyon érdekes klub este volt, és gondolom mindenkinek akik ott voltak! Melindánál voltunk és szeretném itt megköszönni neki, hogy biztosította számunkra a helyet és az ennivalót, mert lecsóval lepett meg bennünket.

Ezen a héten nagyon sok embernél volt mélypont vagy is olyan események, amik negatívon hatottak rájuk, és pont péntek volt az a nap amikor ez beteljesedett. Így adott volt, hogy

Energia

Eljött a második találkozás ideje! Mint sejtettem már kevesebben voltunk és még fogyni fog a társaság!

Volt akinek ez az alkalom csalódás volt, de vannak bizonyos dolgok amiről úgy érzem, hogy muszáj a másik oldalát is megismerni ahhoz, hogy tisztában legyenek az emberek azzal, hogy az ezotéria dolgai miként működnek. Mint a fekete máglyát is meg kell ismerni ahhoz, hogy valaki a fehér máglyát alkalmazni tudja.

Ha valaki valamit állít magáról, akkor azt szavahihetően próbálja meg előadni a többieknek, mert az ezotériában

Megehezve
Péntek öt óra, eljött megint egy foglalkozás ideje! Mindig vannak mostanában olyanok, akik valamilyen ok miatt nem tudnak eljönni, de belül tudjuk, hogy a következőn ott lesznek majd! Remélem, mindenkiben kezd letisztázódni, hogy valójában miért is jön el, mit szeretne elérni. Még csak a harmadik találkozónál tartunk, de én nagyon sok változást látok már az embereken. Most főleg Zolit kellett megdicsérni, mivel nála szembetűnő a változás amin keresztül megy! Talán minden ember élete ebben a csoportban kicsit másabb lesz, alakul vagy megváltozik!

Boszorkanyklub Megalakultunk 1
Eljött péntek délután, nagy izgalommal vártam, hogy az emberek jöjjenek és személy szerint én tudtam, hogy akik itt lesznek azok jó emberek és szükségük lesz erre a csoportra. De nem csak én vártam, hanem ők is izgalomban voltak, hogy tulajdonképpen miről fog szólni ez az egész!
Magunkról az ezotéria eszközeivel!

Mi célt fog szolgálni ennek a klubnak a megalakulása? Sejtésem van, de konkrét tervem nincs és nem is lesz, hisz, ha

Boszorkanyklub Helga Masszor 1

Helga masszőrt ajándéknak szántam a csoportnak és meglepetésnek. Igyekszem úgy alakítani ezeket a foglalkozásokat, hogy minél több fajtájával ismerkedjenek meg a tagok az ezotériának.

Most, is mint mindig, ahogy jöttek a tagok és beszélgettek lehetett már érezni, hogy kezdünk fontosak lenni egymásnak. Érdeklődünk egymás felől és érdekel, hogy kivel mi volt abban az időben mikor nem találkoztunk.

Helga bemutatója érdekesnek bizonyult, érdekes volt hallani, hogy
Mamadas Putas