Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám

Szent Iván Éj Boszorkányok Éjszakája - Kolontár (2012)

Az idén Kolontáron voltak a Boszik!

Elvittük hitünket, tudásunkat, és szeretetünket! Cserébe rengeteg energiát és szeretetet kaptunk!

Szent Iván Éj számunkra minden esetben azt jelképezi, hogy megmutathatjuk másoknak is hogyan élünk, gondolkodunk és mit takar hivatásunk!

Minden évben máglyagyújtással kezdünk körtánc kíséretében, ahol már kérhetünk! Kérhetünk hitünk szerint szerelmet, munkát, egészséget, bármit, amit a következő egy évben szeretnénk megvalósítani! A körtánc segít felszabadítani az energiákat és egyesíteni azt!

 

Utána beavatom azokat a tanítványaimat akik készen állnak arra, hogy a tudás megszerzése után hivatásuknak éljenek! Majd meggyújtjuk a következő kisebb máglyánkat is körtánccal, amit később a szerelemért való ugráshoz használunk!

Itt Kolontáron az idén volt parázson járás is önként jelentkezőtől, ő a családjáért tette meg. Volt szerelmi kötés is boszorkány hagyomány szerint, melyet egy fiatal pár kért tőlem!

Jöhetett a tűzugrás és közben a boszik egy fél órát jósoltak vagy energiával töltötték fel azokat, akik ezt kérték! Ekkor már egységes energia volt jelen a téren, és nagyon jó volt érezni azt a szeretetet amit felénk nyújtottak az ott lakok.

Tánc közben a tűznél megosztottam azokat a gondolatokat amiben mi hiszünk, hogy a hit és szeretet mire képes, hogyan lehet pozitívan gondolkodni, hogy az ember gondolati síkon mire is képes!

Köszönjük Kolontárnak, hogy egy éjszakára befogadott minket és részese volt életünknek!

További képek megtekintése

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned.

Mamadas Putas