Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám

Átok, rontás levétel

"A kimondott szó hatalmában - hozzon jót vagy rosszat - ősidők óta hisznek az emberek szerte a világon.”

Átoknak számít minden ki nem mondott és kimondott rossz gondolat, amit a másik ember felé sugárzunk a rezgés által. Mivel minden, ami létezik a Földön rezgésből áll, így a gondolatok és érzelmek is annak minősülnek. A szavakkal, gondolatokkal energiát bocsátunk ki, és ezek az energiák jutnak el azokhoz az emberekhez, akire gondolunk. Sokan nem is tudják, hogy amikor valakinek rosszat kívánnak gondolati síkon épp fekete mágiát, alkalmaznak a másik személy ellen, vagy is átkozódnak. És, ha még ki is mondjuk, akkor a mondott szónak súlya és jelentősége van.

Az átok egy fegyver, amivel minden ember rendelkezik, és még sincs tudatában. Hogy is mondja a közmondás? A jóért áldás, a rosszért átok jár! És még sem tudjuk, hogy nem csak számunkra veszélyes az átok, hanem a leszármazottainkra is mivel előző életünkből is hozhatjuk magunkkal azt, vagy épp megörökölhetjük. A lelkek nem nyugszanak egy másik síkon sem, épp ezért volt már olyan esetem, amikor nem élő személy volt az átkozó, hanem a szellemvilágban tartózkodott vagy épp egy másik síkon még.. Ez a kötelék sokkal mélyebb és nehezebb a megoldás.

Sokszor, sok helyen és pillanatban érezhetjük azt, mintha meg lennénk átkozva, mert életünk eseményei nem úgy alakulnak vagy csak rossz dolgok történnek velünk és szeretetteinkkel.

Kérdés ilyenkor, hogy mit tudunk tenni ellene?

Sok estem volt már amikor elkeseredett emberek, akik már nem tudnak kihez, és mihez fordulni kerestek meg, hogy segítsek! Érdemes lenne egy-két esetet kiemelni, és még sem teszem meg, mert minden ügy egyedi és más-más!

De az átoknál is azon a folyamaton megyünk végig, mint egy jóslásnál, hogy kezdjük a múlttal, jön a jelen és a jövő utána, majd a kérdések. És jön a fő kérdés, hogy van-e átok vagy rontás rajtam?

Sokszor tapasztalom, hogy nem is attól a személytől irányul az ember felé az átok, mint akire gondolnak, vagy feltétezik, hanem egy olyantól, akire nem is gondolnának. Hisz fent már céloztam rá, hogy a gondolat teremt, vagy épp rombol, ami bennünk van és az is ami a másiktól felénk jön. De annak a ténynek a fogalmával is tisztában kell lennie az embernek, hogy ha nekünk rosszat kívánnak, az nem marad megtorlás nélkül, annak ellenére, hogy nekünk semmit nem kell tennünk ellene vagy mellette. Erre mondják, hogy az átok mindig visszaszáll az átkozóra!

 

Én egy szeánsz alkalmával szabadítom, hmm nem is jó szó erre, inkább tisztítom meg az ügyfeleimet és szakítom el az ügyfeleimnél azt a köteléket, ami az átkozóhoz köti és tisztítjuk meg utána és felruházzuk egy védőburokkal. Ehhez mindenképpen jelen kell lennie és velem aktívan végigcsinálnia a szeánszot annak az embernek, aki átok levételt kér.

És mit kapnak az emberek egy ilyen szeánsz által?

Az energiákat mi magunk is tudjuk irányítani és befolyásolni gondolkodásunkkal, tetteinkkel, viselkedésünkkel és azt megváltoztatni. A felénk irányuló rossz energiákat képesek vagyunk időben, térben mozgatni. Hozzáteszem, hogy azért időben lehetnek eltolódások különféle eseményeknél, mint az átok levételnél is. Ahhoz, hogy a rossz dolgok megváltozzanak, megszűnjenek még szeánsszal is időre van szükségünk.

Erőt, hitet, magbiztonságot és egy lelki nyugalmat és pozitív energiákat, hogy körülöttük az események megváltozzanak és csak jó dolgok, jöjjenek be az életükbe. És egy lehetőséget arra, hogy életük megváltozzon, ha ők is úgy akarják! Hisz nagyon nagy teher úgy élni napjainkat, hogy a tudatunkban ott van, hogy valaki vagy valakik rosszat akarnak nekünk, és ezáltal beleszólnak a sorsunkban, főleg, ha még érezzük is ezt!

Hihetetlen mennyi rossz és negatív gondolat és cselekedet van a Földön! Van, ami tudatos és van ami nem, de a legrosszabb a tudatos rossz a másik ember felé, mert valakinek tudatosan rosszat kívánni valahol már számomra a bűn kategória.