Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám

Jóslás- kártyavetés

A kártya a hozzám fordulóknak biztonságot ad, lehet tőle kérdezni, sohasem hazudik!

Tarot kártya, Cigánykártya, Jóslás, és Kártyavetés.

A Tarot az ügyfeleimnek nagyfokú önismeretet ad, szembesíti őket saját magukkal és problémáikkal, gondjaikkal, múltjukkal, jelenükkel és jövőjükkel.

Ma már tarot és cigánykártyát vegyesen használom a jóslásnál. Egy általános jóslás, amiben minden benne van (anyagiak, párkapcsolat, egészség, munka stb..) az egy órát szokott igénybe venni.

 

Személyes találkozáskor a múlttal kezdünk a jelennel folytatjuk a jövő kép a végén kerül csak előtérbe. A múlt felderítése nagyon fontos momentuma a jóslásnak és tavaly augusztus óta már nem használok kártyát hozzá minden esetben. Mindig adok lehetőséget az ügyfeleimnek, hogy bárhol bármikor kérdezzenek, legyen szó a kirakásról, jóslásról vagy az életükről.

Hagyok időt, hogy akik felkeresnek a jóslás végén, mindig feltehessék a felmerülő kérdéseiket, épp azért jönnek hozzám, hogy ezeket megtudják. És, ha addig a kártya nem hozta ki vagy nem olyan mélységig, akkor még van lehetőség, hogy ezt is megnézzük.

Én nem mondhatom meg, hogy mit tegyetek, és merre menjetek az utatokon csak lehetőségeket tudok mutatni számotokra! A döntés a tiétek, hogy merre és hogyan tovább!

Ajkán élek és itt van a jósdám is, de eljárok Budapestre, Kecskemétre, Pécsre! Ha megszervezik akkor más városokba is elmegyek csak ott minimum 5 ember szükséges!

Ajkán élek és itt van a jósdám is. Rendszeresen járok más városokba is, itt csak az a kérésem, hogy 5 rokont, családot, barátot, vagy ismerőst szervezz be magad mellé!