Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám

Beteg lelkek, beteg kapcsolatok.


Értékelés:
(0 szavazat)

Azért ne felejtsük el, hogy az érzelmek most is dolgoznak! Születnek szerelmek, barátságok, de inkább zárodnak kapcsolatok minden szinten. Ahol eddig gond volt, ott van most igazán gond. A negatív energiák felerősítik a gonoszságot, a lelkiismeret nélkül élő emberek negatív energiáit, a narcisztikus tetteit, a függők függőségeit, vad őrületbe kezdenek. Akit lehet, bántanak tettel, szóval, a saját lelki nyomorukat még jobban rávetítik szeretetteikre. Most van náluk a zsarolás, fenyegetés, kényszer cselekedeteik. És, aki most benne van egy ilyen kapcsolatban csak a bizonytalanságot, hibáztatás, lelki terrort élheti meg, és a megcsalásokat. És, mindennek ellenére még sem tud kiszállni, várja, akarja őt, védi, megmagyarázza magának, hogy miért viselkednek vele így, és magát hibáztatja, hogy nem elég jó, nem tett meg mindent, pedig szó sincs erről. Beteg lélek beteges dolgokat szül, aminek alanyai áldozatok egy idő után. Annak ellenére még akarják őket, és meg lehet érteni, hiszen nem rossz emberek ők sem, csak lelki sérültek már gyerekkortól fogva.

Miért gondolják azt, hogy megváltoznak? Miért adnak még egy esélyt tízedszerre is?

Erre igazán az empaták képesek, akik csak adnak, és adnak magukból a fekete lyukba, egy érzelemre képtelen embernek, aki csak eljátssza az érzelmeket, amikor azt sem tudja mi az! Nekik van szükségük még a szenvedésre, egészen addig, amíg nem tanulnak meg tisztán látni, és érezni! És valahol egy függőséget alakítanak ki, párkapcsolati függőséget.

Nem fognak változni, csak addig, míg az érdekük úgy kívánja! Nincs bennük szeretet, ami hihetetlen, mert jó színészek, ők csak használnak embereket, saját céljuk, kielégítésük végett, és anyagi érdekből! Kihasználják az emberi hiszékenységet, a szeretni akarást, a valahová tartozást. Vannak lelketlen emberek, átvitt értelemben, mert van lelkük csak az övék sötét, üres, teli félelmekkel. Ennek ellenére a legnagyobb félelmük, hogy nem szeretik őket! Amikor a kép tisztul róluk, kiderülnek a játékai, ezért nem engedi el az áldozatát addig, míg nincs új játékos helyette, stabil játékos teszem hozzá, mert egyszerre négy, öt energiát is képes fent tartani, és, hogy kinyer? Az, akinél többet lát anyagilag, aki kihasználhatóbb, aki jobban tud szeretni, és adni, és adni a sok csalódás után is! (ancsajosno)

Acsa Jósnő

Blogjaim által szeretnék átadni számotokra olyan tapasztalásokat, melyek a valós világban történnek meg! Nem rólam szólnak, hanem, amit veletek élek meg, nevek nélkül, csak érzésekkel, eseményekkel!
Az életről és rólatok szólnak, nektek!