Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám

Furcsa napok, furcsa energiák.


Értékelés:
(0 szavazat)

Furcsa energiák, furcsa eseményekkel, és még furcsább érzésekkel a napokban. Olyan mintha megbolondult volna a világ! Hihetetlen történések, amire nem is számítasz, és nem rossz értelemben, de mintha a világ rezgésszintje nem tudna helyreállni, összekeveredett minden. És közben kapkodod a fejedet a körülötted lévő eseményeken. Hirtelen felgyorsult megint minden, ha akarod, ha nem, pedig valamilyen szinten figyelmeztetett minket az Univerzum, hogy lassíts! Kavalkád, energia bombák mindenütt. Hirtelen nem lehet ugyanoda visszatérni, és nem szabadna ott folytatni ahol félbeszakadtak a dolgok.

Valahogyan a teremtés most felgyorsult, ha megfigyeltétek, igaz fázisokkal lemaradva, vagy sokkal előrébb, idő eltolódás. Érdekes megélni csak néha kezelhetetlen.

Ami ebben jó dolog, hogy azért, ha figyeled a jeleket, akkor tudsz változtatni és mindenképpen a pozitív dolgokat engedjétek be, még akkor is, ha éppen rátok zúdulna! (ancsajosno)

Acsa Jósnő

Blogjaim által szeretnék átadni számotokra olyan tapasztalásokat, melyek a valós világban történnek meg! Nem rólam szólnak, hanem, amit veletek élek meg, nevek nélkül, csak érzésekkel, eseményekkel!
Az életről és rólatok szólnak, nektek!