Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám
Ancsa jósnő blog
EGY JÓSNŐ BLOGJA

ANCSA JÓSNŐ

Blogjaim által szeretnék átadni számotokra olyan tapasztalásokat, melyek a valós világban történnek meg! Nem rólam szólnak, hanem, amit veletek élek meg, nevek nélkül, csak érzésekkel, eseményekkel!
Az életről és rólatok szólnak, nektek!

A munkám során rengetegszer találkozom különféle tarot kártya típusokkal, és néha elcsodálkozom én is a lapok sokféleségén.

Ezzel a gyűjteménnyel az a célom, hogy ha valaki Tarot kártyát keres magának, akkor jusson eszébe, hogy van bőven választék, van bőven olyan ami akár meg is szólíthatja, vagy amiből a saját ízlésének, tudásának megfelelően keresgélhet a boltokban.

Minden pakliból csak a  hatos számú kártyát, a választás lapját rakom fel. Legnagyobb többségének misztikum a témája, de akad bőven elvont téma is, amit én személy szerint nem tudok össze egyeztetni a tarot kártya rendeltetésével, de ezt inkább döntsétek el Ti!

Stílus szerint vannak:

 • grafikát ábrázoló lapok
 • festményt ábrázoló lapok
 • Fotókat ábrázoló lapok
 • animációkat ábrázoló lapok

A tartalom szerinti változatokat meg sem próbálom felsorolni, inkább nézzétek meg!

HA A KÉPEK NEM JELENNEK MEG, AKKOR KÖZVETLENÜL A TÁRHELYEN IS MEG TUDOD NÉZNI ŐKET! (Sajnos mindig variálnak a beállításokon hogy fizettessenek érte) Megnézem

A gondolat ereje

"Az igaz szeretet a gondolattal kezdődik.
Azzá válunk, amiről gondolkodunk. A szeretettel teli gondolattok szeretettel teli életet és szeretettel teli kapcsolatokat hoznak létre!
A pozitív megerősítések meg tudják változtatni másokkal és magunkkal kapcsolatos meggyőződésünket és gondolatainkat.
Ha szeretni akarsz valakit, akkor figyelembe kell venni az Ő igényeit és kívánságait, elvárásait!
Az ideális partnerről kialakított elképzelés segít felismerni Őt, amikor találkozol vele."

A tisztelet ereje

"Nem lehet szeretni valamit, vagy valakit, ha nem tiszteltük korábban!
Mindenek előtt magunkat kell tisztelnünk.
Ahhoz, hogy tiszteletet ébresszünk magunkban önmagunk iránt, kérdezzük meg magunktól: 'Mit tisztelek magamban?'
Ahhoz, hogy tiszteletet ébresszünk magunkban mások iránt, - azok iránt is, akik nem tetszenek nekünk - kérdezzük meg magunktól:
- ' Mit tisztelek ebben az emberben?' "

Az adni tudás ereje

"- Ha szeretetet akarsz kapni, egyszerűen csak adnod kell!
- Minél többet adsz, annál többet kapsz!
- Szeretni - azt jelenti, hogy egy részt adsz magadból, fizetséget nem kérve és feltétel nélkül.
- Cselekedj jót, csak úgy!
Mielőtt egy életre szóló kapcsolatba lépnél, ne azt kérdezd magadtól, hogy a másik ember mit tud adni a számodra, hanem azt, hogy te mit tudsz adni a másik embernek!
Az egész életre szóló, boldog szerelmes kapcsolatok titkos receptje a következő:
Sohasem arra kell figyelni, hogy mit kaphatunk, hanem mindig azt kell nézni, hogy mit adhatunk!"

"Az adakozás bölcsességének gyöngyszemei

Igaz adakozás:

- Ha adsz valakinek valamit, add oda, és felejtsd el!
- Soha ne bánd meg, mert ha adsz, és megbánod, akkor vesztesz.
Elveszted a pénzt és az érdemet is, és elpazarolod az idődet. Vagyis jobb csak adni, és elfelejteni.
A Buddha is azt mondja, hogy az igazi adakozás az, amikor adsz, és az olyan, mintha nem is adnál. Úgy érti ezt, hogy amikor adsz, akkor ne ragaszkodj az adáshoz. Adj úgy, mintha soha nem adtál volna semmit, mintha ez soha nem történt volna meg. Ez az igazi adás, ragaszkodás nélkül adni. Különben még mindig azt hisszük, hogy nagyok vagyunk, ha adunk valamit. Azt gondoljuk, jobbak vagyunk a másiknál, mert hatalmi helyzetben vagyunk, ha adunk neki valamit. Ezért mondom neked mindig, hogy bármit is teszel, meg kell értened, hogy az tényleg önmagadért van, és nem azért, aki kapja. Ez jobb, mert ez azt jelenti, hogy az együttérzésben és szerető kedvességben való saját növekedésedért adsz."

Az adás törvényei:

1) Csak szabad létező adhat.

2) Minden adás - ajándék. Tehát ingyenes és viszonzást nem igénylő. A viszonzás megsemmisíti az adás lényegét. Cserévé silányítja.

3) Minden adásban önmagamat adom. Ha nem "én" vagyok a tárgy, ha nem "én" vagyok a cselekvés, üres díszdobozt adtam.

4) Minden adásban létem teljesedik ki. Minden adás révén szegényebbé válok, ám a szeretetben gazdagodom.

5) A folyamatos adás - áradás. Minden egyes adás a teljesség fényének villanása, az áradás - a folyamatos ragyogás.

6) Csak a jót lehet adni. Rosszat - lehetetlenség.

 • Mert a rossz - hiány, a nincs, a nemlétezés.
 • És ami hiány, ami nincs, az nem adható.
 • A rossz - adáshiány.
 • A rossz - áradáshiány.
 • A rossz: az adás fényvillanásai közti sötétség.

7) Akkor vagyok, amikor áradok. Az adás aktusai valóságom apró megnyilvánulásai."
Az adások közti szünetek megvalósulásom ígéretei, fényre váró sötétség, áradáscsend.

A barátság ereje

"Ahhoz, hogy megtaláljuk az igazi szerelmet, először igaz barátra kell lelnünk!
Szeretni azt jelenti, hogy nem egymásra nézünk, hanem együtt nézünk azonos irányba!
Ahhoz, hogy igazán szeressünk valakit, azért kell szeretnünk Őt, aki, nem azért, ahogy kinéz!
A barátság - táptalaj, ahol a szerelem életre kelhet.
Ha szerelmet akarsz vinni egy kapcsolatba, akkor először barátságot kell vinni bele."

Az érintés ereje

"Az érintés - a szeretet egyik legerősebb megnyilvánulása, amely legyőzi a gátlásokat és megerősíti a kapcsolatokat!
Az érintés megváltoztatja a fizikai és érzelmi állapotunkat, és érzékenyebbé teszi az embereket a szeretetre!
Az érintés meggyógyítja a testet és felmelegíti a szívet.
Ha ölelésre tárod karjaid, azzal szíved is kitárod a másik ember felé!

Naponta 11 ölelés kell a lelki egyensúly megteremtéséhez!

Az érintés igazi csodája az életenergia.

Évtizedek óta az orvosok és pszichológusok dicsérik az érintés felbecsülhetetlen értékét és fontosságát. Újkori tanulmányok bizonyítják, hogy a babák, akiket nem vesznek kézbe, nem nőnek olyan ütemben, mint azok, akiket rendszeresen felvesznek. A lassúbb növekedés mellett ezeknek a gyerekeknek gyengébb az immunrendszerük, tehát gyakoribbak a megbetegedések. A babáknál, akiket szükségleteiknél kevesebbet tartanak, érzelmi károsodás léphet fel, sőt erőszakos viselkedés tapasztalható náluk. A majmokon végzett pszichológiai tanulmányok bizonyítják, a pusztító és romboló hatást a szülőktől elválasztott kölykök körében.
Ha az érintés megvonása elmarasztaló, akkor igaz az állítás, hogy a bőséges érintés egészséges és jótékony hatású.
Jaen Leedloff : "A folytatás eszméje" kitűnő könyvében azt vitatja, hogy a brazíliai dzsungelben kőkorszaki körülmények között élő Yequana indiánok „primitív” közösségekben a gyereket kicsi korukban szinte állandóan kézben tartják. Ezeknél a gyerekeknél, felnőtt korban nyoma sincs az erőszaknak, brutalitásnak. A törzsben eltöltött két és fél év alatt azt tapasztalta, hogy a gyerekek szívesen engedelmeskednek az idősebbeknek, s ezek a gyerekek egymás között is békésen, vita és veszekedés nélkül játszanak. Ha ugyanezt megvizsgáljuk a „modern” társadalomban, még ma is szinte mindennapi gyakorlat, hogy az újszülöttet elválasztják az anyától, a kórházi osztályokon az egészségügyi intézkedések betartás céljából. Ezek az elszigetelt gyerekek nem hallanak mást, mint babatársaik sírását. Távol az anyai melegségtől, sírással ringatják magukat álomba. Bármennyire hihetetlen, a baba már az anya hasában érzi a szeretetet és kommunikál, így hát érez és gondolkodik. Szülők mindezeket ismerik, hiszen a pocaklakóval játszani lehet még születése előtt. Felismeri az apa a testvér hangját, különös mozgásokkal reagál rá! Ha ismeretlen hangosan szólal meg, úgy mozdulatlanul lapít. Születését követően mindezekről szinte valamennyi szülő megfeledkezik, és maga a baba is „vissza” fejlődik ezen a téren, talán a szülés borzalomprésének túlélési esélyei miatt.
Ha bele gondolunk, akkor a baba az első mikro értelmének megjelenésétől teljes kötődéssel van az anya felé, hiszen annak pocijában él a nagy utazásig! Az állandó 36 fokból egy pillanat alatt akklimatizálódni kell a 25 fokra! Megszűnt a biztonságot jelentő társ, az anya szívdobogásának harmonikus üteme, muzsikája. Magára maradt, hidegben, csendben, idegen illatokban, izolált, sterilizált bölcsőjében. Apró elméje, ha tiltakozik ez ellen, azt sírással jelzi. Elég mellre tenni, a szopáson kívül visszakapja az anyai szívdobogás megnyugtató zenéjét. Ilyenkor általában megbékélve elalszik, az anya pedig, na végre, azonnal megszakítja a békés megnyugvást, az érintés csodáját. Ágyba tételkor általában ismét felriadnak és visszatért félelmük további sírásban jelenik meg. Sok anya mondja, hogy az első heteket átsírják a babák, biztos görcsölnek. – hangzik gyakran a magyarázat!
Szülés és az azt követő fáradtság ellenére, ha az anya maga mellett tartja babáját, aki továbbra is érzi a testének melegét, szívének biztonságot jelentő lüktetését, szinte biztos az éjszakák nyugalma.
Újkori szocializálódást sürgetők, éppen ezt nem gondolják át. Így beindul az ördögi kör, ami a babák elidegenedését generálja születésének pillanatától. Majd lekötésként megjelenik a baba életében a TV és a Videó, ami aztán kialakítja a szülő helyett az ideálokat a gyermek lelkében. Rádöbben, hogy elhagyták, nincs szükség rá, egy felesleges rossz, aki csak gondot jelent az anyának, erősíti sok esetben ezt az érzést a szülő, amikor már pici korban megfenyíti a ragaszkodási kényszeréért a gyermeket. Az eltaszítottság érzése, egy dacot, ellenállást, bosszút és haragot vált ki a szülővel szemben. Gyakran tapasztalható a szocializálódás ellenére, amikor már egész pici korban a gyermek a szülő felé üt! A helyzet kiteljesedéseként ilyenkor a szülő az okok keresése és a magyarázat helyett, további fenyítéssel reagál! Ekkor határozódik és rögzül a gyermekben a szétválás, a külön út ténye. Érintés és szeretet helyett gyűlöletet érez, amit saját érdekében titkolni kell, hiszen teljes léte a szülőtől függ! Megindul a két én párhuzamos fejlődése. De ez már egy másik téma.
A kérdés, amit felteszek, a következő: Mi az érintés, és mi teszi olyan fontossá? Ha az érintés csupán fizikai kapocs lenne, a mechanikus hinta, vagy a mozgó játék maci szőre kielégítené a gyermek érintési szükségét. De én nem hiszem, hogy az érintési igény, csupán fizikai. Hiszem, hogy sokkal több, mint a mechanikus cirógatás. Véleményem szerint, az érintés igazi értéke az életenergia és a szeretet, ami két ember közt áramlik, létezik. Erre szüksége van az embernek az élete végéig!"

A szabadság ereje

"Ha szeretsz valakit, engedd szabadon! Ha visszatér hozzád, akkor Ő a tiéd, ha nem, akkor soha nem is volt a tiéd!
Még az igazi szeretetteljes kapcsolatban is szükség van az embernek a mozgástérre!
Ha meg akarsz tanulni szeretni, akkor először meg kell tanulni megbocsátani és megszabadulni a múltbéli sérelmektől és fájdalmaktól.
A szeretet azt jelenti - megszabadulni a félelmektől, előítéletektől, egótól és fenntartásoktól!
Ma megszabadulok minden félelmemtől a múltnak nincs hatalma felettem - ma van az új életem kezdete!"

A szavak ereje

"Amikor megtanulunk nyíltan, és becsületesen kommunikálni, az élet megváltozik!
Szeretni valakit, ez azt jelenti, hogy ápoljuk a vele való kapcsolatunkat.
Adjuk tudtára az embereknek, akiket szeretünk, hogy szeretjük és értékeljük őket.
Soha se féljünk kimondani a varázsszót: "Szeretlek"
Ne hagyjuk ki az alkalmat, ha valakit megdicsérhetünk!
Mindig fejezzük ki a szeretetünket annak, akit szeretünk - lehet, hogy utoljára látjuk Őt!
Ha megtudnád, hogy hamarosan meghalsz, és lehetőséged lenne felhívni azokat, akiket szeretnél, - kit hívnál fel, mit mondanál,- és miért nem teszed ezt meg most?"

A bizalom ereje

"A bizalom életbe vágóan fontos az igazi, szeretetteljes kapcsolatban.
Bizalom nélkül az egyik partner gyanakvóvá válik, nyugtalanná és tele lesz előítéletekkel, félelmekkel, a másik úgy érzi, lélektani csapdába került, azt hiszi, hogy nem hagyják szabadon lélegezni, s érzelmileg megfojtják!
Lehetetlen valakit igazán szeretni, ha nem bízunk meg benne teljesen!
Cselekedjünk úgy, mintha kapcsolatunk a szeretett emberrel sohasem érne véget!
Az egyik módja annak, hogy eldöntsük, megfelel-e nekünk a másik ember, meg kell kérdeznünk magunktól:
" Feltétel nélkül és teljesen megbízom a partneremben?"
Ha a válasz "Nem!", akkor alaposan el kell gondolkodni, mielőtt elköteleznénk magunkat!

Az elkötelezettség ereje

Ahhoz, hogy a szeretet igazi szeretet legyen, elkötelezettnek kell lenni felé, és ennek az elkötelezettségnek tükröződnie kell a gondolkodásban és cselekedeteinkben!
Az elkötelezettség a szeretet valódi próbája.
Ahhoz, hogy igazi, szeretettel teli kapcsolatunk lehessen, elkötelezettnek kell lennünk ebben a kapcsolatban.
Ha elkötelezettjei vagyunk valakinek, vagy valaminek, akkor a feladni nem lehet alternatíva!

Az elkötelezettség különbözteti meg a felszínes és tartós kapcsolatot!

A szenvedély ereje

"A szenvedély lángra lobbantja a szeretetet és nem hagyja kihunyni!
Az örök szenvedély nem egyedül a fizikai vonzalom, hanem az erős elkötelezettség, lelkesedés, érdeklődés és örömteli izgalom együttes segítségével jön létre!
A szenvedélyt újra lehet ébreszteni, a múlt eseményeinek újbóli árélésével, amikor éreztük ezt a szenvedélyt!
Szenvedély nélkül sem barátság, sem szerelem nem létezhet!
A spontaneitás és a meglepetések létrehozzák a szenvedélyt.

 

(Kivonatok "Adam Jackson: Az igaz szeretet titka " - című könyvéből)

Már régóta tudjuk, hogy egészségünk három alappilléren nyugszik.

 • Az univerzum erői
 • A hit
 • És van maga az ember

A kötéshez fontos mindegyik!. Ha bármelyik e három közül instabil, hamarosan jelezni fogja testünk is különböző tünetekkel, hogy fordítsunk több figyelmet önmagunkra. A kérdés az, vajon

A Tarot kártya segítségünkre lehet e ebben is?

Nos, a válasz: Igen!

A kártyalapok képesek felfedni előttünk azokat a területeket, melyeken túl sok energia halmozódott fel vagy éppen ellenkezőleg, melyek fejlesztésére, erősítésére több figyelmet kell szentelnünk. Tudnunk kell, hogy ugyanúgy szükségünk van fényre, mint sötétségre, csak akkor lehetünk harmóniába önmagunkkal, ha ezek egyensúlyban vannak a mindennapokban.

Három nagy csoportba oszthatjuk a energiákat, melyeket az egyszerűség kedvéért most három színnel fogok megkülönböztetni. Az első a fény, mely a szellemi energiákat mutatja meg, a vörös a erőt, a mozgást, a szenvedélyességet, és a fekete az akadályozó erőket, a szilárdságot, a tehetetlenséget, az erőtlenséget, a testet.

A fehér, amely a fényt jelképezi, a Bolond, a Főpapnő, a Szeretők, a Remete, az Akasztott ember, a Csillag, az Univerzum kártyalapok mutatják meg nekünk Könnyű, szellemi energiát mutatnak a lapok, tisztaságot, örömöt, finom energia áramlatokat, folyamatokat, melyek a spirituális úton segítségünkre lehetnek. Azonban ha túlsúlyba kerül életünkben, ártó energiákká alakulhatnak át; könnyen kiszáradhatunk testi és lelki értelemben is, álmatlanságot, kimerülést okozhat. Jellemző tünete még a székrekedés, a korai öregedés, gázképződés, szédülés, fejfájás, idegi problémák.

Ilyenkor figyelmünket fordítsuk a testünk felé, a fizikai síkra. Járjunk el sportolni, tartsunk tisztítókúrát, mely fellazítja a belekben lerakódott salakanyagokat. Javasolt terápiák: csalántea kúra, colon-hydroterápia, gyümölcs és zöldségnapok beiktatása étrendünkbe, rendszeres mozgás.

Vörös színnel jelöltem azokat a lapokat amelyek a tüzet mutatják meg testünkben, ilyen a Mágus, az Uralkodó, a Diadalszekér, a Sorskerék, a Halál, a Torony, a Nap, a Végítélet. Vad, fékezhetetlen energiákat tárnak fel előttünk a lapok, melyek mozgásban tartják a világot; szenvedély, változás, átalakulás. Talán sokan csodálkoznak, hogy a Halál lapját is ide soroltam, pedig a születés után, az egyik legnagyobb változás életünkben a halál, mely csak látszólag jelenti a változatlanság állapotát. Másfelől a halál beavatást is szimbolizál, mely szintén mélyreható transzformációt jelent az életünkben.
Figyelmeztető tünetei a túlzott tűz energiának a gyulladásos bőrbetegségek, bő izzadás, kellemetlen test- és szájszag, rossz szagú, erősen sárga vizelet, hirtelen fellépő fájdalmak.

Javítja a panaszokat az anyagcsere fokozása, illetve a léböjt kúrák beiktatása a hétköznapokba, hideg víz fogyasztása, meditációs gyakorlatok, vagy meditatív tevékenységek, pl. kertészkedés, kézimunka, festés..stb.

Az utolsó csoport színe a fekete, mely az akadályozó energiákat mutatják meg életünkben, ilyen lapok a Császárnő, a Főpap, a Mértékletesség, az Erő, a Kiegyenlítődés, az Ördög, a Hold. A sötétséget, árnyékot felfedő lapok megmutatják azokat a területeket, melyekkel még nem akarunk szembenézni, melyeket inkább elfednénk még önmagunk elől is.
Tünetei közé tartozik a fizikai és szellemi elnehezedés, gyakori hányinger, felpuffadt test, gyenge emésztés, súlygyarapodás, elpuhulás, lustaság, levertség.

Gyorsan javítják a panaszokat a különböző böjtök, a savanyú, keserű ételek beiktatása étrendünkbe. Feltehetőleg az édes és sós ízek voltak eddig túlsúlyban. Javasolt még a különböző zöldségek préselt leveinek fogyasztása, illetve az almaecet kúra.

Tudni akarod, hogy melyik energia került túlsúlyba a szervezetedben? Nincs másra szükséged, csak a Tarot nagy arkánumára és némi csendre. Koncentrálj a kérdésre, engedd, hogy a gondolataid átszálljanak feletted, mint a tavaszi szellő, és csak ezt az egy kérdést „lásd” magad előtt. Húzz egy lapot és nézd meg a sorok szerint, melyik energiaminőséged szorul harmonizálásra.

Szöveg: Tatár Alexandra Lylia

Az indigó, mint lelkiállapot!

Érdekes dolgokat tapasztaltam mostanában és épp ezért sok dolognak néztem utána!

Mindenki meg van győződve, hogy amikor azt a szót használjuk valakire, hogy ’’indigó’’ akkor az aura színével magyarázzák meg, hogy valaki azért indigó gyerek vagy felnőtt, mert az aurája ilyen színű, ami magasabb szellemi síkot és egyben tanítót is jelent.

Ennek ellenére mondom, hogy az indigó szó egy lelkiállapotot tükröz, ha helyes értelemben használjuk és nem minden esetben társul az aura színével.

Ha csak az aurából indulunk ki és megjegyzem, hogy nem mélyedtem annyira bele, de még is az emberek aurája naponta változik és épp a lelki állapot miatt.

Az indigó embereket és főleg gyerekeket, mert általában gyerekekről beszélünk legtöbbször, hisz ők olyan képességgel rendelkeznek még amit mi felnőttel már elnőttük és bezártuk azokat a kapukat az felé a világ felé amit gyerekkorban még érezhetünk és kommunikálhatunk ott.

Mikor megszületünk, van egy szigetelőréteg egy burkolat minden embernek, amik még nincsenek lezárva körülöttünk, így lehetséges, hogy egy másik síkot is tudunk érzékelni és kommunikálni. Ahogyan öregszünk ezt a burkot teljesen bezárjuk és ekkor mondjuk azt, hogy elnőjük azt a képességet amivel csak a gyerekek rendelkeznek. DE, és itt van a de, vannak olyan emberek, akik már felnőttek és még is vannak képességeik, ők azok akiknek ez a burok valamiért sérült és van egy rész ami nyitva van újra és a képességek felerősödnek újra.

Az indigó embereket azt mondják könnyű felismerni a viselkedésükből, , kreatívak, érzékenyebbek mindenre, és van még egy fontos dolog amit orvosok bizonyítottak be, hogy ezek az emberek a bal agyfelüket használják. És mi van akkor, ha ez a kettő nem válik külön? Ők azok akik különleges képességgel rendelkeznek, mivel másként látnak, éreznek és más a látásmódjuk a világban.

’’Tony Buzan felismerése az emberi agy két agyféltekéjének eltérő munkamegosztásán alapul. Míg a bal agyfél a test jobb oldalának irányításáért, az elemzésért, a logikáért és sok egyéb mellett még a rövid távú memóriáért felel, addig a jobb agyfél irányítja testünk bal oldalát, és felel a kreativitásért, az érzelmekért, a spontaneitásért és többek között a hosszú távú emlékezetért.

A bal agyfél mindent könnyen tud tárolni, ami jól áttekinthető, strukturált, rendszerezett, logikusan felépített. A jobb agyfél viszont a színes, képszerű, humoros, játékos dolgokat tudja könnyen elraktározni. A hosszú távú memorizálás már az ezt támogató jegyzetkészítéssel kezdődik. A hagyományos, úgynevezett lineáris jegyzeteléssel a bal agyféltekébe juttatjuk el az információkat.’’ Ad Sidera Kft.

Fontos még, hogy magatartásilag ezeket az embereket hiperaktívnak tartják és későbbiekben amikor például, ha gyerekekre vetítjük nekik tanulási problémák is lehetnek. Nehezen illeszkednek be és idősebb korosztállyal barátkoznak, mivel értelmi szinten társaik felett vannak. Gyerekkorban még tipikus, hogy beszélgetnek más olyan lényekkel amiket csak ők láthatnak és félnek is tőlük, nehezen alszanak el és nagyon sokszor költöznek éjszakára a szülök közé ahol a biztonságot érzik.

Nem könnyű megtalálni a helyes utat számukra, mivel olyan világban élnek ők, amit mi nem érzékelünk már, és nehezen tudjuk már elfogadni a mostani agyunkkal. Pedig anno mi is képesek voltunk ezekre a dolgokra. Sok ember, ha belegondol nem emlékszik egy bizonyos gyerekkorról vagy annak emlékéről csak arra, hogy milyen volt, de azt meg a szülei mesélték. De meglehet közelíteni másik oldalról is ezt a témát! És épp az a lényeges dolog, hogy mindenkinek a hitét tisztában kell tartani, ki miben hisz és akar hinni!

Ez pedig a pszichológiai oldal, hogy a gyermekek miért is látnak idegen, olyan lényeket, amiket mi már nem, de ha jól belegondolunk talán annak idején mi átestünk ezeken. És itt az agyból kell kiindulni, hogy memorizál és képes olyan dolgokra, mint, hogy hangokat hallunk felnőtt korban vagy irányítanak bennünket vagy emlékképekből képes vizuális dolgokat előállítani számunkra! Sokszor tapasztaltuk már, hogy érzékszerveink képesek minket becsapni és ez az agynak köszönhető. Akkor miért tartjuk furcsának, hogy érzékeny gyerekek vagy emberek képesek látni, érezni olyan világot, ami csak számukra létezik, és még sem mondanám őket betegnek. Ilyenkor az agynak és a léleknek ezekre van szükségük és meg is teremtik azt maguknak.

Amit a tudat képes előállítani az létezik is számunkra annak ellenére, hogy azt mások nem érzik, nem látják, nem tapasztalják! Mit is mondanak mostanában? Hogy a gondolat teremt akkor nincs min csodálkozni!

ancsajosno

Az oltár:

Bármit használhatsz oltárként, aminek lapos a teteje. A terítő lehet pl. fehér színű, hiszen a fehér szín jó minden célra. Bár néhány mágia előírja egy bizonyos szín használatát, ezek közül bármelyiket használhatod. Légy kreatív! Tartsd szem előtt, hogy a gyertyamágiát általában sűrített területeken művelik, úgyhogy nem árt a dolgaidat annyira leegyszerűsíteni, amennyire csak tudod, különösen, ami a gyertyatartókat illeti...

Egyesek szerint a füstölés elengedhetetlen a gyertyamágia során. A füstölő fajtáját előírhatja egy különleges varázsige, de használhatsz más illatokat is. Van, aki a Háromkirályok illatait használja, van aki a herbénát.
A füstölő a LEVEGŐT szimbolizálja. A füstje pedig magával viszi gondolatainkat az univerzumba.
Mielőtt nekikezdenél, készíts magadnak egy kellemes relaxáló fürdőt. Tégy bele egy maréknyi tengeri sót, hogy az energiáid szabadon áramolhassanak. Gyújts meg egy pár gyertyát, kapcsold le a világítást és lazíts. Tisztítsd meg elmédet a sok limlomtól, amit napközben összegyűjtöttél. Képzeld el, amint a víz kimos belőled minden negatív dolgot.
Minden varázslás előtt fontos, hogy megtisztítsd tudatodat, hogy az nyugodt és kitisztult legyen.
Bármelyik gyertya alkalmas gyertyamágiához, egészen addig, amíg használat előtt rendszeresen megtisztítod és felszenteled. Bár a méhviasz gyertyák drágábbak, mint a boltokban kapható szokásos gyertyák, ugyanakkor hatékonyabbak is, hiszen természetes alapanyagból készültek. Mint bármely más eszköz, a gyertya is azzal a speciális eljárással készül, mely során elnyeli használója energiáját. Sok tapasztalt boszorkány éppen ezért csak saját készítésű gyertyát használ.
Ez nagyon fontos lépés, és semmiképp nem lenne szabad kihagyni. A tisztítás során eltávozik minden negatív energia, amely útja során a gyertyára tapadt. Célunk, hogy a gyertya annyira mentes legyen minden szellemi törmeléktől, amennyire csak lehet. Merítsd a gyertyát tengeri sóba, és kérd az Urat és Úrnőt, hogy áldják meg. A kérésnek vannak leírt, létező formulái, de az a legjobb, ha a szívedből jön.
A gyertya olajjal való megtisztítása legalább olyan fontos, mint a többi lépés. Bármilyen olajat használhatsz, vagy amit kér a varázslat leírása. Van, aki a lótuszolajat részesíti előnyben. Ami fontos, az a megtisztítás iránya:
 • ha azt akarod, hogy valami közeledjen hozzád, akkor az olajat a gyertyán lefelé irányuló mozgással oszlasd el a tetejétől a közepéig, aztán az aljától a közepéig.
 • ha azt akarod, hogy valami távolodjon tőled, akkor az olajat a gyertya közepétől kezdve oszlasd el a végek felé. Sose mozgasd a kezed oda-vissza, mert a célod meghiúsul.
A megmaradó olajat a kezedről kend a harmadik szemedre és a mellcsontodra, majd mondd a következőket:
“ Az Úr és az Úrnő nevében megtisztítom és felszentelem ezt a gyertyát. Égése során erejével a Fényt szolgálja.”
Majd mondd ki a szándékodat vagy a célodat, amiért a gyertyát használod.
Ha vésni akarsz a gyertyába, használhatod hozzá a Tőrödet. Általában ugyanaz a célja, mint a gyertya megtisztításának:
 • ha azt akarod, hogy valami közeledjen hozzád, akkor a gyertya tetejétől a közepe felé, majd az aljától a közepe felé kell írnod.
 • ha elűzni kívánsz valamit magadtól, akkor a gyertya közepétől a végei felé kell írnod.

FEHÉR

 • az Istennő
 • Felsőbb én
 • Tisztaság
 • Béke
 • Szüzesség
 • helyettesíti bármelyik másik színt

FEKETE

 • kötés
 • éleslátás
 • védelem
 • visszaveri a negatív energiákat

BARNA

 • különleges jóindulat
 • barátságok befolyásolására

EZÜST

 • az Istennő
 • asztrális energia
 • női energia
 • telepátia
 • előrelátás
 • intuíció
 • álmok

BÍBOR

 • harmadik szem
 • pszichikus képességek
 • rejtett tudás
 • magas beosztásban lévő emberek befolyásolására
 • szellemi erő

KÉK

 • víz
 • bölcsesség
 • védelem
 • nyugalom
 • jószerencse
 • leblokkolt kommunikáció feloldására
 • szellemi inspiráció

ZÖLD

 • földfizikai gyógyulás
 • pénzügyi siker
 • a Földanya
 • fa- és növénymágia
 • növekedés
 • személyes célok

RÓZSASZÍN

 • vonzalom
 • románc
 • törődés
 • gondozás
 • bolygó iránti jóakarat

PIROS

 • tűz
 • szenvedély
 • erő
 • gyors cselekvés
 • hivatásbeli célok
 • testi/nemi vágy
 • hajtóerő
 • túlélés
 • a Hold vére

NARANCSSÁRGA

 • általános siker
 • ingatlanügyletek
 • törvényes dolgok
 • igazság
 • eladás

RÉZ

 • szakmai előremenetel
 • üzleti termékenység
 • hivatásbeli manőverek
 • szenvedély
 • pénzügyi célok

ARANY

 • az Isten
 • támogatás elnyerése
 • a férfias erő
 • boldogság

SÁRGA

 • levegő
 • intelligencia
 • a Nap
 • memória
 • logikai képzelőtehetség
 • tanulás gyorsításához
 • mentális blokkok feltöréséhez

Ford: Oláh Katalin

Szolgáltatásaim

Jóslás- kártyavetés

A kártya a hozzám fordulóknak biztonságot ad, lehet tőle kérdezni, sohasem hazudik! Tarot kártya, Cigánykártya, Jóslás, és Kártyavetés. A Tarot az ügyfeleimnek nagyfokú önismeretet ad, szembesíti őket..

Online jóslás

Az ügyfeleim közül sokan vannak, akik nagyon messze laknak tőlem, vagy hosszabb ideig tartózkodnak külföldön, velük legtöbbször Messengeren tartom a kapcsolatot. Eddig ez leginkább a tanítványaimra..

Szerelmi kötés

Minden belőlünk indul ki és érkezik vissza! A hit nagy erőt tud adni bármihez, akár, hogy életben maradjunk, akkor egy szerelmi kötésben való hit? Neki sikerült, mert akart és hitt és reménykedett..

Átok, rontás levétel

A kimondott szó hatalmában - hozzon jót vagy rosszat - ősidők óta hisznek az emberek szerte a világon. Átoknak számít minden ki nem mondott és kimondott rossz gondolat, amit a másik ember felé sugárzunk..

Jós tanfolyam, Ezoterikus tanfolyam

A tudás bennünk van csak a felszínre kell hozni, de előtte rombolni kell, hogy új alapokra építkezhessünk! Szabad-e sémák és tabuk által tanulni és tanítani ezt a hivatást? Meglehet-e tanulni könyvből azt a tudást..

Dúla - Szülés körüli támogatás / segítés

A dúla nem hoz az anya helyett döntéseket, de segít a döntéshez szükséges információk megszerzésében és a szülés előzetes tervezésében. Az anya megbeszélheti vele örömeit, aggodalmait..

Ház - Lakás - Üzlet tisztítása

Sokszor nem érezzük jól magunkat egy lakásban, irodában és nem is tudjuk, hogy miért! Létezik az a világ a szellemi síkon, amit nem látni, de érezni. Ha nem úgy megy egy bolt, nem tudunk aludni, rosszul érezzük..

Jóslás más városokban

Ezoterikus műsorok szolgáltatásához, összejövetelekhez szervezett egyéni jósláshoz hosszú évek óta hívnak. Több szervező is, akik a meghívottak részére az egész napos, vagy egész estés elfoglaltsághoz előadókat..