Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám

Szent Iván Éj Boszorkányok Éjszakája - Szőc (2010)

Szent Iván Éj eljött megint!

Második alkalommal rendeztük meg Szőcön a Boszorkány Éjszakát! Ezúton szeretném megköszönni az ajkai ezoterikus (Boszi) klubnak, hogy részt vettek és segítettek a megvalósításban és a kivitelezésben. Nagyon szép bevezetőt mondott el nyitásként Mária amit ezúton szeretnék megköszönni neki!

Ez az éjszaka a csodák éjszakája, amikor minden megtörténhet ha az ember hisz, és mer kérni azoktól az erőktől amik láthatatlanok, de még is léteznek és körülvesznek minket. A csodák éjszakája a szeretetről, szerelemről, tisztulásról és kérésről szólt. Azokról az emberekről szólt, akik velünk együtt jelen voltak és végigélték lélekben és testben ezt az éjszakát.

Megpróbáltuk megmutatni és érzékeltetni ezt a világot amiben mi hiszünk és élünk. Hisszük, hogy tudunk segíteni más embereken, hisszük, hogy létezik még a pozitív energia és gondolat, ami képes teremteni, alkotni.

A szertartásokat és programokat úgy állítottam össze, hogy mindegyiknél lehetett kérni és velünk együtt megélni.

Sokan voltatok kint a Kútvölgyben, sok lélek volt együtt. Maga a hely és az emberek energiái miatt ez az éjszaka sok ember életében hoz majd változást a következő évben.

Az egyik legcsodálatosabb dolog volt számomra, hogy kezdéskor kisütött a nap annak ellenére, hogy lassan már esteledett, és egész nap szemerkélt az eső!

Volt máglyagyújtás körtánccal, a tűz isteneit kérve, hogy energiáikkal segítsenek mindenkinek a kérést teljesíteni! Utána következett a jós beavatás, ami már hagyományos szertartás a nálam végzős jósoknál, már aki vállalja a nyilvánosságot. Beavatáskor a volt tanítványok Mira, Tyra, Laube jósok, fogadalmat tettek egy tisztítás után, hogy erőiket és tudásukat csak a jóra használják fel. Beavatás után a tűznél lehetett jósoltatni, itt segített Betty jósnő, aki már tavaly óta beavatott jós.

A vízszórásnak a lényege, hogy egy egy jós a következő évre megtisztítja azt a személyt, aki vele szembe áll és kíván neki azt, amit éppen érez a másik emberen! Átok, rontó szándék ellen!

Közben volt még egy körtánc, amikor meggyújtottuk azt a máglyát, amit később a tűzugráshoz használtunk. A tűzugrás lényege, hogy a szerelemért kell ugrani háromszor oda vissza! Közben fent az asztaloknál folyamatosan ment a gyertyaszentelés Erika segítségével. ’’Döglött macska hantoláshoz” a kívánságok írásakor Zoltán volt ott jelen. Laube jósnő az összes kártyáját elhozta amit meg lehettet nézni, és kérdezni ezekről.

Volt még seprűugrás, alma sütés és szerelmi összekötés, ami számomra is meglepő volt mivel négy fiatal pár is vállalta, hogy fogadalmat tesznek ezen az éjszakán!

Csak remélni merem, hogy mindenki meg találta magának ezen az éjszakán azt a lehetőséget, ahol kérhetett és ezek teljesülni is fognak a következő évben.

Érezni lehetett az egységet, az erőket és főleg a szeretet, ami akkor minket ott körül vett. Még számomra is voltak meglepetések olyan személyek jelenlétében, akiknek nagyon örültem, hogy ők is jelen voltak és részt vettek velünk együtt ebben a csodában.

Befejezésül pedig a ’’döglött macskát” ami egy jelképes doboz volt benne a leírt kívánságokkal visszaadtuk Föld anyának, és elhantoltuk.

Addigra már ránk sötétedet és a telihold bevilágította Kútvölgyet! Köszönöm Szőc, köszönöm mindenkinek a lehetőséget, hogy megint ott lehettünk, és köszönöm mindenkinek akik jelen voltak és részt vettek egy kis boszorkányságban!

További képek megtekintése

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned.

Mamadas Putas