Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám

Hazugság.


Értékelés:
(5 szavazat)

Nem tudsz minden emberen segíteni, de nem is kell.

Megtanultam, hogy nem dönthetek, és nem mondhatom, meg másoknak mit tegyenek, hogyan tegyék, és főleg, hogy mit érezzenek. De, megtanultam azt is, hogy el tudom mondani, hogy a másik hogyan gondolkodik, hogyan érez, és ebből mi várható. Azt meg főleg érzem az emberekben, hogy akkor mit éreznek, és mit gondolnak. Na, és itt van az a pont, amikor sokszor elgondolkodom, hogyha olyan tudattal találkozom, ami még nem képes befogadásra, hogy van-e értelme megmagyarázni, vagy csak hagyjam a megértetést. De, nem hagyom újra és újra elmagyarázom, de látom sok értelme nincs, de akkor sem adom fel, mert tudom, hogy lenyomat képződik, és majd, ha eljön az idő és szüksége lesz rá, és már fel van készülve, jön a megértés. Sokszor érzem, hogy a lélek megbántódik, mert nem azt hallja, amit hallani akar annak ellenére, hogy a tudat tudja már.

Egészen addig nem adom fel, amíg hazugsággal nem találkozom, amikor még saját magának is hazudik az ember. Útmutatást kér, megkapja, aztán jönnek a kifogások, magyarázatok, és pont az ellenkezőjét érjük el, mint amit szerettünk volna. Én a gondolatok által szeretem megváltoztatni az érzelmeket. Bármihez, hogy az ember életében változás álljon be, magát az ember érzéseit kell tudatosan a tudatalattiban megváltoztatni. Nem könnyű, de nem lehetetlen, ez a teremtés alapja, vonzás alapja. De, hazugsággal nem megy, amíg az ember saját magának is hazudik érzéseivel szemben, és csak az igazát akarja hajtani a másiknak.

Ha, nem vagy felkészülve, ha nem akarod igazán, akkor ne ámítsd magad, hogy fel vagy felkészülve. Akkor keresünk olyan technikákat, ami elősegítheti, hogy gyorsabban eljuss ehhez a ponthoz. Egy másik emberrel csak úgy tudsz dolgozni, ha megvan benned a feltételnélküli szeretet és elfogadás felé. De, az istenért, ne én akarjam, ne engem használj a saját lelkiismereted megnyugtatására, ne nekem hazudj, hiszen akkor hogyan segítsek, mikor érzem, hogy nem vagy őszinte? És amikor ezt közlöm, megint jön a magyarázat. Nem szorulsz rá, és arra sem, hogy rosszul érezd magad ez miatt!

Csinálhatsz butaságokat, mert akkor épp úgy érezted, hogy meg kell tenned, na és, nem volt jó ötlet, semmi gond, megyünk tovább. De hazugságokkal nem jutunk sehová.

Lehet haragudni, nem jönni, de én nem az vagyok, hogy azt fogod hallani, amit hallani szeretnél. Később úgy is minden a helyére kerül, és megérted, hogy mit tanítottam, mit mondtam. Emberi kapcsolatoknál a legfontosabb a feltételnélküli szeretet, minden ember jó és szerethető, olyan finom lelkekkel melyek megérdemlik, hogy szeressék őket. Mindenki szeretetre, figyelemre vágyik, hogy tartozzon valahová, de ne minden áron. Ne azon az áron, hogy feladja magát, életét, zsarnokoskodik, rátelepszik, zaklatja a másikat, és hazudik. Ennél mindenki több, értékesebb, és az emberi kapcsolatok nagyon fontosak, még akkor is, ha néha úgy érezzük, hogy nem kellek senkinek. (ancsajosno)

Acsa Jósnő

Blogjaim által szeretnék átadni számotokra olyan tapasztalásokat, melyek a valós világban történnek meg! Nem rólam szólnak, hanem, amit veletek élek meg, nevek nélkül, csak érzésekkel, eseményekkel!
Az életről és rólatok szólnak, nektek!