Bejelentkezés
Kérlek, jelentkezz be vagy regisztrálj
Avatar
Még nem regisztráltál?

Csatlakozz most! Ez INGYENES!
A teljes hozzáférés érdekében, a weboldalon összes funkciójához

Jelszavam visszaállítása - Felhasználónevem visszaállítása

Emlékezz rám
Ancsa jósnő blog
EGY JÓSNŐ BLOGJA

ANCSA JÓSNŐ

Blogjaim által szeretnék átadni számotokra olyan tapasztalásokat, melyek a valós világban történnek meg! Nem rólam szólnak, hanem, amit veletek élek meg, nevek nélkül, csak érzésekkel, eseményekkel!
Az életről és rólatok szólnak, nektek!

Olyan képességű gyerekeket, felnőtteket várok tanulni ismerkedni az ezotériával, akiknek vannak képességeik, de nem tudják kezelni, használni és értelmezni azt!
Sok esetben keresnek meg szülők és felnőttek, hogy nem értik mi történik gyerekükkel és olyanok is, akik saját magukat és dolgaikat nem értik.
Amikor az ember az ezotériával kezd foglalkozni, megtapasztalja saját magát és azokat az erőket és lehetőségeket, ami az önismereten és ezotérián keresztül egy olyan fejlődéshez vezet, ami a mindennapokban segít megoldani a problémákat, feloldja a gátlkásokat, és önmagát adva sikeressé válhat akár a párkapcsolatban, vagy a munka terén .
Boszorkány tanodában olyan foglalkozások vannak, mint elméleti és gyakorlati téren, ami segít feldolgozni és megismertetni dolgokat.

Boszorkány tanodában lehetőség van:

 • boszorkány ismeretekre,
 • önismeretre,
 • ezotériára,
 • mágiára,
 • jóslásra,
 • energia szintekre,
 • szeánszokra,
 • alap számmisztikára és még sok érdekességre!


Tapasztalatból tudom, hogy például azok a gyerekek, akik látnak és észlelnek lényeket, nagyon nehezen értik meg magukat és dolgaikat és nagyon sok esetben félnek. A környezet nem tudja kezelni ezeket a dolgokat és nem is tudnak segíteni, hogy a félelmek elmúljanak! Pedig semmi másra nincs szükségük, mint egy olyan környezetre, ahol mások is ilyenek, itt beszélgessenek, tanuljanak, ismerkedjenek. A felnőtteknél is hasonló helyzet áll fent!
Ha csak érdekel a boszorkányság vagy az ezotéria bármelyik ága, akkor a tanoda erre is lehetőséget biztosít számodra!

Másnak lenni nem bűn, csak nehéz megérteni és elfogadni!

Az önmegismerés egy lelki folyamat miáltal tisztába kerülünk saját magunkkal, tulajdonságainkkal, képességeinkkel, érzelmeinkkel, gondolkodásunkkal. Az önismeret saját magunk felé irányul és csak akkor érünk el eredményt, ha őszinték vagyunk magunkkal. Tapasztalatból tudom, hogy szembenézni magunkkal fájdalmas dolog, de mindenképpen az önismeret alapja az őszinteség!

A tanfolyam alatt megvizsgáljuk:

 • személyiség-lélektant
 • személyes vonásokat, tulajdonságokat
 • személyiség szerkezet
 • teszteket készítünk
 • énkép, önismeret, önértékelés
 • önelfogadás

A személyes találkozások során beszélgetés, tesztek kidolgozása és különféle helyzetek gyakorlása történik az irányításommal.

 

"EMBER, ISMERD MEG ÖNMAGAD!
Ismerd meg önmagad, és minden kérdésedre választ,
minden problémádra megoldást találsz.
Kérdéseidre a választ nem önmagadon kívül kell keresned,
hanem önmagadban.
Ha önmagadat megismered, az egész Univerzumot megismerted,
mert annak a mintájára jöttél létre."

Idézet a Delphi jósda homlokzatáról, (Apolló - szentély)

Sok olyan tanítványom volt, akik már rengeteget tanultak valahol a jóslásról, ezotériáról, de még sem működött nekik a kártya. Nem értették annak ellenére, hogy a lapokat megtanulták! Sokan azt hiszik, hogy csak a kártya fontos és semmi más a jósláshoz, pedig a kártya csak segédeszköz számunkra emellett nagyon sok fontos tényezője van a jóslásnak. Itt nálam ezeket is megtanulják és vele együtt természetesen a kártya működését is!

Vallom, hogy a jóslást megtanulni, elsajátítani csoportosan nagyon nehéz, majdnem lehetetlen dolog, épp ezért van nálam egyénre szabva a tanítványaim képességeitől, tudásától függően tabuk és sablonok nélkül és kreatívan oktatva.

 

Tananyag:

 • önismeret
 • tarot múltja, jelene
 • ezotéria
 • mágia
 • testbeszéd
 • emberismeret
 • kirakások
 • szeánszok
 • kártya fajták megismerése
 • kártyák: cigány kártya, tarot, francia kártya,(nagy arkanummal kezdünk)


és még nagyon sok minden, ami szükséges a jósláshoz, hogy megértsük magunkat, embertársainkat és főleg, hogy mit és miért mutat a kártya számunkra!

Minden végzős tanítványomnak lehetősége van a beavatásra Szent Iván éjjelén!

A kártyáknak a mai korban már egészen más értelmet kell adni ahhoz, hogy magunknak vagy ügyfeleinknek érthető magyarázatot tudjunk adni.
Képességgel mindenki rendelkezik csak élete folyamán nem szorul arra, hogy azokat használja is, és úgy fejlődjenek ki, mint azok amiket naponta használnak.

 

Tanfolyam Helyszín:
Itt nálam Ajkán, a jósdámban
Tanfolyam időtartama:
5x4 óra + a 6.-ik alkalom a vizsga

 

Mindenki képessége és időbeosztásától függően. Ki, hogyan halad a tanulással, és ki hogyan tud jönni!
A tananyagot nyomtatva biztosítom mindenki számára!

Van arra is lehetőség, hogy egyénileg bárhová elmegyek tanítani csak ebben az esetben a tandíjba be kell vennem a benzin költséget!

Tanfolyam és sikeres vizsga magával von egy oklevelet, ami tartalmazza, hogy jóstanfolyamot elvégezte nálam!

A tudás bennünk van csak a felszínre kell hozni, de előtte rombolni kell, hogy új alapokra építkezhessünk!

 

"A Mágia a Természetbölcselet Legmagasabb, Legfelsőbb és Legistenibb formája, amely mind munkáiban, mind csodálatos műveleteiben előrehaladott, miután helyesen megértette a dolgok benső és rejtett természetét; így az igaz Közvetítők alkalmazása a megfelelő Alanyokra, furcsa és ámulatba ejtő hatásokat hoz létre. Miután a mágusok alapos és gondos kutatói a Természetnek: ők, jártasságuk által tudják, hogyan hozzanak létre olyan hatást, ami a hétköznapi ember számára csodának tűnik."

A Mágia önmagunk és állapotaink megértésének tudománya. Olyan művészet, amely ennek a megértésnek a tettekben való alkalmazása.
Minden ember Mágiát gyakorol amikor cselekszik vagy akár csak gondolkodik, miután a gondolat olyan belső cselekedet amely végül tetteket hoz létre, bár az adott pillanatban talán még nem.” Lemegeton vel Clavicula Salamonis Legis (XVI-XVII.sz)

A tanfolyamon, mint nálam mindig egyénre szabottan ismertetem meg a mágia világával és annak tanaival és eszközeivel a tanítványaimat. Mindenki más képességekkel rendelkezik és ennek kihasználását kell előtérbe helyezni a tanításnál.

Témák:

 • A fehér mágia és az előkészületek
 • Eszközök: inga, gyertya, számok, kártyák, kristályok……
 • Védelmi technikák: meditáció, amulettek, szimbólumok, energiák, aura, csakrák, átok levétel, védelem szeánsz,
 • Varázslási módszerek: kívánás, megerősítések, szerelmi kötés, bevonzás, energia feltöltés és még sok minden.

Ezekkel a technikákkal jelentősen javíthatunk élethelyzetünkön, segíthetünk másoknak.
Tudd, meg mi van benned és, hogyan tudod jóra használni az életedben a mágiát!

Tanfolyam időtartama: 5*4 óra, ebben az alapok vannak!

Utána egyéntől függően, vagy igény szerint tovább lehet menni a tanulásban, ez nincs időhöz kötve! Ezt már menet közben is meg tudjuk beszélni.

Szabad-e sémák és tabuk által tanulni és tanítani ezt a hivatást? Meglehet-e tanulni könyvből azt a tudást, amivel későbbiekben dolgozunk, és emberek életében avatkozunk bele?

Semmiképp sem, hisz ez nem erről szól a könyv a internet csak segítség, hogy elinduljunk valami felé amihez még nagyon sok minden szükséges! A jóslás nem arról szól, hogy bemagolom a lapok jelentését, és már tudok jósolni. Sokkal bonyolultabb dologról van szó, amit nem könnyű átadni és egy másik személynek, hogy egy olyan jellemet és személyiséget kialakítani mire végeznek a tanfolyammal, hogy készen legyenek magukkal és a tudásukkal!

Mindenki, aki ezzel kezd el foglalkozni a lelke mélyén érzi, hogy valami másra képesebb mint egy átlag ember, mert van valami a birtokában amivel nem tud mit kezdeni. Sok olyan emberrel találkoztam, akik már évek óta az ezotériával foglalkoznak és tanulják autodidakta módon, és még sincsenek kész arra, hogy azt a sok tudást alkalmazzák a másik ember javára. És természetesen beszélni kell arról, hogy önigazolást is keresnek, hogy tényleg van képességük, van joguk beleavatkozni a másik ember életébe és alkalmasak erre a feladatra!
Annak idején én is ezeket kerestem, amikor elmentem egy jó nevű jósnőhöz tanulni és megmondom azt is őszintén nem kevés pénzt fizettem érte. Ma már nem bánom, hogy egyszer voltam nála és ő a könyvet akarta nekem lediktálni, hogy mi a tarot és a lapok jelentését. Mikor kérdezte, miért nem írok, mondtam, hogy a könyv nekem is megvan és tudom a lapok jelentését, nem ezért jöttem, hanem, hogyan működik és mit, hogyan kell csinálnom. Hát erre nem kaptam választ csak azt, hogy egy darabig ne jöjjek, majd jelentkezik. Azóta is!!!!! És még is azt kell mondanom, hogy megkaptam azt, amiért mentem, hogy ő sem tudta és nem is értette, csak tanította volna azt, amit mások bemagoltattak vele! Akkor fogadtam meg, hogy ha egyszer eljutok odáig, hogy a tudásomat átadjam másoknak, akkor azt úgy teszem, ahogy senki más! Mindent átadok, amit tudok, és amit az idő enged, de főleg azt, hogy mire végzünk addig letisztulva, nyersen, de értve vizsgáznak a tanulóim!

Épp ezért nem szeretek tematika szerint tanítani, vallom, hogy minden tanítvány más- és más tudásra és jellemre is! Épp ezért Őket veszem figyelembe! Nálam nem csak a kártyák jelentését tanulják meg, mivel azzal már sokan tisztában vannak csak értelmezni, nem tudják! A jósláshoz kevés a kártya ismerete, mivel az csak számunkra egy segédeszköz kell, hogy legyen! Ennél sokkal többre van szükségünk!

Szolgáltatásaim

Jóslás- kártyavetés

A kártya a hozzám fordulóknak biztonságot ad, lehet tőle kérdezni, sohasem hazudik! Tarot kártya, Cigánykártya, Jóslás, és Kártyavetés. A Tarot az ügyfeleimnek nagyfokú önismeretet ad, szembesíti őket..

Online jóslás

Az ügyfeleim közül sokan vannak, akik nagyon messze laknak tőlem, vagy hosszabb ideig tartózkodnak külföldön, velük legtöbbször Messengeren tartom a kapcsolatot. Eddig ez leginkább a tanítványaimra..

Szerelmi kötés

Minden belőlünk indul ki és érkezik vissza! A hit nagy erőt tud adni bármihez, akár, hogy életben maradjunk, akkor egy szerelmi kötésben való hit? Neki sikerült, mert akart és hitt és reménykedett..

Átok, rontás levétel

A kimondott szó hatalmában - hozzon jót vagy rosszat - ősidők óta hisznek az emberek szerte a világon. Átoknak számít minden ki nem mondott és kimondott rossz gondolat, amit a másik ember felé sugárzunk..

Jós tanfolyam, Ezoterikus tanfolyam

A tudás bennünk van csak a felszínre kell hozni, de előtte rombolni kell, hogy új alapokra építkezhessünk! Szabad-e sémák és tabuk által tanulni és tanítani ezt a hivatást? Meglehet-e tanulni könyvből azt a tudást..

Dúla - Szülés körüli támogatás / segítés

A dúla nem hoz az anya helyett döntéseket, de segít a döntéshez szükséges információk megszerzésében és a szülés előzetes tervezésében. Az anya megbeszélheti vele örömeit, aggodalmait..

Ház - Lakás - Üzlet tisztítása

Sokszor nem érezzük jól magunkat egy lakásban, irodában és nem is tudjuk, hogy miért! Létezik az a világ a szellemi síkon, amit nem látni, de érezni. Ha nem úgy megy egy bolt, nem tudunk aludni, rosszul érezzük..

Jóslás más városokban

Ezoterikus műsorok szolgáltatásához, összejövetelekhez szervezett egyéni jósláshoz hosszú évek óta hívnak. Több szervező is, akik a meghívottak részére az egész napos, vagy egész estés elfoglaltsághoz előadókat..