Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám

Tett

Ne várd meg amíg a nap eseményei mennek eléd, tedd meg ma te az első lépéseket, hogy este azt érezhesd, ma te magad tettél magadért!
Menj elé az eseményeknek, cselekedj, gondolkozz időben, mert lehetnek olyan események melyeket, ha ma irányítasz, akkor holnap már nem kell foglalkoznod vele! Magadért csak te magad tehetsz!

Ami a fejedben van, az ott van már körülötted, amik történnek, azokat te idézed elő, és amit ma nem teszel meg azt csak tolod magad előtt, de attól még nem lesznek megoldva! Ideje kommunikációs készségedet megmutatni, általa pedig, hogy mi lakozik benned, de veszekedéssel, vitákkal, hanem csak érveléssekkel! Nem kell és nem is szabad senkit meggyőzni a saját igazadról, mert minden relatív, és az érzelmek és érzések között nagyon nagy különbség van!

Attól, hogy ma kimondod mit érzel és mit gondolsz nem leszel kevesebb, sőt, ideje elmondanod és megmutatnod a környezetednek, hogy benned is vannak gondolatok, érzések!

És igen is, minden ember értékes, főleg te magadnak kell ezt az érzést erősíteni, nem mástól várni a visszaigazolást erre! Értékes, egyedi, különb minden ember a másiknál, mindenkit lehet szeretni valamiért vagy csak önmagáért!

(Ancsa jósnő)

Nem érdemes többször húzni egy nap, mert mindig az első marad érvényben és annak a tanácsa mérvadó!
Minden nap érdemes húzni egyet és megnézni, hogy mit tanácsol aznapra!