Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám

Nárcisz


Értékelés:
(0 szavazat)

Annyi, de annyi bántalmazó kapcsolat van a világon, melyben bent ragadnak az emberek, lehet ez alkohol, drog, függőség, de manapság a narcisztikus kapcsolatok visznek mindent. Nem is sejtik az emberek, hogy mit, miért élnek meg, hogy nem velük van baj, hanem ők csak áldozatok, mert szeretni tudnak, és empaták.

Csak használják őket, hogy erőt, és energiával tápláljanak olyan embert, aki képtelen érzelmekre, még, ha az elején ezt el is hiteteti áldozatával, hogy szeret, rajong, akar, tesz. Nem! Üresek, fakók, gyengék, teli rettegéssel, félelemmel, és bűntudattal magukkal szemben, épp ezért bántják azokat, kik szeretettel fordulnak feléjük és hisznek nekik. Az elején ragyogsz egy nárcisz mellett, majd egyre jobban elfáradsz, ragyogásod szenvedéssé megy át, lelked romokban, önbecsülésed nulla, és még sem tudsz megszabadulni tőle. Kirúgod, visszamászik, kirúg, visszamászik, sosem fog elengedni, mert kell neki az erőd, egzisztenciád, pénzed, vagy éppen bármi, ami neki sosem lesz meg. Csak futó kapcsolatok, bebolondított szex ismeretségek, folyamatos gondok, bajok az életével. És, te még ennek ellenére is akarod, észre sem vetted és te is függő lettél, kapcsolat, és emberfüggő, míg a másik oldalon szembetalálkozol az alkohollal, droggal, szex függőséggel, hazugságok sorozatával. És, te csak boldog akarsz lenni, ezért adsz, és adsz egy fekete lyukba, mely mindent elnyel, és, ha üres lettél más energiákat keres magának, de ennek ellenére sem enged el.

Először az érzelmeid gyilkolja, majd a lelkedet, az egzisztenciádat, a testedet, vagy is mindent, ami vagy! És mindig te leszel a hibás! És még sem tudsz kiszállni, megszállottan bocsájtasz meg neki, megszállottan akarod őt, pedig mocskosnak érzed magad már, betegnek, testileg, lelkileg. Áldozat vagy, és fel sem ismered, fakó, szürke, kedvtelen, szenvedő, összeesett, lefogyott, beteg, szorongó, lelkileg kifacsart, összetört, gyötrődő, nyomozó, bizonytalan, idegileg kimerült, árnyéka régi önmagadnak, roncs ember! (ancsajosno)

Acsa Jósnő

Blogjaim által szeretnék átadni számotokra olyan tapasztalásokat, melyek a valós világban történnek meg! Nem rólam szólnak, hanem, amit veletek élek meg, nevek nélkül, csak érzésekkel, eseményekkel!
Az életről és rólatok szólnak, nektek!