Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám

Megalakultunk

Eljött péntek délután, nagy izgalommal vártam, hogy az emberek jöjjenek és személy szerint én tudtam, hogy akik itt lesznek azok jó emberek és szükségük lesz erre a csoportra. De nem csak én vártam, hanem ők is izgalomban voltak, hogy tulajdonképpen miről fog szólni ez az egész!
Magunkról az ezotéria eszközeivel!

Mi célt fog szolgálni ennek a klubnak a megalakulása? Sejtésem van, de konkrét tervem nincs és nem is lesz, hisz, ha valaki én tanítani is úgy tanítok, hogy kreatívan, mindig azt használva, ami szükséges és kell.

Az első foglalkozás arról szólt, hogy mindenkit megkértem, hogy ne mutatkozzon be senkinek, de beszélgetni lehet! Na a beszélgetéssel először nem nagyon éltek az emberek, itt még mindenki egy egy különálló lélek volt. Megérkeztek, végre elkezdhettük. Kértem mindenkit, hogy egy jellembeli tulajdonságot mondjon el arról az emberről, aki bemutatkozott, majd utána az illető személyesen mondta el magáról azokat az adatokat, amiket meg akart osztani a csoporttal. Sajnos nem nagyon mert a csoport negatív tulajdonságot mondani az egyénre, de nem baj majd fejlődünk és megtanuljuk, hogyan kell úgy kimondani dolgokat ami valós, de fájhat a másiknak! Fontos része ez az ezotériának, hogy merjük-e szembesíteni a másik embert a negatív oldalával is, vagy csak jók akarunk lenni, de az meg nem lenne valós. Tudok-e csoportban dolgozni? Tudok-e a másikra figyelni és érezni annak minden rezdülését annak ellenére, hogy 17 emberről van szó?

Másik fontos tényezője volt ennek a délutánnak, hogy ki miért van jelen? Sok válasz volt: kíváncsiság, valahová tartozás, útkeresés, önmagunk megismerése és önigazolás keresése. A bemutatkozásokkal is volt szándékom, nem is kicsi. Bebizonyítottam, hogyan lehet a személy tudatalattijára hatni annak ellenére, hogy egy csoportról van szó.

Sok sebzett, sérült lélek jelent meg és voltak olyanok, akik saját maguk és bajaikkal voltak még elfoglalva, de remélem számukra megmutatta a csoport, hogy mindenkinek lehet és sajnos van problémája ebben az életben de ha az ezotéria területén akar élni és dolgozni, akkor ezeket tudni kell kezelni és félretenni. Erre is szántam ezt a klubbot, hogy megismerjük önmagunkat és képességeinket.

Nagyon hamar elrepült a délután és maradt a tisztítás feladata. Ki mitől és milyen rossz tulajdonságától szeretett volna megszabadulni!

Itt már éreztem azt az erőt ami ezekben az emberekben benne van, és már nem különálló volt, hanem majdnem egységes erőről beszélhetek.

Még az elején mindenki kapott egy rúna követ, amit én készítettem a csoportnak, de ők húzhatták ki személyesen maguknak. Fontos jelentősége van, mert a rúna kő nem csak jós eszköz. Ha valakinek adunk egy ilyen követ, akkor felruházzuk olyan energiákkal, erőkkel, ami a kőnek a jelentése, és benne van még ez mellett az én energiám is. Érdekes, hogy mindenki a számára nagy jelentőséggel bíró követ választotta. Remélem használják majd és segít az életben annak a feladatnak a megoldásában, amire szükségük van.

Kért tőlem segítséget egy hölgy e-mailben, hogy nagyon rossz anyagi és gazdasági helyzetben élnek, nincs munkájuk és majdnem, hogy éheznek! Mindent megtettek már, hogy valamire jussanak, de nem megy! Neki ígértem egy rúna követ és most itt volt a lehetőség, hogy ezt a követ ne csak az én energiámmal töltsem fel, hanem a jelenlévők is megfogták és kívántak ennek a hölgynek és családjának, és minden erejüket beleadták szívestül, lelkestül. Ezt a követ fogom eljuttatni a hölgynek, és remélem segít majd számára!

Ez a kő volt a belépő kulcs a csoportba és azt kértem mindenkitől, hogy aki úgy gondolja, hogy nem jön többet az tegye le az asztalra így akkor én tudni fogom, hogy kiszállt, de ezáltal lehetőséget ad másoknak, hogy a helyére belépjenek. Mivel csoportról, klubról beszélünk, így ez döntötte el merre menjünk tovább, hogy működjünk. Arra jutottak, hogy maradjunk meg így, és nálam két hetente egyenlőre (ha bővülnénk az már pénzbe kerülne, mivel termet kellene bérelni). Akik távoznak azoknak a helyét majd pótoljuk. Én sose fogok szabályokat alkotni csak őszinte véleményeket fognak kapni tőlem.!

Akkor most jöjjön az emberek lelkek felől való megközelítése. Minden ember más és ez nagyon jó, éreztem, hogy még náluk az egyén dolgozott, egyénként élték meg ezt a napot. Erejük tudásuk még háttérben van, mert az anyagi világ gondjai bajai vannak előtérben. Lesz olyan, akit nem látunk többé, és lesz majd akitől a csoport fog elköszönni. Lesz, hogy rombolunk, és lesz, hogy építünk és alkotunk!

Itt szeretném megragadni az alkalmat és közölni, hogy ha valakinek is valakivel baja van vagy lesz, azt ne velem közölje, hanem azzal a személlyel, akivel épp problémája lenne. A másik, hogy ez a klub nem kötelezi a másikat, hogy magán emberként is kapcsolatot tartson a másikkal, ha csak nem mindketten ezt akarják. Nem kötelező barátkozni, összejárni, mert ez nem erről szól. Ha kérdeznek válaszolni fogok minden kérdésre, legyen az személy vagy spirituális kérdés, de csak a foglalkozáson teszem ezt meg.

Amit átélünk itt ezen a foglalkozáson csodás dolog, Ha egy ember fel mer állni, és oda mer menni egy ismeretlenhez megölelni és megmutatni számára, hogy mennyire vele érez, ezzel az öleléssel nagyon sokat adott magából a másiknak.

 
Két hét múlva ugyan itt, de már nem ugyanennyien!

 

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned.

Mamadas Putas