Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám
Ancsa jósnő blog
EGY JÓSNŐ BLOGJA

ANCSA JÓSNŐ

Blogjaim által szeretnék átadni számotokra olyan tapasztalásokat, melyek a valós világban történnek meg! Nem rólam szólnak, hanem, amit veletek élek meg, nevek nélkül, csak érzésekkel, eseményekkel!
Az életről és rólatok szólnak, nektek!

Az indigó, mint lelkiállapot!

Érdekes dolgokat tapasztaltam mostanában és épp ezért sok dolognak néztem utána!

Mindenki meg van győződve, hogy amikor azt a szót használjuk valakire, hogy ’’indigó’’ akkor az aura színével magyarázzák meg, hogy valaki azért indigó gyerek vagy felnőtt, mert az aurája ilyen színű, ami magasabb szellemi síkot és egyben tanítót is jelent.

Ennek ellenére mondom, hogy az indigó szó egy lelkiállapotot tükröz, ha helyes értelemben használjuk és nem minden esetben társul az aura színével.

Ha csak az aurából indulunk ki és megjegyzem, hogy nem mélyedtem annyira bele, de még is az emberek aurája naponta változik és épp a lelki állapot miatt.

Az indigó embereket és főleg gyerekeket, mert általában gyerekekről beszélünk legtöbbször, hisz ők olyan képességgel rendelkeznek még amit mi felnőttel már elnőttük és bezártuk azokat a kapukat az felé a világ felé amit gyerekkorban még érezhetünk és kommunikálhatunk ott.

Mikor megszületünk, van egy szigetelőréteg egy burkolat minden embernek, amik még nincsenek lezárva körülöttünk, így lehetséges, hogy egy másik síkot is tudunk érzékelni és kommunikálni. Ahogyan öregszünk ezt a burkot teljesen bezárjuk és ekkor mondjuk azt, hogy elnőjük azt a képességet amivel csak a gyerekek rendelkeznek. DE, és itt van a de, vannak olyan emberek, akik már felnőttek és még is vannak képességeik, ők azok akiknek ez a burok valamiért sérült és van egy rész ami nyitva van újra és a képességek felerősödnek újra.

Az indigó embereket azt mondják könnyű felismerni a viselkedésükből, , kreatívak, érzékenyebbek mindenre, és van még egy fontos dolog amit orvosok bizonyítottak be, hogy ezek az emberek a bal agyfelüket használják. És mi van akkor, ha ez a kettő nem válik külön? Ők azok akik különleges képességgel rendelkeznek, mivel másként látnak, éreznek és más a látásmódjuk a világban.

’’Tony Buzan felismerése az emberi agy két agyféltekéjének eltérő munkamegosztásán alapul. Míg a bal agyfél a test jobb oldalának irányításáért, az elemzésért, a logikáért és sok egyéb mellett még a rövid távú memóriáért felel, addig a jobb agyfél irányítja testünk bal oldalát, és felel a kreativitásért, az érzelmekért, a spontaneitásért és többek között a hosszú távú emlékezetért.

A bal agyfél mindent könnyen tud tárolni, ami jól áttekinthető, strukturált, rendszerezett, logikusan felépített. A jobb agyfél viszont a színes, képszerű, humoros, játékos dolgokat tudja könnyen elraktározni. A hosszú távú memorizálás már az ezt támogató jegyzetkészítéssel kezdődik. A hagyományos, úgynevezett lineáris jegyzeteléssel a bal agyféltekébe juttatjuk el az információkat.’’ Ad Sidera Kft.

Fontos még, hogy magatartásilag ezeket az embereket hiperaktívnak tartják és későbbiekben amikor például, ha gyerekekre vetítjük nekik tanulási problémák is lehetnek. Nehezen illeszkednek be és idősebb korosztállyal barátkoznak, mivel értelmi szinten társaik felett vannak. Gyerekkorban még tipikus, hogy beszélgetnek más olyan lényekkel amiket csak ők láthatnak és félnek is tőlük, nehezen alszanak el és nagyon sokszor költöznek éjszakára a szülök közé ahol a biztonságot érzik.

Nem könnyű megtalálni a helyes utat számukra, mivel olyan világban élnek ők, amit mi nem érzékelünk már, és nehezen tudjuk már elfogadni a mostani agyunkkal. Pedig anno mi is képesek voltunk ezekre a dolgokra. Sok ember, ha belegondol nem emlékszik egy bizonyos gyerekkorról vagy annak emlékéről csak arra, hogy milyen volt, de azt meg a szülei mesélték. De meglehet közelíteni másik oldalról is ezt a témát! És épp az a lényeges dolog, hogy mindenkinek a hitét tisztában kell tartani, ki miben hisz és akar hinni!

Ez pedig a pszichológiai oldal, hogy a gyermekek miért is látnak idegen, olyan lényeket, amiket mi már nem, de ha jól belegondolunk talán annak idején mi átestünk ezeken. És itt az agyból kell kiindulni, hogy memorizál és képes olyan dolgokra, mint, hogy hangokat hallunk felnőtt korban vagy irányítanak bennünket vagy emlékképekből képes vizuális dolgokat előállítani számunkra! Sokszor tapasztaltuk már, hogy érzékszerveink képesek minket becsapni és ez az agynak köszönhető. Akkor miért tartjuk furcsának, hogy érzékeny gyerekek vagy emberek képesek látni, érezni olyan világot, ami csak számukra létezik, és még sem mondanám őket betegnek. Ilyenkor az agynak és a léleknek ezekre van szükségük és meg is teremtik azt maguknak.

Amit a tudat képes előállítani az létezik is számunkra annak ellenére, hogy azt mások nem érzik, nem látják, nem tapasztalják! Mit is mondanak mostanában? Hogy a gondolat teremt akkor nincs min csodálkozni!

ancsajosno

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned.

Szolgáltatásaim

Jóslás- kártyavetés

A kártya a hozzám fordulóknak biztonságot ad, lehet tőle kérdezni, sohasem hazudik! Tarot kártya, Cigánykártya, Jóslás, és Kártyavetés. A Tarot az ügyfeleimnek nagyfokú önismeretet ad, szembesíti őket..

Online jóslás

Az ügyfeleim közül sokan vannak, akik nagyon messze laknak tőlem, vagy hosszabb ideig tartózkodnak külföldön, velük legtöbbször Messengeren tartom a kapcsolatot. Eddig ez leginkább a tanítványaimra..

Szerelmi kötés

Minden belőlünk indul ki és érkezik vissza! A hit nagy erőt tud adni bármihez, akár, hogy életben maradjunk, akkor egy szerelmi kötésben való hit? Neki sikerült, mert akart és hitt és reménykedett..

Átok, rontás levétel

A kimondott szó hatalmában - hozzon jót vagy rosszat - ősidők óta hisznek az emberek szerte a világon. Átoknak számít minden ki nem mondott és kimondott rossz gondolat, amit a másik ember felé sugárzunk..

Jós tanfolyam, Ezoterikus tanfolyam

A tudás bennünk van csak a felszínre kell hozni, de előtte rombolni kell, hogy új alapokra építkezhessünk! Szabad-e sémák és tabuk által tanulni és tanítani ezt a hivatást? Meglehet-e tanulni könyvből azt a tudást..

Dúla - Szülés körüli támogatás / segítés

A dúla nem hoz az anya helyett döntéseket, de segít a döntéshez szükséges információk megszerzésében és a szülés előzetes tervezésében. Az anya megbeszélheti vele örömeit, aggodalmait..

Ház - Lakás - Üzlet tisztítása

Sokszor nem érezzük jól magunkat egy lakásban, irodában és nem is tudjuk, hogy miért! Létezik az a világ a szellemi síkon, amit nem látni, de érezni. Ha nem úgy megy egy bolt, nem tudunk aludni, rosszul érezzük..

Jóslás más városokban

Ezoterikus műsorok szolgáltatásához, összejövetelekhez szervezett egyéni jósláshoz hosszú évek óta hívnak. Több szervező is, akik a meghívottak részére az egész napos, vagy egész estés elfoglaltsághoz előadókat..