Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám

Párkapcsolati kritikák.


Értékelés:
(0 szavazat)

Sajnos a szerelem miatt képesek az emberek önmagukat feladni, hogy megfeleljenek, mert úgy érzik, hogy csak akkor kellenek! Ha már meg kell felelni, akkor ott valami baj! Egy kapcsolatban az emberek változnak, alkalmazkodnak, figyelnek a másikra, de ez nem azt jelenti, hogy önmagát és tulajdonságait, külsejét kell megváltoztatni. Ha ezt nem teszed, meg akkor nem kellesz a másiknak, sőt általában ezzel rontják el az emberek a kapcsolatukat, túl kiismerhetővé válik, túlalkalmazkodóvá, túl megalázkodva csak, hogy megfeleljenek valakinek, aki pedig semmit nem tesz, csak kritizál? Ez lenne a kapcsolat, egyenlőség, szeretet?

Mindenkiben lehet hibát találni, de, ha már valaki azt keresi, akkor ott nincsenek, valós érzek. Soha ne engedd, hogy párod kritizáljon, ha ezt teszi, gondolkodj el, hogy miben is vagy benne! Ha csak a szépben, jóban van melletted az nem valódi társ, hiszen egy pillanat történhet valami, akár betegség is, egy járvány, ami az embert megváltoztatja egy darabig. Az ilyen ember nem fog melletted maradni a bajban, mert neki nincs szüksége olyan emberre, akivel problémák lehetnek. Nem fog melletted állni, segíteni, támogatni, hanem lecserél valaki másra, de a sors majd úgy intézi, hogy ezt neki is meg kell élnie majd valamikor, és akkor ott mellette senki nem lesz, vagy éppen tehernek fogja érezni magát.

Ha szeretnek, akkor olyannak fognak szeretni amilyen vagy, ha még benned az is alakul ki, hogy nem vagy elég jó és változol, de ez a te döntésed, te akaratod, ez még belefér. De, sose kritizáljon olyan ember aki azt mondja szeret, az nem valódi szeretet, és sose változz ilyen ember miatt, úgy sem tudsz neki megfelelni, és nem is kell! (ancsajosno)

Acsa Jósnő

Blogjaim által szeretnék átadni számotokra olyan tapasztalásokat, melyek a valós világban történnek meg! Nem rólam szólnak, hanem, amit veletek élek meg, nevek nélkül, csak érzésekkel, eseményekkel!
Az életről és rólatok szólnak, nektek!