Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám
Ancsa jósnő blog
EGY JÓSNŐ BLOGJA

ANCSA JÓSNŐ

Blogjaim által szeretnék átadni számotokra olyan tapasztalásokat, melyek a valós világban történnek meg! Nem rólam szólnak, hanem, amit veletek élek meg, nevek nélkül, csak érzésekkel, eseményekkel!
Az életről és rólatok szólnak, nektek!

Szerelmi Mágia

Nagyon sokáig elleneztem, hogy Én bárkire is szerelmi kötés tegyek, mivel vallom és sokat tapasztaltam, hogy ezek a mágia dolgok nem mindig vezetik az embert jó útra!

A szerelmi kötés és oldás lelkiek dolga és a pozitív energiáké!
A hozzám forduló személyt erősítem meg annyira, hitben, energiában és önbizalomban, hogy el tudjon idulni gondolati síkon is, hogy az eseményeket és történéséket meg tudja változtatni! Igaz ehhez jön még az én energiám, gondolatom és tudásom is ami még segíti ebben!
Éppen ezért csak személyes találkozás alkalmával végzem el a kötést vagy oldást egy szeánsz keretében! A másik ami miatt csak ezt tartom helyesnek, hogy mi a biztosíték arra, hogyha nincs jelen az ügyfelem akkor a jós a szeánszot el is végzi?
Nem egyszerű feladat szerelmi kötést végezni és nem is kicsi felelősség számomra és az ügyfél számára sem. Sokan nincsenek tisztában, hogy végül is ilyenkor mit kérnek a jóstól, és mivel járhat egy ilyen szertartás.

Amikor eljönnek hozzám általában kétségbe, vannak esve, hogy nem szeretik, vagy nem kapják meg azt az embert, akit kiszemeltek maguknak, vagy csak meg akarják erősíteni a kapcsolatot maguk között. És már ez nem mindegy, hogy mit is szeretnének!

Mindenki azzal jön, hogy nem szabad szabad akarata ellenére egyik embert a másikhoz kötni! Ilyenkor mindig felteszem a kérdést, hogy létezik szabad akarat? Sajnos azt kell mondanom, hogy nem! Születésünk óta befolyásolva vagyunk a környezetünk által, ha mélyebben belegondol az ember! Szabad akarat olyan jól hangzik, de a kötésnél nem ebbe avatkozom bele, hanem annak az embernek a jellemébe és energia mezőjébe, aki a kötést kéri! Minden belőlünk indul ki és oda is tér vissza! Ha valaki nem befogadó a másik személyére akkor még tehet ellene, hogy az legyen, de ehhez neki kell változnia!

Szeretem megnézni kártyából a kérő, és akire kérik lapjait és felépíteni őket személyiségükben, hogy el tudjam mondani az ügyfélnek, hogy érdemesnek tartom-e, hogy a kötést elvégezzük, mert a lapokból nagyon is látszik, hogy a sors egymásnak teremtette őket vagy nem. Ha azt látom, hogy nem és még is ragaszkodnak a kötéshez, akkor közlöm, hogy nem látok esélyt, ha megtörténik, akkor sem a változásra, és így akarja-e még? Általában akarják!

Azokat a kötéseket szeretem, amikor nem személyre szabott a kérés, hanem hogy valaki beleszeressen és megtalálja a szerelmét végre, hogy belépjen az ügyfelem életébe egy személy! De van olyan eset is amikor egy meglévő személyre kérik, ahol kezd kihűlni a kapcsolat, és azt szeretné az ügyfelem, hogy újra közelebb kerüljenek egymáshoz és lángoljon fel a szerelem.

Több fajtája lehetséges a szerelmi kötésnek, hogy hogyan végezzük, de mindenképpen csak szakember segítségével szabad, ha nem adjuk fel elhatározásunkat. Ez már mágia és nem játék!


Én egy nagyon érdekest említek meg itt és nem azt a módszert, amit alkalmazni szoktam, számomra már kialakult szeánszom van amiben hiszek és ami működik.

Cigány varázslás: egy só és egy borstartot egy kb. 30 cm hosszú szép piros vagy rózsaszín szalaggal össze kell kötni úgy, hogy olyan távol legyenek egymástól amennyire a szalag engedi. Újholdkor kell kezdeni, amikor meglátod a vékony sarlót. Aztán naponta közelebb húzni őket a szalaggal és elképzelni, hogy a só-lány hogy vonzza magához a bors-fiút. Minden nap egy kicsit szorosabbra húzni a szalagot, amíg teliholdkor összeérnek. De, a legjobb, ha nem egy meghatározott személyre gondolsz közben, hanem nyitva hagyod a lehetőségeket, hogy az ideális férfi találjon rád. November 20-an lesz újhold, de ne kezdd el a varázst, amíg a sarló meg nem jeleni (cigány újhold) ami 22-en lesz.

Mint mindennek a jóslásban a kötésnek is az a lényege, hogy hinni kell benne, mert különben nem működik, és nem ér semmit akkor. Sokszor elmondom, hogy mindenki, aki ezen gondolkodik nagyon alaposan, és mélyen gondolja át, hogy mit és miért is akarja a szerelmi kötést és természetesen, mivel is járhat.

Még valami, tapasztalatomból merítettem a saját gondolkodásomat a szerelmi kötésről. Ha mást nem is, de hitet és önigazolást tud adni a kötés, és ha ez meglesz akkor már elindult egy más gondolkodás, felfogás, ami által befolyásoljuk saját magunk gondolatait cselekedeteinket, és ezáltal pedig a környezetünkét és az emberekét is! Nem egyszerű folyamat? Hát nem! Mert nem csak erről van szó, hanem azokról az energiákról és rezgésekről amiket elvileg mindenkinek éreznie és kezelnie kellene, de sajnos ezt nagyon nehéz! Nehéz befolyásolni az emberi tudatot és a pozitív energiákat, de egy kötésnél ezeknek az energiáknak működniük kell, ha csak nem cselekszünk olyan dolgot ami ütközésbe kerül ezekkel. A lelkiállapot befolyásolja az energiák közlekedését,
és azt is őszintén le kell írni, hogy nincs 100% arra, hogy azt mondhassa valaki, hogy ha a kötés létrejön akkor az illető visszakapja a szerelmét! Miért is? Rengeteg olyan tényező játszik még közre a kötésnél amit nem tudunk szabályozni, mint például az időt, maga az ügyfeleinket sem csak addig míg velünk szemben ül. Kötés után is van dolga mint az ügyfélnek, mint nekem! És akkor már nem vagyok ott! Az én energiám olyan 4-5 napig van jelen még az ügyfeleimnél kötés után!És kötés után is cselekedni kell úgy ahogyan azt a lapok és jós érzi, mert nincs olyan csoda, ha valakinek megcsinálják a kötést és bezárkózik a szobába és csodára vár, hogy akkor sikerüljön is! Mindenért tenni kell, még akkor is, ha kötést kér és főleg neki én csak segítek!
Sose szabad feladni, akarni, cselekedni, tenni kell és hinni főleg!

 

Nem megszerezni nehéz valakit, hanem megtartani!

Szolgáltatásaim

Jóslás- kártyavetés

A kártya a hozzám fordulóknak biztonságot ad, lehet tőle kérdezni, sohasem hazudik! Tarot kártya, Cigánykártya, Jóslás, és Kártyavetés. A Tarot az ügyfeleimnek nagyfokú önismeretet ad, szembesíti őket..

Online jóslás

Az ügyfeleim közül sokan vannak, akik nagyon messze laknak tőlem, vagy hosszabb ideig tartózkodnak külföldön, velük legtöbbször Messengeren tartom a kapcsolatot. Eddig ez leginkább a tanítványaimra..

Szerelmi kötés

Minden belőlünk indul ki és érkezik vissza! A hit nagy erőt tud adni bármihez, akár, hogy életben maradjunk, akkor egy szerelmi kötésben való hit? Neki sikerült, mert akart és hitt és reménykedett..

Átok, rontás levétel

A kimondott szó hatalmában - hozzon jót vagy rosszat - ősidők óta hisznek az emberek szerte a világon. Átoknak számít minden ki nem mondott és kimondott rossz gondolat, amit a másik ember felé sugárzunk..

Jós tanfolyam, Ezoterikus tanfolyam

A tudás bennünk van csak a felszínre kell hozni, de előtte rombolni kell, hogy új alapokra építkezhessünk! Szabad-e sémák és tabuk által tanulni és tanítani ezt a hivatást? Meglehet-e tanulni könyvből azt a tudást..

Dúla - Szülés körüli támogatás / segítés

A dúla nem hoz az anya helyett döntéseket, de segít a döntéshez szükséges információk megszerzésében és a szülés előzetes tervezésében. Az anya megbeszélheti vele örömeit, aggodalmait..

Ház - Lakás - Üzlet tisztítása

Sokszor nem érezzük jól magunkat egy lakásban, irodában és nem is tudjuk, hogy miért! Létezik az a világ a szellemi síkon, amit nem látni, de érezni. Ha nem úgy megy egy bolt, nem tudunk aludni, rosszul érezzük..

Jóslás más városokban

Ezoterikus műsorok szolgáltatásához, összejövetelekhez szervezett egyéni jósláshoz hosszú évek óta hívnak. Több szervező is, akik a meghívottak részére az egész napos, vagy egész estés elfoglaltsághoz előadókat..