Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám
Ancsa jósnő blog
EGY JÓSNŐ BLOGJA

ANCSA JÓSNŐ

Blogjaim által szeretnék átadni számotokra olyan tapasztalásokat, melyek a valós világban történnek meg! Nem rólam szólnak, hanem, amit veletek élek meg, nevek nélkül, csak érzésekkel, eseményekkel!
Az életről és rólatok szólnak, nektek!

Az idén Kolontáron voltak a Boszik!

Elvittük hitünket, tudásunkat, és szeretetünket! Cserébe rengeteg energiát és szeretetet kaptunk!

Szent Iván Éj számunkra minden esetben azt jelképezi, hogy megmutathatjuk másoknak is hogyan élünk, gondolkodunk és mit takar hivatásunk!

Minden évben máglyagyújtással kezdünk körtánc kíséretében, ahol már kérhetünk! Kérhetünk hitünk szerint szerelmet, munkát, egészséget, bármit, amit a következő egy évben szeretnénk megvalósítani! A körtánc segít felszabadítani az energiákat és egyesíteni azt!

 

Utána beavatom azokat a tanítványaimat akik készen állnak arra, hogy a tudás megszerzése után hivatásuknak éljenek! Majd meggyújtjuk a következő kisebb máglyánkat is körtánccal, amit később a szerelemért való ugráshoz használunk!

Itt Kolontáron az idén volt parázson járás is önként jelentkezőtől, ő a családjáért tette meg. Volt szerelmi kötés is boszorkány hagyomány szerint, melyet egy fiatal pár kért tőlem!

Jöhetett a tűzugrás és közben a boszik egy fél órát jósoltak vagy energiával töltötték fel azokat, akik ezt kérték! Ekkor már egységes energia volt jelen a téren, és nagyon jó volt érezni azt a szeretetet amit felénk nyújtottak az ott lakok.

Tánc közben a tűznél megosztottam azokat a gondolatokat amiben mi hiszünk, hogy a hit és szeretet mire képes, hogyan lehet pozitívan gondolkodni, hogy az ember gondolati síkon mire is képes!

Köszönjük Kolontárnak, hogy egy éjszakára befogadott minket és részese volt életünknek!

View the embedded image gallery online at:
http://www.ancsajosno.hu/49#sigProId984a32a805

További képek megtekintése

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned.

Szolgáltatásaim

Jóslás- kártyavetés

A kártya a hozzám fordulóknak biztonságot ad, lehet tőle kérdezni, sohasem hazudik! Tarot kártya, Cigánykártya, Jóslás, és Kártyavetés. A Tarot az ügyfeleimnek nagyfokú önismeretet ad, szembesíti őket..

Online jóslás

Az ügyfeleim közül sokan vannak, akik nagyon messze laknak tőlem, vagy hosszabb ideig tartózkodnak külföldön, velük legtöbbször Messengeren tartom a kapcsolatot. Eddig ez leginkább a tanítványaimra..

Szerelmi kötés

Minden belőlünk indul ki és érkezik vissza! A hit nagy erőt tud adni bármihez, akár, hogy életben maradjunk, akkor egy szerelmi kötésben való hit? Neki sikerült, mert akart és hitt és reménykedett..

Átok, rontás levétel

A kimondott szó hatalmában - hozzon jót vagy rosszat - ősidők óta hisznek az emberek szerte a világon. Átoknak számít minden ki nem mondott és kimondott rossz gondolat, amit a másik ember felé sugárzunk..

Jós tanfolyam, Ezoterikus tanfolyam

A tudás bennünk van csak a felszínre kell hozni, de előtte rombolni kell, hogy új alapokra építkezhessünk! Szabad-e sémák és tabuk által tanulni és tanítani ezt a hivatást? Meglehet-e tanulni könyvből azt a tudást..

Dúla - Szülés körüli támogatás / segítés

A dúla nem hoz az anya helyett döntéseket, de segít a döntéshez szükséges információk megszerzésében és a szülés előzetes tervezésében. Az anya megbeszélheti vele örömeit, aggodalmait..

Ház - Lakás - Üzlet tisztítása

Sokszor nem érezzük jól magunkat egy lakásban, irodában és nem is tudjuk, hogy miért! Létezik az a világ a szellemi síkon, amit nem látni, de érezni. Ha nem úgy megy egy bolt, nem tudunk aludni, rosszul érezzük..

Jóslás más városokban

Ezoterikus műsorok szolgáltatásához, összejövetelekhez szervezett egyéni jósláshoz hosszú évek óta hívnak. Több szervező is, akik a meghívottak részére az egész napos, vagy egész estés elfoglaltsághoz előadókat..