Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám
Ancsa jósnő blog
EGY JÓSNŐ BLOGJA

ANCSA JÓSNŐ

Blogjaim által szeretnék átadni számotokra olyan tapasztalásokat, melyek a valós világban történnek meg! Nem rólam szólnak, hanem, amit veletek élek meg, nevek nélkül, csak érzésekkel, eseményekkel!
Az életről és rólatok szólnak, nektek!

 

Volt egy felkérésem egy üzlethelyiség megtisztítására! Ezt a csoport előtt végeztem el, együtt mentünk oda, beszélgettünk a boltról, ki mit érez, hogy látja a dolgokat és min változtatna így első ránézésre. Mikor egy üzletet kell megtisztítani akkor arról, beszélünk, hogy az ott lévő negatív energiákat kell megszüntetni és átalakítani pozitívvá, hogy a bolt jobban menjen, nagyobb legyen a bevétel. Mivel sok ember jár egy ilyen boltba, mivel sok árú van ott így nagyon sok olyan energia halmozódik fel, aminek nem kellene ott lennie!

A fiúknak köszönhetően utána egy nagyon jót ettünk, ami látszik is a képeken. Köszönjük, indíthatjuk maholnap a fogyi klubbot is!

Miután tele lett mindenki pocakja meghallgattuk Anikó beszámolóját az angyalokkal való kapcsolatáról. Hozott könyveket is hozzá és nagyon érdekes dolog, hogy az angyalok hogyan és mikor jelennek meg életünkben. Nála főleg a gyermeke kapcsán próbálnak meg üzenni. Amit hiányol, hogy ő személyesen nem látta még az angyalát. Tudni kell, hogy sok esetben nem is láthatjuk csak érezhetjük, hogy ők velünk vannak, az események igazolják vissza számunkra létezésüket!

Ez a nap kicsit elhúzódott, de nem bántam, mert közben Éria jósnő jósolt a többieknek! Nagyon szépen köszönöm neki mindenki nevében. Ezek után kérem azokat akik képességgel vannak felruházva, hogy a klubnapok vége felé egy egy kiválasztott emberen használják is! Itt szeretném felhívni mindenki figyelmét ez a klub nem arról szól, hogy a másik személy képességeit kihasználjuk! Én ebben a klubban azt szeretném elérni, hogy még nagyobb rálátásunk legyenek dolgokra, tanuljunk egymástól, és egy jó közösség alakuljon ki! Szeretném, ha majd elmennénk néha kirándulni vagy épp rendezvényekre, előadásokra közösen! Következő alakalommal várom a javaslatokat!

View the embedded image gallery online at:
http://www.ancsajosno.hu/45#sigProId5c45d702ed

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned.

Szolgáltatásaim

Jóslás- kártyavetés

A kártya a hozzám fordulóknak biztonságot ad, lehet tőle kérdezni, sohasem hazudik! Tarot kártya, Cigánykártya, Jóslás, és Kártyavetés. A Tarot az ügyfeleimnek nagyfokú önismeretet ad, szembesíti őket..

Online jóslás

Az ügyfeleim közül sokan vannak, akik nagyon messze laknak tőlem, vagy hosszabb ideig tartózkodnak külföldön, velük legtöbbször Messengeren tartom a kapcsolatot. Eddig ez leginkább a tanítványaimra..

Szerelmi kötés

Minden belőlünk indul ki és érkezik vissza! A hit nagy erőt tud adni bármihez, akár, hogy életben maradjunk, akkor egy szerelmi kötésben való hit? Neki sikerült, mert akart és hitt és reménykedett..

Átok, rontás levétel

A kimondott szó hatalmában - hozzon jót vagy rosszat - ősidők óta hisznek az emberek szerte a világon. Átoknak számít minden ki nem mondott és kimondott rossz gondolat, amit a másik ember felé sugárzunk..

Jós tanfolyam, Ezoterikus tanfolyam

A tudás bennünk van csak a felszínre kell hozni, de előtte rombolni kell, hogy új alapokra építkezhessünk! Szabad-e sémák és tabuk által tanulni és tanítani ezt a hivatást? Meglehet-e tanulni könyvből azt a tudást..

Dúla - Szülés körüli támogatás / segítés

A dúla nem hoz az anya helyett döntéseket, de segít a döntéshez szükséges információk megszerzésében és a szülés előzetes tervezésében. Az anya megbeszélheti vele örömeit, aggodalmait..

Ház - Lakás - Üzlet tisztítása

Sokszor nem érezzük jól magunkat egy lakásban, irodában és nem is tudjuk, hogy miért! Létezik az a világ a szellemi síkon, amit nem látni, de érezni. Ha nem úgy megy egy bolt, nem tudunk aludni, rosszul érezzük..

Jóslás más városokban

Ezoterikus műsorok szolgáltatásához, összejövetelekhez szervezett egyéni jósláshoz hosszú évek óta hívnak. Több szervező is, akik a meghívottak részére az egész napos, vagy egész estés elfoglaltsághoz előadókat..