Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám

Nárcisz ámítás.


Értékelés:
(0 szavazat)

Úgy érzed, hogy túl vagy rajta, letted! De, közlöm, hogy nem, sajnos, ez most csak a lelkednek egy könnyebb állapota.
Most mérlegel, hogy mi lenne, ha visszajönne, és mi, ha nem. És most a nemre játszik, de köze nincs az igazsághoz, amit belül érzel. Talán ez csak az agynak a játék, és hagyja néha, hogy a szívedre hallgass. Főleg a szívedre, és a szíved még akarja. És míg ő akarja ott is lesz benned, és a vágy is, hogy jelentkezzen, akarjon újra téged, annak ellenére, hogy tudod, semmi sem lenne másként.
Most jó neked, csend van benned, üresség, és valahol nyugalom, de sokáig ezt nem bírod, nem ehhez szoktál, hanem a harchoz, veszekedéshez, bizonytalansághoz, vagy is minden rosszhoz, ami egy kapcsolatban lehet. Erre a hullámvasútra van szüksége a lelkednek, hogy úgy érezze, hogy szeretik. Ez lenne a normális? Nem, ezt te is tudod, még ez hiányzik a legjobban és az a remény, hogy valami még is más lesz, ha újrakezditek. Ingázol magadban, hogy mi volt a múltban, mi az, ami szép, és mi a rossz, néha minden hazugságnak tűnik, néha meg minden igaznak és véded őt, magadat hibáztatva. Mi lett volna ha? Semmi! Ugyan ez! Az agyad játszik, és próbálja kijavítani, ami szerinte hiba volt, épp ezért játssza el veled, hogy te vagy a hibás, neked kellett volna másként viselkedni! Aztán idővel kitisztulnak a dolgok, és majdnem minden a helyére kerül, de ennek ellenére még mindig akarja a szíved, lehet csak elégtételnek, lehet, hogy azért mert szereted nagyon, de akarod. És milyen furcsa, ha tudnád, és engednéd magadnak, hogy boldog légy, és elhinnéd, hogy jobbat érdemelsz, és sokkal jobb élet van utána, hogy a szerelem kölcsönös, és jöhet olyan ember az életedben, aki megbecsül, tisztel, és szeret, hát, nem ragadnál benne a lelki nyomorba. Na, látod, addig nem is fog teljesülni ez a lehetőség, mert még mindig őt akarod! És, ha visszakapod, mi történik? Az, mint a múltkor, előtte, közben, és utána! Visszasüllyedsz, egy kapcsolatba ahol kihasználnak, megcsalnak, lecserélnek, hazudnak, és lehúznak lelkileg, anyagilag és csak játszanak veled, bolonddá tesznek, s elveszíted önmagad, és megint áldozat lettél!
Erre van szükséged? Igen! Még, ha olyan rosszul hangzik is, neked van szükséged erre, és addig teszik veled ezt, míg te engeded, és míg neked erre van szükséged! (ancsajosno)

Acsa Jósnő

Blogjaim által szeretnék átadni számotokra olyan tapasztalásokat, melyek a valós világban történnek meg! Nem rólam szólnak, hanem, amit veletek élek meg, nevek nélkül, csak érzésekkel, eseményekkel!
Az életről és rólatok szólnak, nektek!