Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám

Nárcisz szociopata.


Értékelés:
(0 szavazat)

Mindenkinek vannak álmai! Álmok melyek előrébb visznek, és nem megállítanak.

Szeretve lenni csoda, és, ha viszont szerethetsz az már leírhatatlan. Vannak illúziók, melyeket saját magad gyártasz. Illúzió bízni abban, hogy egy ember meg tud változni, meg tud változtatni a saját érzelme, akár egy szerelem, főleg, ha függő, nárciszról beszélünk. Illúzió hinni, hogy vannak érdeknélküli érzelmei, és képes bármit is érezni. Nem tudsz kihozni egy embert semmiből, ha ő nem akarja, és miért akarná, hiszen neki minden úgy jó, ahogy van. Ha nem tetszik, léphetnél, de azt meg nem engedi, de te sem tudod letenni! Egy ember felelős, tetteiért, gondolkodásáért, családjáért, gyermekeiért, szerelméért, egy normális lelki világgal rendelkező. De, egy beteg lélek erre nem képes, bármire képes, amit abban a pillanatban el akar érni, de csak abban a pillanatban, a következőben már teljesen másként gondolja, és már nem is fontos neki! A narcisztikus személyiségzavar általában társul, vagy átmehet szociopata zavarba! És akkor felmerül a kérdés, hogy, na, az micsoda?

A szociopátia, más néven antiszociális személyiségzavar súlyos állapot. A szociopaták legnagyobb gyengesége, hogy képtelenek az empátiára, nem tudják beleképzelni magukat semmilyen érzelmi helyzetbe. Ők azok az emberek, akik gátlások nélkül, könyörtelenül valósítják meg céljaikat.

A szociopata emberek vonzó, spontán személyiségek, remek beszélőkészséggel áldotta meg őket a sors. Nehezen viselik az állandóságot, szükségét érzik a folyamatos impulzusoknak, azonban általában felelőtlenek. Gyér érzelmi életük van, szeretnek másokat manipulálni, hazudozni, nem ismerik a lelkiismeret-furdalás fogalmát.

Míg az egészséges emberek esetében érzelmi nyomásra csökken a teljesítmény, addig a szociopata esetében ez a teljesítmény állandó. Csak saját céljaikat követik, mindenkin átgázolva, másokra nincsenek tekintettel. Gyakran agresszívan nyilvánulnak meg, fárasztja őket, ha normális ember látszatát kell kelteniük. Értik és nem érzik a helyzeteket, szituációkat.

Mondjuk azt, hogy az egyik hozza magával a másikat, de még ezekhez társulhat, alkohol, drog, szex függőség, és valahol önbántalmazás is, ha lebukik, vagy nem éri azt el, amit szeretne.

Álmodni jó, de a valósággal szembe nézni sok esetben az életet jelenti, ha egy ilyen ember áldozata lettél. (ancsajosno)

Acsa Jósnő

Blogjaim által szeretnék átadni számotokra olyan tapasztalásokat, melyek a valós világban történnek meg! Nem rólam szólnak, hanem, amit veletek élek meg, nevek nélkül, csak érzésekkel, eseményekkel!
Az életről és rólatok szólnak, nektek!