Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám

Üzlettisztítás, angyalok

Péntek öt óra, eljött megint egy foglalkozás ideje! Mindig vannak mostanában olyanok, akik valamilyen ok miatt nem tudnak eljönni, de belül tudjuk, hogy a következőn ott lesznek majd! Remélem, mindenkiben kezd letisztázódni, hogy valójában miért is jön el, mit szeretne elérni. Még csak a harmadik találkozónál tartunk, de én nagyon sok változást látok már az embereken. Most főleg Zolit kellett megdicsérni, mivel nála szembetűnő a változás amin keresztül megy! Talán minden ember élete ebben a csoportban kicsit másabb lesz, alakul vagy megváltozik!

 

Volt egy felkérésem egy üzlethelyiség megtisztítására! Ezt a csoport előtt végeztem el, együtt mentünk oda, beszélgettünk a boltról, ki mit érez, hogy látja a dolgokat és min változtatna így első ránézésre. Mikor egy üzletet kell megtisztítani akkor arról, beszélünk, hogy az ott lévő negatív energiákat kell megszüntetni és átalakítani pozitívvá, hogy a bolt jobban menjen, nagyobb legyen a bevétel. Mivel sok ember jár egy ilyen boltba, mivel sok árú van ott így nagyon sok olyan energia halmozódik fel, aminek nem kellene ott lennie!

A fiúknak köszönhetően utána egy nagyon jót ettünk, ami látszik is a képeken. Köszönjük, indíthatjuk maholnap a fogyi klubbot is!

Miután tele lett mindenki pocakja meghallgattuk Anikó beszámolóját az angyalokkal való kapcsolatáról. Hozott könyveket is hozzá és nagyon érdekes dolog, hogy az angyalok hogyan és mikor jelennek meg életünkben. Nála főleg a gyermeke kapcsán próbálnak meg üzenni. Amit hiányol, hogy ő személyesen nem látta még az angyalát. Tudni kell, hogy sok esetben nem is láthatjuk csak érezhetjük, hogy ők velünk vannak, az események igazolják vissza számunkra létezésüket!

Ez a nap kicsit elhúzódott, de nem bántam, mert közben Éria jósnő jósolt a többieknek! Nagyon szépen köszönöm neki mindenki nevében. Ezek után kérem azokat akik képességgel vannak felruházva, hogy a klubnapok vége felé egy egy kiválasztott emberen használják is! Itt szeretném felhívni mindenki figyelmét ez a klub nem arról szól, hogy a másik személy képességeit kihasználjuk! Én ebben a klubban azt szeretném elérni, hogy még nagyobb rálátásunk legyenek dolgokra, tanuljunk egymástól, és egy jó közösség alakuljon ki! Szeretném, ha majd elmennénk néha kirándulni vagy épp rendezvényekre, előadásokra közösen! Következő alakalommal várom a javaslatokat!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned.