Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám
Ancsa jósnő blog
EGY JÓSNŐ BLOGJA

ANCSA JÓSNŐ

Blogjaim által szeretnék átadni számotokra olyan tapasztalásokat, melyek a valós világban történnek meg! Nem rólam szólnak, hanem, amit veletek élek meg, nevek nélkül, csak érzésekkel, eseményekkel!
Az életről és rólatok szólnak, nektek!

Átok lehet minden egyes kimondott vagy kimondatlan negatív gondolat.

Például, ha rosszat kívánunk valakinek, akire haragszunk, ez a gondolati forma, vagy kimondott gondolat úgy viselkedik, mint egy program.

Az átok egészen addig sugározza hatását, amíg a létrehozója energiával látja el, vagyis újra és újra rosszat kíván valaki valakinek, esetleg előre kijelenti, hogy a rossz hatás addig tartson, míg a Család életben van. Úgy viselkedik, mint egy rádióadó. Nem kell semmi bonyolult dologra, vagy mágikus rituáléra gondolni. Egy ilyen "átkot", a haragos szomszédunk, rokonunk vagy akár magunk is létrehozhatunk teljesen tudatlanul is. Megszüntetése egyszerű, bár igényel némi koncentrációs, illetve vizualizációs képességet.
Azt is hozzá kell tennem, hogy természetesen kártyával előtte mindig megnézem, hogy valós-e az átok, vagy teljesen másról kell beszélnünk.
Nagyon sokféle levétellel találkoztam és van amikor más szeánszot alkalmazok, ez mindig a személytől és az átoktól függ!

Sokat olvastam ez idáig ezekről a témákról például: Wictor Charon: Atlantiszi mágia, Choa Kok Sui: Telepatikus önvédelem, Fraternitas mercurh Hermetis: Jóslás kristálygömbből és egyéb mágikus praktikák.

 

Milyen negatívan értelmezhető szó, hogy átok, és talán annak is kell venni, mert ha körülhatároljuk, hogy valójában mi is a jelentése semmi jóra nem számíthatunk. Nagyon nehéz megfogalmazni, hogy valójában mit is jelent, és elmagyarázni a mai kornak megfelelően.

Átoknak számít minden ki nem mondott és kimondott rossz gondolat, amit a másik ember felé sugárzunk a rezgés által. Mivel minden, ami létezik a Földön rezgésből áll, így a gondolatok és érzelmek is annak minősülnek. A szavakkal, gondolatokkal energiát bocsátunk ki, és ezek az energiák jutnak el azokhoz az emberekhez, akire gondolunk. Sokan nem is tudják, hogy amikor valakinek rosszat kívánnak gondolati síkon épp fekete mágiát, alkalmaznak a másik személy ellen, vagy is átkozódnak. És, ha még ki is mondjuk, akkor a mondott szónak súlya és jelentősége van.

’’A kimondott szó hatalmában - hozzon jót vagy rosszat - ősidők óta hisznek az emberek szerte a világon.”

Az átok egy fegyver, amivel minden ember rendelkezik, és még sincs tudatában. Hogy is mondja a közmondás? A jóért áldás, a rosszért átok jár! És még sem tudjuk, hogy nem csak számunkra veszélyes az átok, hanem a leszármazottainkra is mivel előző életünkből is hozhatjuk magunkkal azt, vagy épp megörökölhetjük. A lelkek nem nyugszanak egy másik síkon sem, épp ezért volt már olyan esetem, amikor nem élő személy volt az átkozó, hanem a szellemvilágban tartózkodott vagy épp egy másik síkon még.. Ez a kötelék sokkal mélyebb és nehezebb a megoldás.

Sokszor, sok helyen és pillanatban érezhetjük azt, mintha meg lennénk átkozva, mert életünk eseményei nem úgy alakulnak vagy csak rossz dolgok történnek velünk és szeretetteinkkel.

Kérdés ilyenkor, hogy mit tudunk tenni ellene?

Sok estem volt már amikor elkeseredett emberek, akik már nem tudnak kihez, és mihez fordulni kerestek meg, hogy segítsek! Érdemes lenne egy-két esetet kiemelni, és még sem teszem meg, mert minden ügy egyedi és más-más!

De az átoknál is azon a folyamaton megyünk végig, mint egy jóslásnál, hogy kezdjük a múlttal, jön a jelen és a jövő utána, majd a kérdések. És jön a fő kérdés, hogy van-e átok vagy rontás rajtam?

Sokszor tapasztalom, hogy nem is attól a személytől irányul az ember felé az átok, mint akire gondolnak vagy feltétezik, hanem egy olyantól akire nem is gondolnának. Hisz fent már céloztam rá, hogy a gondolat teremt, vagy épp rombol, ami bennünk van és az is ami a másiktól felénk jön. De annak a ténynek a fogalmával is tisztában kell lennie az embernek, hogy ha nekünk rosszat kívánnak az nem marad megtorlás nélkül, annak ellenére, hogy nekünk semmit nem kell tennünk ellene vagy mellette. Erre mondják, hogy az átok mindig visszaszáll az átkozóra!

Én egy szeánsz alkalmával szabadítom, hmm nem is jó szó erre, inkább tisztítom meg az ügyfeleimet és szakítom el az ügyfeleimnél azt a köteléket, ami az átkozóhoz köti és tisztítjuk meg utána és felruházzuk egy védőburokkal. Ehhez mindenképpen jelen kell lennie és velem aktívan végigcsinálnia a szeánszot annak az embernek, aki átok levételt kér.

És mit kapnak az emberek egy ilyen szeánsz által?

Erőt, hitet, magbiztonságot és egy lelki nyugalmat és pozitív energiákat, hogy körülöttük az események megváltozzanak és csak jó dolgok jöjjenek be az életükbe. És egy lehetőséget arra, hogy életük megváltozzon, ha ők is úgy akarják! Hisz nagyon nagy teher úgy élni napjainkat, hogy a tudatunkban ott van, hogy valaki vagy valakik rosszat akarnak nekünk és ezáltal beleszólnak a sorsunkban, főleg, ha még érezzük is ezt!

Hihetetlen mennyi rossz és negatív gondolat és cselekedet van a Földön! Van, ami tudatos és van ami nem, de a legrosszabb a tudatos rossz a másik ember felé, mert valakinek tudatosan rosszat kívánni valahol már számomra a bűn kategória.

Mindennapjainkban ugyanolyan szükségünk van a kérésekre, mint a jóslásra! Csak egy valamiben különbözik:

Kérni egyedül is kérhetünk.

Hogy ki, mihez fordul kérésével azt már neki, kell eldöntenie, Én személy szerint a gyertya lángjához, erejéhez, szelleméhez szoktam fordulni kérésemmel. Tisztelem és nagyra tartom a gyertya lángját és erejét, mert amilyen kicsi olyan nagy dolgokra képes, ha csak azt nézzük, hogy mekkora tűzet, tud kelteni, ha úgy gondolja!

Számomra a gyertya a tisztaság, erő, energiát jelenti, és minden szertartásnál és jóslásnál alkalmazom és kérem a segítségét!

Valahol, már ezt a fajta kérést mágiának tartják, de Én úgy vélem, ha csak jót és pozitív kérést kérünk, akkor jóra tudjuk használni, és ami nagyon fontos, hogy hitet ad számunkra!

Megosztom veletek, ahogyan Én szoktam kérni, igaz írhatnám ezt is valahol bevonzásnak, kinek mit jelent!

Kell hozzá egy gyertya, ami az első kérésnél új kell, hogy legyen, és ami nagyon fontos, hogy meg kell tisztítani mindenféle más energiáktól. Ehhez a lépeshez olajat használunk (mindig, mindent gyertyát olajjal tisztítok meg), mégpedig a Föld felé húzva ki az energiákat belőle, és utána füstölővel hétszer körözve fejezem be a gyertya tisztítását.

Amikor ezzel megvagyok, vagy nevet, vagy a kérésnek megfelelően jeleket vések a gyertyában, amelyek segítik erősíteni azt a kérést, amit szeretnék mély alázattal kérni!

Minden kérésnek megvan a gyertyája, hogy milyen színűnek kell, hogy legyen, és melyiket érdemes alkalmazni erre a célra. Én kétféleképpen szoktam javasolni a gyertyát. Ha nincs konkrét kérés, csak szeretné jobbá és szebbé tenni az életét az illető, akkor azt javasolom, hogy horoszkópja alapján válasszon magának gyertyát:

 

KOS : fehér
BIKA : piros
IKREK : piros
RÁK : zöld 
OROSZLÁN: piros
SZŰZ : arany
 MÉRLEG : fekete
SKORPIÓ : barna
NYILAS : arany
BAK : piros
VÍZÖNTŐ : kék
HALAK : fehér

 

FEHÉR – tisztaság, igazság, őszinteség

PIROS – erő, egészség, életkedv, testi szerelem

VILÁGOSKÉK – higgadtság, megértés, türelem, egészség

SÖTÉTKÉK – indulatosság, depresszió, változékonyság

ZÖLD – pénzügyek, termékenység, szerencse

ARANY és SÁRGA – vonzerő, csábítás, báj, önbizalom

RÓZSASZÍN – becsület, szerelem, erkölcs

FEKETE – gonoszság, veszteség, viszály, fejetlenség

BÍBOR – feszültség, becsvágy, üzleti előmenetel, erő

EZÜST és SZÜRKE – felbontás, semlegesség, holtpont

NARANCS – bátorítás, alkalmazkodás, ösztönzés, vonzás

ZÖLDESSÁRGA – betegség, gyávaság, harag, féltékenység

 

Ezek alapján ki lehet választani magunkra, hogy valójában mire is van szükségünk, és milyen természetű kérést szeretnénk végrehajtani!
Ha meg van a megfelelő gyertya és meg van tisztítva, jöhet a gyertyagyújtás, mikor is a gyertya szelleméhez fordulunk, hogy segítsen minket az erejével és tisztaságával!

SZELLEM! ARRA KÉREM A MINDENSÉGET,
KÜLDJE EL NEKEM A TISZTA ERŐKET,
AMELYEK SEGÍTSÉGÉVEL HASZNÁLOM A POZITÍV ENERGIÁKAT!

Általában azt tanácsolom az ügyfeleimnek, hogy 7 percig égessék a gyertyát, és ez idő alatt pozitív hozzáállással, pozitívan gondolkodva és jól megfogalmazott, nem nagy és eltúlzott kéréseket kérjenek!

Szerelmi Mágia

Nagyon sokáig elleneztem, hogy Én bárkire is szerelmi kötés tegyek, mivel vallom és sokat tapasztaltam, hogy ezek a mágia dolgok nem mindig vezetik az embert jó útra!

A szerelmi kötés és oldás lelkiek dolga és a pozitív energiáké!
A hozzám forduló személyt erősítem meg annyira, hitben, energiában és önbizalomban, hogy el tudjon idulni gondolati síkon is, hogy az eseményeket és történéséket meg tudja változtatni! Igaz ehhez jön még az én energiám, gondolatom és tudásom is ami még segíti ebben!
Éppen ezért csak személyes találkozás alkalmával végzem el a kötést vagy oldást egy szeánsz keretében! A másik ami miatt csak ezt tartom helyesnek, hogy mi a biztosíték arra, hogyha nincs jelen az ügyfelem akkor a jós a szeánszot el is végzi?
Nem egyszerű feladat szerelmi kötést végezni és nem is kicsi felelősség számomra és az ügyfél számára sem. Sokan nincsenek tisztában, hogy végül is ilyenkor mit kérnek a jóstól, és mivel járhat egy ilyen szertartás.

Amikor eljönnek hozzám általában kétségbe, vannak esve, hogy nem szeretik, vagy nem kapják meg azt az embert, akit kiszemeltek maguknak, vagy csak meg akarják erősíteni a kapcsolatot maguk között. És már ez nem mindegy, hogy mit is szeretnének!

Mindenki azzal jön, hogy nem szabad szabad akarata ellenére egyik embert a másikhoz kötni! Ilyenkor mindig felteszem a kérdést, hogy létezik szabad akarat? Sajnos azt kell mondanom, hogy nem! Születésünk óta befolyásolva vagyunk a környezetünk által, ha mélyebben belegondol az ember! Szabad akarat olyan jól hangzik, de a kötésnél nem ebbe avatkozom bele, hanem annak az embernek a jellemébe és energia mezőjébe, aki a kötést kéri! Minden belőlünk indul ki és oda is tér vissza! Ha valaki nem befogadó a másik személyére akkor még tehet ellene, hogy az legyen, de ehhez neki kell változnia!

Szeretem megnézni kártyából a kérő, és akire kérik lapjait és felépíteni őket személyiségükben, hogy el tudjam mondani az ügyfélnek, hogy érdemesnek tartom-e, hogy a kötést elvégezzük, mert a lapokból nagyon is látszik, hogy a sors egymásnak teremtette őket vagy nem. Ha azt látom, hogy nem és még is ragaszkodnak a kötéshez, akkor közlöm, hogy nem látok esélyt, ha megtörténik, akkor sem a változásra, és így akarja-e még? Általában akarják!

Azokat a kötéseket szeretem, amikor nem személyre szabott a kérés, hanem hogy valaki beleszeressen és megtalálja a szerelmét végre, hogy belépjen az ügyfelem életébe egy személy! De van olyan eset is amikor egy meglévő személyre kérik, ahol kezd kihűlni a kapcsolat, és azt szeretné az ügyfelem, hogy újra közelebb kerüljenek egymáshoz és lángoljon fel a szerelem.

Több fajtája lehetséges a szerelmi kötésnek, hogy hogyan végezzük, de mindenképpen csak szakember segítségével szabad, ha nem adjuk fel elhatározásunkat. Ez már mágia és nem játék!


Én egy nagyon érdekest említek meg itt és nem azt a módszert, amit alkalmazni szoktam, számomra már kialakult szeánszom van amiben hiszek és ami működik.

Cigány varázslás: egy só és egy borstartot egy kb. 30 cm hosszú szép piros vagy rózsaszín szalaggal össze kell kötni úgy, hogy olyan távol legyenek egymástól amennyire a szalag engedi. Újholdkor kell kezdeni, amikor meglátod a vékony sarlót. Aztán naponta közelebb húzni őket a szalaggal és elképzelni, hogy a só-lány hogy vonzza magához a bors-fiút. Minden nap egy kicsit szorosabbra húzni a szalagot, amíg teliholdkor összeérnek. De, a legjobb, ha nem egy meghatározott személyre gondolsz közben, hanem nyitva hagyod a lehetőségeket, hogy az ideális férfi találjon rád. November 20-an lesz újhold, de ne kezdd el a varázst, amíg a sarló meg nem jeleni (cigány újhold) ami 22-en lesz.

Mint mindennek a jóslásban a kötésnek is az a lényege, hogy hinni kell benne, mert különben nem működik, és nem ér semmit akkor. Sokszor elmondom, hogy mindenki, aki ezen gondolkodik nagyon alaposan, és mélyen gondolja át, hogy mit és miért is akarja a szerelmi kötést és természetesen, mivel is járhat.

Még valami, tapasztalatomból merítettem a saját gondolkodásomat a szerelmi kötésről. Ha mást nem is, de hitet és önigazolást tud adni a kötés, és ha ez meglesz akkor már elindult egy más gondolkodás, felfogás, ami által befolyásoljuk saját magunk gondolatait cselekedeteinket, és ezáltal pedig a környezetünkét és az emberekét is! Nem egyszerű folyamat? Hát nem! Mert nem csak erről van szó, hanem azokról az energiákról és rezgésekről amiket elvileg mindenkinek éreznie és kezelnie kellene, de sajnos ezt nagyon nehéz! Nehéz befolyásolni az emberi tudatot és a pozitív energiákat, de egy kötésnél ezeknek az energiáknak működniük kell, ha csak nem cselekszünk olyan dolgot ami ütközésbe kerül ezekkel. A lelkiállapot befolyásolja az energiák közlekedését,
és azt is őszintén le kell írni, hogy nincs 100% arra, hogy azt mondhassa valaki, hogy ha a kötés létrejön akkor az illető visszakapja a szerelmét! Miért is? Rengeteg olyan tényező játszik még közre a kötésnél amit nem tudunk szabályozni, mint például az időt, maga az ügyfeleinket sem csak addig míg velünk szemben ül. Kötés után is van dolga mint az ügyfélnek, mint nekem! És akkor már nem vagyok ott! Az én energiám olyan 4-5 napig van jelen még az ügyfeleimnél kötés után!És kötés után is cselekedni kell úgy ahogyan azt a lapok és jós érzi, mert nincs olyan csoda, ha valakinek megcsinálják a kötést és bezárkózik a szobába és csodára vár, hogy akkor sikerüljön is! Mindenért tenni kell, még akkor is, ha kötést kér és főleg neki én csak segítek!
Sose szabad feladni, akarni, cselekedni, tenni kell és hinni főleg!

 

Nem megszerezni nehéz valakit, hanem megtartani!

Sokan és sokféleképpen határozták már meg a meditáció jelentését!
Mi a meditáció lényege?

Megváltozott tudatállapotban történő utazás benső világunkba.

És valahol a meditálás tényleg a belső világunkban lévő utazást segíti elő, és ezáltal tárulnak fel belsőnkben azok az érzések, gondolatok, amik sokszor még számunkra is rejtve vannak!
Én mindig azt mondtam, hogy teljes meditációt nem tudok végrehajtani, mivel mindig azt olvastam, hogy nem szabad semmire gondolni, teljes kikapcsolás szükséges ehhez. De az évek folyamán rájöttem magamtól egy technikára, amit én meditációs utazásnak nevezek és alkalmazok az ügyfeleimnél. Talán itt most nekik kellene véleményt mondaniuk, hogy hogyan élik meg ezt velem, mert ennél a technikánál egy másik ember belsőjében való utazást én irányítok az ő érzelmeivel és gondolataival, és ami számomra csodálatos, hogy ezt együtt éljük meg! Igen, lehet, hogy nagyon furcsán hangzik főleg azoknak akik meditáltak már és ezt egyedül tették, de vannak olyan alkalmak amikor szükségesnek tartom, hogy az ügyfelemet egy ilyen útra elvigyem és ő általa érezhessek, láthassak meg dolgokat, de mindenképpen vele együtt! És miért olyan érdekes ez az utazás, mert a meditáció arról, hogy mi saját magunk világában utazzunk és nem pluszba egy másik személybe!
És mire jó ez?
Nem csak valami pluszt kap az ügyfelem, nem csak egy új élménnyel lesz gazdagabb, hanem ő maga élheti át azokat az érzéseket, gondolatokat, ami a tisztánlátáshoz szükséges a másikkal szemben. Sokan ledöbbennek utána, de volt olyan, hogy végigsírtuk a szeánszot az ügyfelemmel és sok embert meg is ráz ez az utazás, de sose tapasztaltam, hogy nem értették volna a lényegét annak amit ott átéltek, éltünk!
Én minden szerelmi kötésnél és átok vagy egyéb tisztításnál alkalmazom, mert az ügyfelem részére fontos, hogy tisztán lásson a másik fél érzéseiben, gondolataiban és ilyenkor annak a személynek a tudatába viszem be őket, akire épp kérik a kötést vagy tisztítást!
De volt már több olyan esetem is, amikor ezt a technikát alkalmaztam találkozásra egy elhunyt személlyel, fogalmazhatunk úgy, hogy a szellemvilágban velünk lévő szellemmel.
Én csak köszönettel tartozom ezeknek, az embereknek, hogy beengedtek a világukba, és velük együtt élhettem meg mindazt, amit ők is.
Nem szeretnék egy esetet sem kiemelni, mert mind más és más volt számomra, pedig voltak érdekesek, de remélem, hogy a meditációs utazásuk során sok mindent megértettek és, hogy a javukat szolgálta!

Sokan teszik fel nekem azt a kérdést, hogy a mágia, mint például egy szerelemi kötés, vagy védelem hogyan működik valójában?

Nagyon nehéz ezt relatívan lehozni a misztikumból és elmagyarázni, hogy mi miért történhet meg!

Mindenképpen kettévenném a lelket és a testet, mivel a léleknél beszélhetünk a tudatról és azokról a dolgokról, ami a szellemiségünket jellemzik a test, pedig csak egy fizikai állapot! És nem hiába emeltem ki magát a tudatot a lelkiséget, mivel ha belegondolunk ez nincs beszabályozva szabadon szárnyalhat akár úgy is, hogy a testet elhagyja(természetesen, ha hiszünk benne). Szellemiségnek nevezném a gondolkodást a tudatot és még sok minden beleférne ide, amivel elvileg tervezünk, cselekszünk, álmodunk, gondolkodunk vagy is létrehozunk valamit, de az a valami már fizikai térben nyilvánul meg és így lehet belőle fizikai valóság.

Ugye sokan nem hisznek benne, hogy a gondolattal teremteni lehet, de ha amit az előbb kifejtettem, hogy a tudatunk a gondolkodásunk teremti meg a fizikai valóságot akkor még is csak hinni kell benne! De itt jön a de! Ha saját magunkhoz sem vagyunk őszinték, és nem ismerjük magunkat akkor tudatosan csapjuk be magunkat és másokat is ez miatt!

Na akkor térjünk a szeánszokra, hogy mit is kap az ember, és hogyan is hatnak!

Az aki az ezotéria bármely részével foglalkozik annak tudatosnak és főleg felelősnek és őszintének kell lennie magához és az emberekhez. Ha én mint jós ismerem magam akkor tisztában vagyok azzal is hogy a másik ember tudatára tudok hatni (ezért van szükség a meditációs utaztatásra szeánszoknál), és ha hatottam akkor az ő tudata fog alkotni olyan valós történéséket amit épp elszeretne érni. És ez mellett még nem beszéltünk a tudatallatiról sem, hisz épp olyan fontos és fele annyit sem tudunk róla mint a tudatról. De az bebizonyított tény, hogy befolyásolható! Amikor valaki jóshoz fordul akkor az tudatalattiját próbáljuk meg a felszínre hozni és szembesíteni azzal. Hát ez nem mindenkinek tetszik azt már tapasztaltam az évek során! És csak a jóslás után jöhet a személyes szeánsz legyen az bármiféle is amikor a tudatos gondolkodást és érzelmeket használva lép előrébb az ember a hit felé és ahhoz, hogy majd a tudatos cselekedetei a fizikai valóságban a másik személyre hassanak!

Én mindig elmondom még a szeánszok előtt, hogy ha valaki a szeánszok után bezárja magát a négy fal közé és várja a sült galambot, akkor ne csodálkozzon, hogy semmi nem fog történni! Miért is? Hisz azt írtam, hogy a tudat képes teremteni és főleg gondolati síkon, akkor miért ne lehetne bezárkózni? Azért, mert kell a fizikai lét és környezet is ahhoz, hogy az események bekövetkezzenek körülöttünk, míg ez nincs meg addig csak szellemi síkról beszélhetünk.

Érdekes de a szellemi és fizikai sík szorosan kapcsolódik egymáshoz annak ellenére, hogy a szellemi sokkal nyitottabb, szabadabb és nem zárható be!

Vagy is a gondolat és érzelem hatalom és meg kell tanulni használni és kezelni magunknak és minden ember számára!

Szolgáltatásaim

Jóslás- kártyavetés

A kártya a hozzám fordulóknak biztonságot ad, lehet tőle kérdezni, sohasem hazudik! Tarot kártya, Cigánykártya, Jóslás, és Kártyavetés. A Tarot az ügyfeleimnek nagyfokú önismeretet ad, szembesíti őket..

Online jóslás

Az ügyfeleim közül sokan vannak, akik nagyon messze laknak tőlem, vagy hosszabb ideig tartózkodnak külföldön, velük legtöbbször Messengeren tartom a kapcsolatot. Eddig ez leginkább a tanítványaimra..

Szerelmi kötés

Minden belőlünk indul ki és érkezik vissza! A hit nagy erőt tud adni bármihez, akár, hogy életben maradjunk, akkor egy szerelmi kötésben való hit? Neki sikerült, mert akart és hitt és reménykedett..

Átok, rontás levétel

A kimondott szó hatalmában - hozzon jót vagy rosszat - ősidők óta hisznek az emberek szerte a világon. Átoknak számít minden ki nem mondott és kimondott rossz gondolat, amit a másik ember felé sugárzunk..

Jós tanfolyam, Ezoterikus tanfolyam

A tudás bennünk van csak a felszínre kell hozni, de előtte rombolni kell, hogy új alapokra építkezhessünk! Szabad-e sémák és tabuk által tanulni és tanítani ezt a hivatást? Meglehet-e tanulni könyvből azt a tudást..

Dúla - Szülés körüli támogatás / segítés

A dúla nem hoz az anya helyett döntéseket, de segít a döntéshez szükséges információk megszerzésében és a szülés előzetes tervezésében. Az anya megbeszélheti vele örömeit, aggodalmait..

Ház - Lakás - Üzlet tisztítása

Sokszor nem érezzük jól magunkat egy lakásban, irodában és nem is tudjuk, hogy miért! Létezik az a világ a szellemi síkon, amit nem látni, de érezni. Ha nem úgy megy egy bolt, nem tudunk aludni, rosszul érezzük..

Jóslás más városokban

Ezoterikus műsorok szolgáltatásához, összejövetelekhez szervezett egyéni jósláshoz hosszú évek óta hívnak. Több szervező is, akik a meghívottak részére az egész napos, vagy egész estés elfoglaltsághoz előadókat..
Mamadas Putas