Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám
Ancsa jósnő blog
EGY JÓSNŐ BLOGJA

ANCSA JÓSNŐ

Blogjaim által szeretnék átadni számotokra olyan tapasztalásokat, melyek a valós világban történnek meg! Nem rólam szólnak, hanem, amit veletek élek meg, nevek nélkül, csak érzésekkel, eseményekkel!
Az életről és rólatok szólnak, nektek!

"A Mágia a Természetbölcselet Legmagasabb, Legfelsőbb és Legistenibb formája, amely mind munkáiban, mind csodálatos műveleteiben előrehaladott, miután helyesen megértette a dolgok benső és rejtett természetét; így az igaz Közvetítők alkalmazása a megfelelő Alanyokra, furcsa és ámulatba ejtő hatásokat hoz létre. Miután a mágusok alapos és gondos kutatói a Természetnek: ők, jártasságuk által tudják, hogyan hozzanak létre olyan hatást, ami a hétköznapi ember számára csodának tűnik."

A Mágia önmagunk és állapotaink megértésének tudománya. Olyan művészet, amely ennek a megértésnek a tettekben való alkalmazása.
Minden ember Mágiát gyakorol amikor cselekszik vagy akár csak gondolkodik, miután a gondolat olyan belső cselekedet amely végül tetteket hoz létre, bár az adott pillanatban talán még nem.” Lemegeton vel Clavicula Salamonis Legis (XVI-XVII.sz)

A tanfolyamon, mint nálam mindig egyénre szabottan ismertetem meg a mágia világával és annak tanaival és eszközeivel a tanítványaimat. Mindenki más képességekkel rendelkezik és ennek kihasználását kell előtérbe helyezni a tanításnál.

Témák:

  • A fehér mágia és az előkészületek
  • Eszközök: inga, gyertya, számok, kártyák, kristályok……
  • Védelmi technikák: meditáció, amulettek, szimbólumok, energiák, aura, csakrák, átok levétel, védelem szeánsz,
  • Varázslási módszerek: kívánás, megerősítések, szerelmi kötés, bevonzás, energia feltöltés és még sok minden.

Ezekkel a technikákkal jelentősen javíthatunk élethelyzetünkön, segíthetünk másoknak.
Tudd, meg mi van benned és, hogyan tudod jóra használni az életedben a mágiát!

Tanfolyam időtartama: 5*4 óra, ebben az alapok vannak!

Utána egyéntől függően, vagy igény szerint tovább lehet menni a tanulásban, ez nincs időhöz kötve! Ezt már menet közben is meg tudjuk beszélni.

Szolgáltatásaim

Jóslás- kártyavetés

A kártya a hozzám fordulóknak biztonságot ad, lehet tőle kérdezni, sohasem hazudik! Tarot kártya, Cigánykártya, Jóslás, és Kártyavetés. A Tarot az ügyfeleimnek nagyfokú önismeretet ad, szembesíti őket..

Online jóslás

Az ügyfeleim közül sokan vannak, akik nagyon messze laknak tőlem, vagy hosszabb ideig tartózkodnak külföldön, velük legtöbbször Messengeren tartom a kapcsolatot. Eddig ez leginkább a tanítványaimra..

Szerelmi kötés

Minden belőlünk indul ki és érkezik vissza! A hit nagy erőt tud adni bármihez, akár, hogy életben maradjunk, akkor egy szerelmi kötésben való hit? Neki sikerült, mert akart és hitt és reménykedett..

Átok, rontás levétel

A kimondott szó hatalmában - hozzon jót vagy rosszat - ősidők óta hisznek az emberek szerte a világon. Átoknak számít minden ki nem mondott és kimondott rossz gondolat, amit a másik ember felé sugárzunk..

Jós tanfolyam, Ezoterikus tanfolyam

A tudás bennünk van csak a felszínre kell hozni, de előtte rombolni kell, hogy új alapokra építkezhessünk! Szabad-e sémák és tabuk által tanulni és tanítani ezt a hivatást? Meglehet-e tanulni könyvből azt a tudást..

Dúla - Szülés körüli támogatás / segítés

A dúla nem hoz az anya helyett döntéseket, de segít a döntéshez szükséges információk megszerzésében és a szülés előzetes tervezésében. Az anya megbeszélheti vele örömeit, aggodalmait..

Ház - Lakás - Üzlet tisztítása

Sokszor nem érezzük jól magunkat egy lakásban, irodában és nem is tudjuk, hogy miért! Létezik az a világ a szellemi síkon, amit nem látni, de érezni. Ha nem úgy megy egy bolt, nem tudunk aludni, rosszul érezzük..

Jóslás más városokban

Ezoterikus műsorok szolgáltatásához, összejövetelekhez szervezett egyéni jósláshoz hosszú évek óta hívnak. Több szervező is, akik a meghívottak részére az egész napos, vagy egész estés elfoglaltsághoz előadókat..