Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám

Helga masszőr bemutatója

Helga masszőrt ajándéknak szántam a csoportnak és meglepetésnek. Igyekszem úgy alakítani ezeket a foglalkozásokat, hogy minél több fajtájával ismerkedjenek meg a tagok az ezotériának.

Most, is mint mindig, ahogy jöttek a tagok és beszélgettek lehetett már érezni, hogy kezdünk fontosak lenni egymásnak. Érdeklődünk egymás felől és érdekel, hogy kivel mi volt abban az időben mikor nem találkoztunk.

Helga bemutatója érdekesnek bizonyult, érdekes volt hallani, hogy egy masszőr, amikor dolgozik egy emberi testen mit érez a másikból, és természetesen mit gondol. Mint minden olyan foglalkozás ahol emberekkel dolgoznak itt is kitűnt, hogy nem csak az emberi testet próbálja rendbe hozni, hanem a lelket is. Meghallgatja az emberek problémáját és közben keményen dolgozik azon, hogy minden testrészét azt illetőnek átmasszírozza.

 

A masszázs jelentősége

A testi-lelki közérzet érintés segítségével történő javítása a legrégibb, természetes gyógymódok közé tartozik. Az érintés életszükségletünk, azt jelenti, hogy kapcsolatban állunk a külvilággal. Meleget, biztonságot, ellazulást, megerősítést, önbizalmat, vitalitást ad.

A masszázs emellett az egyik legegyszerűbb és legtermészetesebb módszer, amellyel betegségeket előzhetünk meg, megőrizhetjük egészségünket, teljesítőképességünket, szépségünket. Egész szervezetünk működését befolyásolja. Feszessé teszi, vagy ellazítja az izmokat, javítja a vérkeringést, enyhíti számos megbetegedés tüneteit, panaszait. Hatással van belső szerveinkre, bizonyos hormonjaink termelődésére, emésztőrendszerünk működésére, anyagcserénkre, elősegíti szervezetünk méregtelenítését. Aromaterápiával együtt alkalmazva jótékony hatása tovább fokozható. A mai rohanó, stresszel telített hétköznapokban mindenkinek szüksége van a masszázs áldásos hatására.

Sokféle masszázs létezik, de minden masszázs célja a szervezet testi- és lelki regenerációjának támogatása, és öngyógyító erőinek fokozása.

Forrás: http://www.hotelclaudius.hu

Nekünk is elmagyarázta Helga, hogy mit miért tesz és mi mire jó, hogy hogyan szabadítja fel az emberi energiákat. Nekünk külön jó volt, hogy a páciens is elmondhatta, hogy mit érez és mennyire jó neki ez a masszás. És még kaptunk egy kis különlegességet köpülést, remélem, hogy jól írom. Ez egy kicsit látványilag visszatartó hatású volt.

Közben megvolt a vacsora is megint, kezdem azt hinni, hogy tényleg kell egy fogyókúrás klub is majd, ha így folytatjuk péntekekként. Köszönjük a vacsorát!

 

Sokan kérdezték, hogyan lehet energiát visszatartani, hogy mások ne szívják le az ember energiáját. Sok módszert ismerek rá, de egyet mutattam be az mégpedig az emberi test lezárása úgy, hogy a lábak keresztbe vannak a bokánál a kéz ujjak pedig összeérintem, mint mikor meditál az ember. Ezzel a testtartással hozzuk létre, hogy környezetünk nem tudja eldönteni, hogy bájosan csevegünk tovább, de még is valami baj lehet csak nem értik, hogy mi! Hát semmi más, mint a testünket bezártuk a vámpírok elől! Sok módszer van még, amit majd folyamatosan ismerünk meg!

 

Kérés

Volt még egy nagyon aranyos bemutató, amit Zita tartott nekünk! Megmutatta, hogy Ő személy szerint hogyan szokott kérni és bevonzani dolgokat. Most a kérést mutatta be, hogy amikor valakinek segíteni szeretne, mert beteg vagy olyan dolgok van az életében hogyan tud segíteni neki gondolati úton. Köszönjük Zita!

 

 

És most jön az a rész ami már nevet is kapott, a kínpad

Aki ismeri ezt az eljárást vagy is a pszichodrámai jelenetek jelentőségét az tudja, hogy ennek a játéknak sose az a lényege, hogy másokat megalázzunk vagy lejárassunk, sőt épp nem ez a lényege. Nálunk már neve is van, amit a csoporttagok adtak neki: kínpad!

Igen, annak, aki nem ismeri a csoportot ez nagyon erős volt, mint Helgának is! De azért járunk ide, hogy sok kérdésre az életünkbe valahol választ találjunk, közösségbe legyünk olyan emberek között, akiknek számítok és fontos vagyok és ők is számomra, és természetesen, hogy jól érezzem magam. És közben tudásunkat, ismereteinket bővítsük, ami segít sok mindenben az életünk területein, ha odafigyelünk!

Gonzo köszönjük a képeket!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned.

Mamadas Putas