Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám

Fájdalmas felismerés.


Értékelés:
(5 szavazat)

És mindenkinél eljön ez a pillanat! Van, hogy hosszú évek után csak, és sok felismerés, csalódás, megalázás után, de eljön! Tanulási folyamat, saját magad tanulod ezekben a helyzetekben, egészen addig, míg tisztán nem tudsz látni, vagy nem ismered fel, hogy egy rossz kapcsolatból mit kell megtanulnod!

Minél empatikusabb vagy, annál nehezebb kiszállni, és elengedni. Amíg reménykedsz, bízol abban, hogy megváltozik, meg tud változni érted, addig csak áltatod magad. Ha, újra és újra esélyt adsz, csak újra és újra kihasználja a szereteted, szerelmedet. Egy idő után már benned sem a szerelem dolgozik, hanem fájdalom, és úgy cipeled a kapcsolatot, mintha nem érdemelnél jobbat, ez jár neked, úgy gondolod! Hinned kell a megérzéseidben még akkor is, ha azt mondják bolond vagy, menj orvoshoz, képzelődsz!!!!

És a felismeréseknek hinned kell, hogy ez az ember már nem szeret csak használ, szüksége van rád, és másokra is persze, Bármit is teszel bármilyen jó vagy neki csak egy eszköz vagy, mint a többiek, és, ha ezt őszintén bevallod magadnak, ez már egy felismerés, mely elvezethet oda, hogy le tud tenni ezt a terhet, még, ha időbe telik is, és áldozatként szállsz ki!

Jobb életet érdemelsz, megtanultad, amit meg kell, akkor ideje felállni, és magadat nézni! (ancsajosno)

Acsa Jósnő

Blogjaim által szeretnék átadni számotokra olyan tapasztalásokat, melyek a valós világban történnek meg! Nem rólam szólnak, hanem, amit veletek élek meg, nevek nélkül, csak érzésekkel, eseményekkel!
Az életről és rólatok szólnak, nektek!