Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám

Szent Iván Éj Boszorkányok Éjszakája - Ajka kalandpark (2012)

fogva a fény diadalának ünnepe, amely a pogány ember hiedelmei szerint a világosság és a sötétség állandó harcán alapult.

A Nap, amely a téli napfordulótól kezdve fokozatosan egyre magasabbra hágott az égen, ezen a napon éri el pályájának csúcsát. Ez a nap a Nap életének felezőpontja, amit majd a hanyatlás féléves periódusa követ. Ezen az éjszakán a legerősebb energiával rendelkezik, és minden rontó ártó szándékot legyőz a fény erejével.

Szerelmi praktikák és jóslások is fűződnek e naphoz, rengeteg hagyományra épülve. De a legfontosabb, hogy az emberek energiái egyesülnek, megsokszorozódnak. Ez által olyan energiához jutunk a máglya körül, aminek segítségével kérések teljesülhetnek.

Mi ezen az éjszakán szeretnénk megmutatni a jósok a boszorkányok és minden ezotériával foglalkozó ember felfogását egy olyan világban, amiben a hit a legfontosabb. Kinyitni és megismertetni a világot a fény erejével. A bennünk lévő energiákat kéréseket kívánságokat felé irányítani, legyen az szerelem, betegség, munka, vagy család.

Hogy vannak-e csodák?

Akik voltak már az elmúlt években velünk Szent Iván Éjjelén ők tudják, akik ma lesznek először velünk, ők megtudhatják! Mi szeretnénk megismertetni mindenkivel ezen a napon a boszorkányok hitét, nézetét, már ha vannak egyáltalán, és, hogyan kellene használni a körülöttünk lévő energiákat, azt a világot amiben élünk!

Ma, este 19-kor Nomádiában ( Baumidex kalandparkban) a máglya fénye újra fellobban, hogy bebizonyítsa, csodák még is csak vannak!

További képek megtekintése

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned.

Mamadas Putas